標題: 中環利源東街內衣店可以給男仕試BRA [打印本頁]

作者: fancky0354    時間: 2013-3-1 16:54     標題: 中環利源東街內衣店可以給男仕試BRA

慳過石堅呀,呢位人兄在本站稱:
& F# d0 {/ F; t
9 a# k4 p  t+ y: I! T! ^http://hkcdtv.com/viewthread.php?tid=14638&extra=page%3D1
- K+ W& q- D5 W. O- p13#6 F( e% G" C) }
& m4 e, o  q9 s: k: k9 u
ameifule姐, 其實我大多數會去中環利源東街果度買, 一來有得試, 二來佢地見慣CD客! 所以我都係男裝入去試Bra! 冇問題ga!心理關口而已! 其實實際情況唔影響別人便可, 我意思係揀最少客在鋪內, 始終中國人唔係好似日本人咁開通, 令人側目影響人生意就過意不去了!^^' S1 q" S8 B1 I% @6 v7 f8 J# |4 ?

0 F+ l) J# z) v- J- i0 Z) E7 E  ^; a0 @
我搵日去試吓...............
作者: 我鍾意CD    時間: 2013-3-1 20:03

請問店名?
( B% v: g8 H8 q2 j% A& m5 Z& @; }買BRA幾錢?
作者: testsis    時間: 2013-3-4 17:57

可以試bar咁堅,真係要try try
作者: x7657    時間: 2013-4-12 23:30

搵日去試下
6 e) a  M0 Z1 M6 ~通常上網淘
作者: kdkid    時間: 2013-4-13 00:27

邊一間, 我都想知
作者: michelle666    時間: 2013-4-18 14:20

咁樓主行動左未呀?
作者: kensum    時間: 2013-12-16 18:19

真wo, 快d過去買聖誕禮物比自己先!
作者: joey15    時間: 2015-7-8 20:46     標題: 樓主

請問店名?
! V! I4 K( F0 r3 R$ W3 P. ?買BRA幾錢?
作者: beautyvanessa    時間: 2015-7-11 19:33

依家唔見哂!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0