標題: 老婆幫我出火 [打印本頁]

作者: bb9790    時間: 2013-4-4 07:56     標題: 老婆幫我出火

尋晚真係開心
: |" }, v8 S& ^% J, @3 y老婆幫我用佢啱啱除出來條底底來打左隻飛機# w9 E& ?3 j3 A  c
衰在佢唔肯俾我瀨翻
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-4 08:31

你太浪漫了,你應開明她向她表現你心靈的渴求,會增添快感,% k2 h# g4 o2 ]  z$ G5 z% t
她知道後應會順你的要求達至高潮.

作者: bb9790    時間: 2013-4-4 09:57

講過了 佢話核凸唔肯
7 Z: N+ T& g9 E: n個知我著佢D底底佢無乜所謂
; b" F7 y( m0 Z4 Z1 u7 F佢晚晚都會除條新鮮底底底俾我用" K3 a+ }; l" p) K1 j
問題係佢係完全無情趣
0 ]$ h0 v6 ~  _/ M2 d; H0 Q. G口爆完想同佢即Kiss又唔肯
( T' |9 a0 p5 B! d/ b3 G想佢用玩具搞我後門又唔肯
作者: kone012369    時間: 2013-4-4 10:27

好好喔.............
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-4 15:13

引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-4 09:57 發表   6 }; i" ?* b( w- [# z
講過了 佢話核凸唔肯" n% W- W) D5 n! O* w- q
個知我著佢D底底佢無乜所謂- T; L+ ]( H5 i; S
佢晚晚都會除條新鮮底底底俾我用
" ?$ h$ `) y/ }- N5 S* a; e, ~問題係佢係完全無情趣
, S4 h5 g' H3 N# V/ u# `7 U9 J* L口爆完想同佢即Kiss又唔肯
: ~/ |' P* s0 y8 M- O; q; W$ r想佢用玩具搞我後門又唔肯
; L- O& d" x+ q; J+ ]( I口爆完Kiss係好浪漫愛的溶化,我都喜歡,而太太勉強順應,女人要不斷要求先會順應,
! ~. \7 R- G0 e7 D+ c# E* }/ K其他要多說花言巧語,甜言蜜語,有耐性!如果有關無情趣,請問你倆有冇飲酒肆好呢?5 t/ k+ g) n9 n
如果有就方便洗腦了.我就係把太太接受喜歡飲酒,常到酒吧,之後萬事佳通,日久變成開放女士!

作者: misslady    時間: 2013-4-4 20:12

then u were CD ?
作者: 戀胸罩    時間: 2013-4-4 20:32

真爽,可以也幫我出出火嗎
作者: unclehui    時間: 2013-4-9 18:51

引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-4 07:56 發表   
6 ?/ c* @3 d( L尋晚真係開心: Y& Z3 |  Y* w- ~3 y6 h' m8 k
老婆幫我用佢啱啱除出來條底底來打左隻飛機
5 T1 O1 s/ I( \衰在佢唔肯俾我瀨翻
% J3 R8 q0 F4 a5 _! B& ]- s. i, Y8 J有無相睇下
作者: gxttn2    時間: 2013-4-14 21:19

嘩,好羨慕你呀!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0