標題: 新界區有咩買絲襪o既地方呀 [打印本頁]

作者: frankiebaby    時間: 2008-2-2 04:06     標題: 新界區有咩買絲襪o既地方呀

新界區真係未去過,0 W  A: H& d# H2 a: d3 x- H
住新界區o既可唔可以講下呀?
/ b+ ?& ?* D: P想發掘d買絲襪o既店舖~
作者: angel    時間: 2008-2-2 13:53

其實我覺得依家真係多左好多賣絲襪既地方~
作者: silly1234    時間: 2008-2-3 02:00

屯門華都......
作者: jg400hk    時間: 2008-2-3 03:03

其實華都o果間都唔係好多款咋....不過屯門又真係唔係好多賣絲襪既地方.
! Q2 u) C) S+ p* Q* tbtw 我係荃灣或者寶靈街買多
作者: frankiebaby    時間: 2008-2-3 03:14

多謝ar~
: o5 v/ y' x- ~0 t. ^0 B, m遲下會去睇下,
! I1 R8 ]/ @2 z' a) k% K1 l+ U或者入下貨~
作者: ken456    時間: 2008-4-6 00:19

葵涌廣場
作者: wck    時間: 2009-2-6 23:17

我覺得荃灣都有好多呀
作者: gourment    時間: 2009-4-30 05:14     標題: 回復 7# 的帖子

咁係係荃灣邊度呀????% \2 \' @, E6 K; j& T4 F) ^# h
新之城????
作者: s97112    時間: 2009-5-9 14:17

癸涌都好多4 t8 y. r9 C1 \# c' l
~_~"1樓,2樓
作者: silly1234    時間: 2009-5-10 13:23

引用:
原帖由 gourment 於 2009-4-30 05:14 發表
, \$ k3 `6 U# j. f1 F. |! K4 z9 h咁係係荃灣邊度呀????
; r! _6 |+ x8 B& X新之城????
' I, s% P5 e8 D& h( ]9 f9 l+ v吉j島,千色店
作者: delhang    時間: 2009-6-28 19:13

引用:
原帖由 jg400hk 於 2008-2-3 03:03 發表
& o: ]+ Z7 O. K+ u其實華都o果間都唔係好多款咋....不過屯門又真係唔係好多賣絲襪既地方.; R4 ?' Q+ R/ u" S- G/ O3 o
btw 我係荃灣或者寶靈街買多
- ]! `6 `! g9 C4 z% s
小弟都係住屯門架, 原來華都有得賣架!? 邊間呀??
作者: silly1234    時間: 2009-7-3 13:04

新都機舖隔離....
作者: ccluv    時間: 2009-7-3 15:08

女人街(旺角),有好多檔!9 Z% M1 i: A) t2 q* L2 J$ _
其中近亞皆老街口個檔,最鬼多絲襪
作者: NGKY    時間: 2009-7-12 01:05

唔知北區附近有冇呢....

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0