標題: 穿著全套男裝芭蕾舞衣上班日 [打印本頁]

作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-3-3 10:48     標題: 穿著全套男裝芭蕾舞衣上班日

其實一直都覺得 女裝的絲襪褲透到肉不是太好看1 y; ^/ d% }5 t; k; Q1 D/ _0 }
所以前一陣子購買了一條男裝的芭蕾舞襪褲, 面料是拉架
; r4 D. B0 D2 ^, u# K5 n即是類似泳衣的料, 有腳踭位
* U; f; j- [1 x  \% O' a, {我個條襪褲係白色, 如果有腳毛會好明顯4 d7 d$ O3 a# X# h2 Q- N
但係就正因為佢係男裝用, 加上係用拉架料8 G6 ^, ~" D( U1 t7 l+ j
所以有腳毛都走唔到出黎, 但係就用唔到黎CD啦, 因為襪褲既腳內則有一條好明顯既車線. c; Y  |% i! t$ z
如果你有睇過我D片 / 相應該都會留意到# }4 w3 W7 j' P3 j
# d! T' D# x  {
另外,聽朋友說其實男仔上芭蕾舞堂其實應該先穿舞衣然後再著襪褲
3 |) [/ C5 i3 x' p% P: V/ [. ]但我是迷戀連身同束縛感的, 所以會學女仔咁, 著左襪褲先3 G0 P: n; v; s2 W+ W' P2 A: [5 q
再用連身舞衣包返住條襪褲, 十足十女仔咁
8 Y' h+ W! x) ~& Q, R0 P其實我買左之後每晚都著黎當睡衣了, 訓覺個陣被舞衣同襪褲緊緊咁包住& w7 Q: F- m* O' E
然後係被入面幻想一下被人縳住
$ K- w! }5 p4 ?) d/ w
, \# E+ n' }0 P其實我覺得我自己已經被芭蕾舞衣同襪褲征服左了" L5 O! e$ ^& k+ |& n  W
完全係一個緊身衣同襪褲奴+ ?+ ~$ z0 r. [5 `/ H% R* U4 m

" M9 k0 \- E# `$ H講返著黎返工, 由於我宜家係公司, 所以未係完整體驗
6 Z: x$ b6 o. C9 g) _% y" s$ T. d, ~$ i; r7 e1 h
今朝起身後, 先把舞衣跟襪褲脫下, 穿著了一整晚來睡+ x$ p2 i' S. l9 w. {
緊緊的束縳即刻無左, 去完洗手間同刷穿之後, 就係準備返工了' U0 `" V0 ]$ ~) [+ C4 k
先把我的襪褲穿上, 就當作係底褲咁穿, 但由於想佢耐用一點7 O" E% `! |6 \
所以我係裡面先穿上三角內褲, 免得男人的分泌物直接接觸到襪褲8 H) A1 K2 j3 ]  j- ^
然後再著芭蕾舞衣, 用黎當底衫咁著
6 o$ V" N) r. b6 W2 _- B& o# U9 _之後就係著外面的Tshirt同長褲, 再著對短襪, 免得襪褲直接在波鞋入面磨擦* X: n% p9 f' o4 ?- I
返工搭車, 步行時所感受的磨擦感, 之前都分享過,所以這裡不提
1 r4 T4 K+ y2 E! W0 S1 K* ~2 b1 J不過今次男裝襪褲有個腳踭位, 所以間中會感覺到腳底踩到佢條車線
7 S& X; E6 Y* X$ r
% t; I8 n$ o1 p& }5 f6 W- t每次想去廁所就好麻煩了, 冬天一定唔可以咁著, 雖然包住係入面係好暖: ?1 ^" i  E0 |+ T% o6 F
但係面衫一多既話就好麻煩,由於芭蕾舞衣入面的男裝襪褲褲頭係拉到好高的, 高過腰% ]6 d+ ?/ Z0 t- g8 D/ W: q6 B
不過就算入面既襪褲係男裝定女裝都好, 都唔可以隔住舞衣將下身拿出來解決
2 q: }. X6 S  ~所以一定要將上身衫除掉, 然後脫舞衣, 拉下襪褲再去.
& a# U0 e  [6 O0 \太多步驟同埋唔可以用尿兜, 一定要入廁格, 每次都要係好急之前就要去了+ ~( m9 X- r  N' @. S* o$ [; a
如果唔係真係會瀨尿.
作者: jimmyyue    時間: 2009-3-3 17:59

作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-3-3 19:44

引用:
原帖由 jimmyyue 於 2009-3-3 17:59 發表
: i9 V2 W/ L- L1 G; pwhere can buy 拉架襪褲???
; U, C8 c" ], n; B, Cyahoo 搵賣芭蕾舞用品既人, 然後問佢地有無男裝芭蕾舞襪褲.
' C6 S4 H0 k6 }( _( S9 \- b因為唔係咁多人買, 所以唔會有人放出黎bid- ]- P, X0 h1 W# P
要直接同佢地訂的
作者: shinobu    時間: 2009-3-3 20:12

同我著泳衣差唔多喎....
9 Y$ [: L$ P6 \一定要入廁格攪....仲要攪好耐
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-3-3 20:42

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-3 20:12 發表
  @" C: ~2 o* ^: ]( ?: p3 U同我著泳衣差唔多喎....
% u* M$ j5 J; h# u一定要入廁格攪....仲要攪好耐
2 Q; ~+ z; o0 ~, k, T
都係架, 但係有時一入去到廁格, 一見到自己成身白雪雪又即刻勃起...要去比平時慢既速度.. E; }: ]4 U4 _$ S

