標題: 試女生校服 [打印本頁]

作者: kin2788    時間: 2012-11-9 23:01     標題: 試女生校服

試女生校服
0 v3 W$ L0 o3 e# m. r" w; c5 d$ R1 b( V想問有冇試過係校服店直接試女生校服?
作者: MiniCaesar    時間: 2012-11-9 23:29

你在灌水嗎?, |8 O; R; j, ~; o; x3 o
http://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=31105&goto=newpost
作者: panda741    時間: 2012-11-9 23:50

我都想試,但系吾夠膽 - -
作者: khman01    時間: 2012-11-10 01:41

我有呀 上次去金鑰
作者: tsaixiaoai    時間: 2012-11-10 12:12

好像很多雜貨店都會賣附近學校的制服
作者: pikachu668    時間: 2012-11-10 16:02

引用:
原帖由 khman01 於 2012-11-10 01:41 發表   
, X. Y8 ]3 s% T6 u& w$ H) d我有呀 上次去金鑰
" [& m: t8 {0 U. r1 c( J  u5 v7 B9 }5 s: `- |( @; A
咁正可以係金鑰試( l3 G8 t( M, G
我都想啊
作者: panda741    時間: 2012-11-10 16:29

金鑰系邊架?
作者: seifuku    時間: 2012-11-10 19:57

旺角火車橋側∼∼∼∼
作者: angela_fung    時間: 2012-11-17 10:58

金KEY有得試??? 又話連買都買到?
作者: mathew520    時間: 2014-2-22 08:36

我都好想試呀,無膽
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-31 17:06

未夠膽試呀
( h1 j& _" Z7 ]+ S) t3 d男裝買校服已經好大膽
% G* [) S* G& \) T+ {* O* b0 s4 J試埋真系唔敢
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-31 17:06

同埋刀知咩碼岩自己㗎啦
# W* B  M$ v2 _* k1 ^可必要再試呢
作者: mac02    時間: 2014-4-3 04:11

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-31 17:06 發表   
# E9 h5 B9 p( o" r! C* L同埋刀知咩碼岩自己㗎啦
0 q0 s: [7 v) V" _% {; F可必要再試呢
; }8 i3 I$ U9 W4 x% X$ V8 ?6 r1 D: j( h  X* J7 I
有啲朋友可能係第一次買呢, 唔試好難一次就買到自己 SIZE, 不過, 可以拎去 W.C. 試, 隔個零鐘之後返轉頭叫人換.
( M$ f& ^0 m- g; `, s2 Y! ]3 a9 U- k% n/ Y; u/ L
上次去買, 我同四眼哥哥講胸36腰33, 佢拎左件42碼俾我, 返屋企著上身發覺係完全 FIT 晒, 如果其他朋友唔知自己尺碼, 可以試吓度完個寸數之後加5, 我記得睇果有條YOUTUBE片教男人買BRA, 佢都係話要將寸數加5.
作者: ZOE.HO    時間: 2014-4-3 08:59

其實連身校服個碼是頸至膝蓋既吋數
% c3 ~5 l& ]+ p' i  m, s% H0 p又因為校腳收起咗二吋$ D- b# y  m! G
Fit既連身校服就是頸至膝的吋數加二0 J3 O3 \0 S1 H3 t& m
Zoe頸至膝是36,所以我買38是岩岩好

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0