標題: 有冇人鐘意全包緊身衣,厚黑絲襪,可以交流一下? [打印本頁]

作者: carrijochan16    時間: 2013-1-10 06:53     標題: 有冇人鐘意全包緊身衣,厚黑絲襪,可以交流一下?

穿全包緊身衣同厚黑絲係我既至愛 !連我女朋友同屋企人都吾知道,保持神秘哈哈
作者: 十字架    時間: 2013-1-10 12:40

有啊,不過我未著過>,<
作者: qqw    時間: 2013-1-10 12:49

準備買~~~~
作者: ming122871    時間: 2013-1-10 12:56

真好幾靚喎
作者: carrijochan16    時間: 2013-1-10 13:05

我已經買左一件藍色全包緊身衣 ,不過一定暖過厚黑絲!我下一個月又準備買多一件淨紫色全包緊身衣!不過著埋頭套睇野都清潔  但呼吸方面就辛苦少少  需要用多小小體力!
作者: carrijochan16    時間: 2013-1-10 13:06

我已經買左一件藍色全包緊身衣 ,不過一定暖過厚黑絲!我下一個月又準備買多一件淨紫色全包緊身衣!不過著埋頭套睇野都清潔  但呼吸方面就辛苦少少  需要用多小小體力!
作者: 偽娘    時間: 2013-1-11 00:50

緊身衣 未買過....
  e  a0 p$ p  M好似有分好幾種.....
0 u2 v( U/ E' _- ~有隻好似係膠.../ P3 W+ U7 Y. ]+ y3 m5 d  Z
聽說有d幾貴下....... * O* j; P& |  U8 d* ?

) ]; I4 r- a) Y8 i. f' B" x' Q題外:點解連回....
0 u- F7 n. x0 \6 z
% Z# v7 c6 h+ S' |% s/ ]# B2 ~5 V[ 本帖最後由 偽娘 於 2013-1-11 00:53 編輯 ]
作者: jg400hk    時間: 2013-1-14 01:30

引用:
原帖由 carrijochan16 於 2013-1-10 06:53 發表   5 @+ g/ ^( L: {. L5 J% p9 C
穿全包緊身衣同厚黑絲係我既至愛 !連我女朋友同屋企人都吾知道,保持神秘哈哈
2 s8 H% ^- ?' R( U, {( \
2 |, c/ j+ x- s- n* b1 c8 M厚黑絲我都鍾意呀,全包緊身衣就未試過。不過我都想試吓著上之後被人綑綁起來呢。
作者: ssssaiyannnn    時間: 2013-9-8 18:48

緊身衣 未買過..
9 S+ C, J$ ]7 L' S! x聽說有d幾貴下.
作者: dk4256    時間: 2013-9-28 14:54

緊身衣好似好貴今
作者: willy    時間: 2013-10-1 09:59

引用:
原帖由 carrijochan16 於 2013-1-10 13:06 發表   ; j- l, A6 B' C) [- b8 s/ l
. a* A& z/ I) P+ O+ A: q; K7 H! k9 H& s0 T' `: v
想請問下係邊度買, 同埋用左幾錢?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0