標題: 校服店 [打印本頁]

作者: boy_uniform    時間: 2012-11-6 23:08     標題: 校服店

除左昌記之外,邊度可以好方便咁買到校服呀?
作者: 檸檬奶    時間: 2012-11-6 23:49

我去咗瘋娼信,誠順法,聯幫(西灣河),蘿沙同埋約室買都順利
作者: FS6573    時間: 2012-11-6 23:58     標題: 回復 2# 檸檬奶 的帖子

有沒有朋友最近光顧健申?
作者: West    時間: 2012-11-7 00:15     標題: 回復 3# FS6573 的帖子

舊年五月左右去過問嘢 , 佢老人家帶住隻金撈賴賴閑咁 , 好似唔多休做咁 從此我就轉去9龍城嫖娼喇
作者: dkdl1015e    時間: 2014-10-26 01:20

和建,話幫女同學買
作者: YukiMinakami    時間: 2014-10-26 02:03

引用:
原帖由 West 於 2012-11-7 00:15 發表   # n4 Y6 ?: y* |, G& z4 `
舊年五月左右去過問嘢 , 佢老人家帶住隻金撈賴賴閑咁 , 好似唔多休做咁 從此我就轉去9龍城嫖娼喇
: A" |  x; y% T# {) z
9 m+ D, {, U# p/ P  f但係果度較易買到
作者: seifuku    時間: 2014-10-30 00:41

風窗
. f2 C4 f7 a2 q7 \5 `% u# M火車橋3 m3 {0 r; @* W) V2 r1 s; v6 E
T記
) R9 ^7 P& ^8 N維記
  D- U; k2 d) d; O+ d都好順利∼∼∼
作者: YukiMinakami    時間: 2014-10-31 21:21

引用:
原帖由 seifuku 於 2014-10-30 00:41 發表   
; E7 ]& j9 ^5 C& |+ A0 ~' e風窗! _/ h! D+ Z1 P8 X6 E1 @
火車橋
  a( G+ N& [% ~( p$ ^T記
$ f% J# k/ q+ z! I1 Y* E' E維記
/ h( x/ ~5 o9 n都好順利∼∼∼
  [) j& _# x" l. l0 R, K5 D
- i& B# `8 G5 v火車橋難道咁高都順利, 果然好野
作者: dcch1    時間: 2014-11-1 00:24

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-10-31 21:21 發表   
9 I* @, F4 |9 F( U- G+ Z/ j- A: y) ^/ E  E7 L
: k3 X" T& l( j
火車橋難道咁高都順利, 果然好野
' v6 k1 B5 T7 R4 `8 d; F& d0 c0 w
2 K" p2 @% e0 _5 B  m# U- k9 f
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽

作者: YukiMinakami    時間: 2014-11-2 15:38     標題: 回復 9# dcch1 的帖子

冇買一排真係唔知, 不過依家叫我買我都唔敢, 最怕唔係買唔到, 而係遇到熟人解釋唔到!
作者: dcch1    時間: 2014-11-2 15:54

引用:
原帖由 YukiMinakami 於 2014-11-2 15:38 發表   - b4 A6 U' g& |0 |
冇買一排真係唔知, 不過依家叫我買我都唔敢, 最怕唔係買唔到, 而係遇到熟人解釋唔到!
% x/ K, k' h  ]+ @
6 ~' ^% K7 k# `; D3 H& A* @4 x' K
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0