標題: 著住校裙沖涼 [打印本頁]

作者: Bystander    時間: 2013-1-2 16:01     標題: 著住校裙沖涼

今日第一次試" J; d& \$ {( ]7 a( T' E; p
4 x1 h! G1 v) ]4 S8 T3 e
好high high呀
作者: misslady    時間: 2013-1-2 16:42

be careful catch a cool
作者: pcken    時間: 2013-1-2 17:55

Any picture taken?
作者: angela_fung    時間: 2013-1-2 19:48

順便洗埋校股
作者: kof_1998    時間: 2013-1-2 20:09

我以前都有試過...但之後因為濕左後, 好難除...結果除爛左一條後, 就唔再試了
作者: Jany    時間: 2013-1-2 20:29

no try ar... drying is a big problem...
作者: 永恆少女    時間: 2013-1-3 02:19

我著校裙返學有時比雨dup 濕都好麻煩架 >_ <
作者: hellohi    時間: 2013-1-3 08:25

嘩!好正呀!
0 j! i. S; c1 Y3 i校裙濕水後果種透發,真令人興奮
作者: jacjac    時間: 2013-1-4 01:46

我都試過咁玩
作者: vctrtang    時間: 2013-1-4 12:00

這樣校裙不就濕濕的?怎麼曬乾啊?
作者: broodwood1991    時間: 2013-1-6 05:57

我跟樓上想問同一問題.......怎乾衣 ( ?. w- B9 y. s$ v6 X5 T% ~: P
因為自己非常怕把裙弄濕0.0
作者: MUI    時間: 2013-1-6 09:34

全套校服比人用水淋就試過,之後好難除返所有嘢落嚟,焗住丟左啲底衫褲,淨係袋條濕哂既校裙返屋企
作者: jacjac    時間: 2013-1-7 02:07

引用:
原帖由 broodwood1991 於 2013-1-6 05:57 發表   
8 r8 ]+ N/ M% f9 }7 @3 n我跟樓上想問同一問題.......怎乾衣
. c2 X* d# X% l: q+ m因為自己非常怕把裙弄濕0.0
3 b+ T) H; W; I. t" Y7 e2 W襯無屋企人在家先玩# g, Y( a4 [) |7 P6 ]" s% m
玩完放入洗衣機同乾衣機
作者: c0272714    時間: 2013-1-8 20:22

順便洗埋條裙
/ Y. b$ G! u  i, e我都好鍾意
作者: tracy    時間: 2013-1-8 20:33

細過經常係咁, 家姐著完要洗既校服係會浸一陣先洗,
$ I, ~( p0 a1 i+ F  B我就專門依個時間沖涼, 咁就有機會著校服
作者: lkysu    時間: 2013-1-8 20:43

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-1-2 20:09 發表   
" }9 X- H# {4 K" A我以前都有試過...但之後因為濕左後, 好難除...結果除爛左一條後, 就唔再試了
8 e5 D( c# T8 J+ ~* T1 t
除爛咁誇張?! u4 H0 t1 H, \8 F
雖然難除 但頗難整爛wor
作者: uniformx    時間: 2013-1-21 11:00

引用:
原帖由 tracy 於 2013-1-8 20:33 發表. q9 [9 C! D4 b5 x4 F" `
細過經常係咁, 家姐著完要洗既校服係會浸一陣先洗,
+ @* v# a' B( J我就專門依個時間沖涼, 咁就有機會著校服
X2
. d! \7 L2 z) s# ~4 H  N濕既就算走火都易處理
作者: Winniecute    時間: 2020-6-1 15:30

好難脫下來,黏住身個感覺好正
作者: krystalok    時間: 2020-6-1 16:06

白色校服濕左之後好正
作者: hygg    時間: 2021-1-6 22:39

niceeeeeeeeee
作者: SAYA030    時間: 2021-2-25 12:03

正呀!
作者: yukicyan    時間: 2021-3-3 09:55

邊度買到校裙& O9 r3 u$ m* ?8 Y/ @
定係著屋企人既

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0