標題: 啱啱啱幫老婆洗乾淨 [打印本頁]

作者: bb9790    時間: 2013-4-5 21:57     標題: 啱啱啱幫老婆洗乾淨

作者: misslady    時間: 2013-4-5 22:01

both have bath ?
作者: 戀胸罩    時間: 2013-4-5 22:42

不錯喔,感覺打起來很舒服,純棉的,是不是偷射在上面所以要洗ㄚ
作者: bb9790    時間: 2013-4-5 23:04

無偷射 佢幫我用佢除左出來既底底來打
# X+ g: a4 A7 t; D我係可以光明正大囉佢D底底係佢面前打
作者: firewolf    時間: 2013-4-6 09:09

有老婆起道唔搞要打???
作者: bb9790    時間: 2013-4-6 16:05

我老婆係一個極度悶同無情趣嘅人
0 [; }3 F1 T6 {: }- u/ B0 K! |4 R次次佢都係吹到一半跟住行開睇電視玩電話
& N3 \2 q8 E  R9 R- e: i我同佢講過好多次 一係用手一係用口乜都好搞掂佢 一係唔好搞
. k" ?4 a0 D$ O/ [: P3 D; ^3 H* n8 Y同埋就算真做佢都唔多願郁
/ E2 |4 K8 r) t( w% [換個位又話唔舒服 來來去去都係肯玩一兩個位7 p- f% _* n. W
仲有 次次要求中出又唔肯做安全
! R, M$ r! W) z. v! ]% ]. Q  f跟本佢自己都未搞得掂自己生個出來咪盞累死個細嘅
, ~6 T, l; \: H: S3 y所以好多時我情願自己玩好過
2 s7 I$ ~1 I  a% W, j1 m起碼我知道自己想點玩
作者: TSWHY    時間: 2013-4-7 19:24

甘都俾你想到~~
作者: dav2k2k    時間: 2013-4-8 07:52

引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-5 23:04 發表   % x2 {+ I( M6 n$ X* |
無偷射 佢幫我用佢除左出來既底底來打
2 `2 b& z' b- A我係可以光明正大囉佢D底底係佢面前打
/ ?( F; \" s/ h& @; g% G影幾張完事相
作者: dav2k2k    時間: 2013-4-8 07:53

引用:
原帖由 bb9790 於 2013-4-6 16:05 發表   
* c- k2 Z+ J6 G: R  O# C0 y我老婆係一個極度悶同無情趣嘅人; g3 A3 Y' P6 V
次次佢都係吹到一半跟住行開睇電視玩電話
7 |# M- y  o4 B6 y1 L8 g0 b我同佢講過好多次 一係用手一係用口乜都好搞掂佢 一係唔好搞
! U( _9 C7 ^2 J同埋就算真做佢都唔多願郁# a8 t( H' ?, Z2 M7 l- O  Q4 i
換個位又話唔舒服 來來去去都係肯玩一兩個 ...
6 A; c0 x( }( N! K0 y4 h咁好易出軌
作者: y3vul3u04    時間: 2013-6-1 16:02

真的是太賢慧了~~3 ?+ d  [; R* y
更進一步只能幫她買了
作者: seifuku    時間: 2013-6-11 01:07

要幫老婆洗底底 ∼∼∼∼
作者: parts    時間: 2013-7-21 05:28     標題: 回復 1# bb9790 的帖子

我都好樂意為老婆服務!
作者: a58811073    時間: 2013-7-22 02:26

我洗就好阿....................
作者: impreza74    時間: 2015-4-1 03:38

you is the man
0 y( L: ^! D; P- b4 [" M0 X/ Y& ki will no help my wife wash under

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0