: Y% D  l$ w8 ~4 j0 n4 e  r你有無泳衣相? 貼黎分享一下麻
作者: sghk_abcd    時間: 2009-3-3 23:55

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-3 20:12 發表 2 ]3 u7 [% i5 B2 }: Z
同我著泳衣差唔多喎....% [+ h' U% U% p* N9 s
一定要入廁格攪....仲要攪好耐
5 n. q. S% x" v; q3 @
去厠所要攪好耐...
作者: clover    時間: 2009-3-4 00:25

師兄好野, 支持!
作者: jimmyyue    時間: 2009-3-4 23:09

作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-3-4 23:42

引用:
原帖由 jimmyyue 於 2009-3-4 23:09 發表
& z% T) y5 i, w3 I2 x- G1 `1 }& o5 l, C+ s+ F& ^% z
8 v2 g+ E  s. [& ]% [% x
可否pm該賣家?thx
2 i; C* A0 l- V# X已pm給你~~~~
作者: shinobu    時間: 2009-3-5 00:10

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 20:42 發表 1 y4 Y) E' G* k# w- K7 K) N

" P- \( Q- a2 P2 Z* }都係架, 但係有時一入去到廁格, 一見到自己成身白雪雪又即刻勃起...要去比平時慢既速度.. r8 p; M2 Y  P2 q6 K
7 o; j0 H- H0 V  I3 Q6 w: u; {
你有無泳衣相? 貼黎分享一下麻
* l+ Y, N9 L6 ^. |/ }9 ~1 f太肥啦.... 唔敢影呀....0 s; D7 p' r: C( n
但泳衣 + CC 又係另一番樂趣....
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-3-5 09:18

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-3-5 00:10 發表
0 P' \: u# K8 o/ c) `, w, ^2 [$ F( N. D% Y: a$ W& V$ u
太肥啦.... 唔敢影呀....& h; }. a/ V# v& P
但泳衣 + CC 又係另一番樂趣....
+ @$ Z' b* E% \7 W$ {2 k怕咩姐, 我都肥啦~~~~
作者: 1677    時間: 2009-3-8 03:23

肥o既話,著左白色絲襪,睇落會更肥!
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-3-8 22:12

引用:
原帖由 1677 於 2009-3-8 03:23 發表 9 e6 a: l) y# P
肥o既話,著左白色絲襪,睇落會更肥!
- v9 c  M' ]* d2 _6 j係呀, 個肚腩走晒出黎XDDD
作者: ak000000    時間: 2009-3-8 22:59     標題: 我都喺上班著喺裡面

我都喺上班著喺裡面 最裡面一件連體高叉泳衣 上身:兩件頭平腳泳衣(上衣)-工字背嘎健身背心-短袖健身衣 下身:收腳健身褲--五分健身褲-兩件頭平腳泳衣(短褲)-七分健身褲-健身褲長褲 最外面再著件連體平腳泳衣 外面就著平時返工嘎衫褲 不過泳衣同緊身褲都要喺中間開個隆 著長時間dd都冇咁辛苦 可以用尿兜) [: L4 P! I9 v
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=3238&goto=newpost
作者: kevin428    時間: 2009-3-8 23:40

聽起來好像感覺不錯的樣子捏
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-3-9 10:11

前面開個窿就整爛整衫啦, 我覺得好浪費
作者: shinobu    時間: 2009-3-12 00:56

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-5 09:18 發表
  A6 T2 O8 n8 P  F% e: L; o
" i% L, C; m1 ^4 A0 F怕咩姐, 我都肥啦~~~~
4 a* t6 ?# [$ ^$ K: b9 U林雪喎....你都想睇?!  m6 {5 X' M6 u8 ~. P: x

作者: rulin    時間: 2009-4-25 11:43

感覺好刺激喔
7 M* M& w4 u% Y6 |" X
. o( C' E/ ]9 {( [1 }, S我有時候有會穿絲襪在長褲底下
作者: warwar    時間: 2009-12-2 22:47

好好玩gum wor...0 K5 e8 ?5 D5 K# E/ r  S1 }! L
XD
作者: 校服收藏者    時間: 2009-12-3 13:28

我都想咁著
3 ?( \) x5 P  O0 H不過而家搵緊件成人SIZE既舞衣
作者: wtf    時間: 2009-12-3 16:13

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2009-3-3 20:42 發表   9 Y; W) S9 F3 P. A) ~5 ]& g

) \, @1 j- r* s都係架, 但係有時一入去到廁格, 一見到自己成身白雪雪又即刻勃起...要去比平時慢既速度., d  c- u. y) R

J( V9 G3 ^7 ]5 l6 u: }" L你有無泳衣相? 貼黎分享一下麻
# n; @: |6 t. z) E+ u9 }5 J( k5 A2 ~* l2 l; Z8 T9 U# o& D/ I# i
著7分褲都要......
作者: feel2353    時間: 2009-12-4 00:51

睇下先.............
作者: caoxin212000    時間: 2009-12-22 19:15

下次你不如試下泳衣 + CC 拍照上黎丫
作者: arched    時間: 2010-6-12 12:15

有方法解決去洗手間的問題嗎....
作者: ieong05    時間: 2010-6-12 18:06

超超超超級正野..
作者: astro_lily    時間: 2010-6-12 20:41

never tried before
作者: KT4135    時間: 2017-12-16 22:40

乜原來有男用絲襪
作者: tboyck    時間: 2017-12-16 23:28

如廁應該會很不方便
作者: 30190648    時間: 2017-12-17 11:03

好想試

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0