標題: 著絲襪出街的問題 [打印本頁]

作者: z7309    時間: 2013-1-12 18:49     標題: 著絲襪出街的問題

我每次著左絲襪 , JJ好快就會性衝動
" G; c; U2 Q; g所以令CD出街時 , 條褲/裙凸起左 , D人望住我下面 , 超監界T.T  4 P; t5 \1 ~% B
有咩方法減少JJ性衝動的機會呢?? Help~
作者: carrijochan16    時間: 2013-1-12 20:06

反而著全包緊身衣  我條jj先硬起 所以會帶埋安全套
作者: TracyCat    時間: 2013-1-12 21:45

習慣左, 就無咁易扯旗啦
作者: misslady    時間: 2013-1-12 22:38

引用:
原帖由 TracyCat 於 2013-1-12 21:45 發表   
9 J7 G" j; ^9 m0 B/ E( ]習慣左, 就無咁易扯旗啦
+ S8 G+ q# a9 W  G& _( S
; V3 X" S+ L2 j+ _agreed..
作者: 1677    時間: 2013-1-13 03:35

引用:
原帖由 TracyCat 於 2013-1-12 21:45 發表   ( k0 ?0 c9 o' F# ^! y8 t
習慣左, 就無咁易扯旗啦
- _/ O) G$ Y  ^/ Y4 C
- ~' A: p0 X2 [& G8 ]( k! H冇錯!
0 `- J1 E3 |: @6 X
; x# L1 {7 s3 s( r你著短襪會唔會有性衝動?
9 i9 Y# j6 \, y- B7 x* I! h0 S你著船襪會唔會有性衝動?
/ G. k! n# B& a: b1 e: @5 ?$ P8 p  E% q
習慣成自然,絲襪都只係一對襪!
作者: hellohi    時間: 2013-1-13 07:48

絲襪好舒服㗎!著多啲就冇事,唔好放棄
作者: carrijochan16    時間: 2013-1-13 09:10

反而著厚黑絲襪褲條jj一定硬起   好難控制!
作者: z7309    時間: 2013-1-13 14:03     標題: 回復 7# carrijochan16 的帖子

冇錯!好難控制 !
作者: notcdgirl    時間: 2013-1-14 02:41

i think u are so sexy, hope i can see
作者: AliceChong    時間: 2013-1-14 02:45

冬天我當保溫, 好正, 所以唔會硬~
作者: 1388    時間: 2013-1-15 00:38

我覺得你要搵出點解會扯既原因先9 o+ z* B' x) j8 z3 V9 J
會易搞D
作者: qqw    時間: 2013-1-15 01:44

打完飛機先著lor
作者: wolford    時間: 2013-1-15 02:06

著耐左就自然唔會扯既啦, 或者著D鬆身裙囉, 無咁覺眼
作者: kawin    時間: 2013-1-30 15:16

好似有難道喎 我諗
作者: z7309    時間: 2013-1-30 15:31     標題: 回復 11# 1388 的帖子

因為絲襪太舒服
作者: wawa520    時間: 2013-2-3 12:45

打完飛機先著lor
作者: braking1    時間: 2013-2-3 19:56

放輕鬆  不要想聽音樂  因該就會消了
作者: Jany    時間: 2013-2-3 23:12

wear tight underwear first before wearing 絲襪
作者: cottonsan072    時間: 2013-2-5 10:14

著壓力絲襪ok, 天冷仲著多條羊毛襪褲所以睇唔到
作者: england4ever    時間: 2013-2-19 03:48

無計,就好似我咁,每次都著住d又薄、超滑、又閃、連JJ位都係滑滑絲襪料既絲襪,真系好舒服呀,我真系好鍾意著絲襪呀,又點會唔扯丫。
' `4 b  g7 m1 @6 C$ K- b  o7 R$ [4 a) o% A
當然你可以打完飛機先著,但咁又無晒著絲襪的舒服感覺wor, 既然系咁,我就情願一邊扯旗、一邊享受著絲襪既感覺啦
作者: sly2342003    時間: 2013-2-22 13:15

我小完便會回復,不成工才要打
作者: 偽娘    時間: 2013-2-24 03:16

著多d就唔會易升起.
9 N: Y: y2 p( l在家中穿係褲入面[如果家人/自己一個住就點著都得]% b: j+ J  s7 n) K, b) t
# ^& N- W/ n3 o) K! z
打個飛機先穿...升起在打多次
! c2 t, E& C: n2 W最好就係第一個0.0
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-2-28 17:24

你地就好啦!咁易硬,我年紀大左,想硬都唔易
作者: kevinchat167    時間: 2014-10-28 18:10

食偉哥咪扯到lor
作者: mannix2000    時間: 2014-11-1 20:46

硬咪硬LOL 冇乜所謂ge- -
作者: useebs    時間: 2014-11-1 21:03

我今日先拎我家姐對肉絲著出街,超緊張,不過好在無出醜

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0