標題: 想買 [打印本頁]

作者: pk108    時間: 2013-3-3 19:20     標題: 想買

姊妹們5 I: Q3 p2 G$ q4 [2 G
這幾對可以嗎?/ w1 b1 P' }3 }: m+ ]; N% z+ X, P
想買比啲意見呀!
2 y9 @4 [6 L) g1 y" _; C, d  c& O, Z) }- N, S- S( b$ V1 S
作者: adam5354    時間: 2013-3-3 19:33

啲高跟幾靚ΛΛ平底太普通了…買鞋一定要問係唔係常碼…有冇偏大偏細…!尖頭的最好買大一個碼…!
作者: gila    時間: 2013-3-3 19:48

哦... 也想要第二款的銀/黑色, 第五張相那款也不錯. 不知哪裡有呢?
作者: pk108    時間: 2013-3-3 20:30

多謝 4 x2 R$ P9 ]' j- z. A
旺中有同款
# ]1 B$ k2 Q0 L8 i9 j/ Q喜歡第二張粉紅及第六張多啲
作者: gila    時間: 2013-3-4 00:10

引用:
原帖由 pk108 於 2013-3-3 20:30 發表   
$ c2 [( e- Q* N7 A( @0 N多謝
9 ]/ k& H" N3 A3 S旺中有同款! n+ m1 }" j- y! ~# X; H* k! ^
喜歡第二張粉紅及第六張多啲
; z: n. `9 @, C8 u* g' H1 ?5 j$ ]/ S1 b8 ^+ c; A/ a  W7 H
我要個兩款都有? 邊間有呀? 貴唔貴? 俾唔俾試呢?
作者: 1677    時間: 2013-3-4 00:49

最尾果款鋼頭,其實流行左成年有多!
3 [& h8 |6 _5 s* @+ {圓頭尖頭都有
作者: 金風兒    時間: 2013-3-13 20:22

細高跟鞋穿起來腿會變得很修長,不過穿久會很酸而且小腿會越來越壯喔!
! z3 s8 F4 M& y% x5 ?0 a) z/ n) _* B" i1 y' _& _/ H0 b
現在的契型鞋穿起來越比較穩也不會那麼累
作者: siukk520    時間: 2013-3-14 22:30

紅黑都好正 !

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0