標題: 我好想做旦點解冇廿既機會. [打印本頁]

作者: 『水晶糖』    時間: 2012-11-25 04:08     標題: 我好想做旦點解冇廿既機會.

我系男cd,每日每當夜晚後都好想搵個女同我做,旦次次都自己做,,  C5 E& W* ~! {$ S" J
+ h1 B: @4 S! r* X- `: d0 f3 l. S
唉點解明明我系男cd,旦到當每一晚會當自己系15-18既學生妹同自做,,6 [7 d/ s3 f. }( ]( A' E3 W

* z( O, x6 x$ Q  ~! x我想搵個人傾下ED野又5夠敢同D女講唉我真好想知我自己既問題系邊...) W5 F+ J& g, e: @" i4 r

9 U& b7 Q0 e( `" }4 \; q我又喜歡扮女生旦又5夠敢出街,,旦好耐之前10幾碎時試過,E+諗諗我又想試下..
作者: Rachel    時間: 2012-11-25 10:42

同樓主有代溝,完全唔知你up乜
作者: giobiodio    時間: 2012-11-25 10:56

你而家黎到呢到咪可以搵多D人同你傾呢個問題囉
作者: iamonheel    時間: 2012-11-25 12:10

CD 咗又想玩女 但無女又變咗食自己吓話
作者: 『水晶糖』    時間: 2012-11-26 08:22     標題: 唔系牙=.=

..多謝你地留言比我, 其實我曾經想變性既經歷但系有種種完因都好媒盾..0 r& M; c* s* l% H) E) S! M( g) A
.E+重系喜歡女生,醫生同我講如果你系love女就好媒盾.+ E0 \; ^# w6 u3 d
.而且自己又5夠蛋著女裝出街,但成日都好想著.
作者: miku386    時間: 2012-12-3 01:24

1.樓主要日日做咪找個可以俾你日日做的女朋友,無咪食自己。+ }$ H% ~! P$ U* k* B% b2 Y
2.另外樓主自己唔夠膽同女仔講你係CD無人幫到你。
( v/ N3 n' d$ W) M6 {1 B3.最後,喜歡扮女生唔等於要去街,出街要對人,以樓主的性格,就算落到街,先不理行為舉止似唔似女仔,都一定會接受不到別人的目光。
作者: faceless    時間: 2012-12-4 15:12

i dont understand you either

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0