標題: 買絲襪 [打印本頁]

作者: n82    時間: 2008-2-5 19:54     標題: 買絲襪

大家買絲襪會去邊度買。上網買定出街買.00.人d個個望住曬... E$ S. o. s: R" e: w/ S  T
你d會不會慢慢揀?
作者: samph    時間: 2008-2-6 02:18

引用:
原帖由 n82 於 2008-2-5 19:54 發表
, E; N, J- P" n% G5 C/ l: }9 n& X9 @大家買絲襪會去邊度買。上網買定出街買.00.人d個個望住曬..
( x( V7 r' o( B/ ?1 h你d會不會慢慢揀?
! h% |' H- N1 K( C! Y8 ?$ d( k我好想慢慢揀,但係始終唔敢
作者: angel    時間: 2008-2-6 13:42

行到邊度~買到邊度~  
作者: simeilo    時間: 2008-2-6 16:52

我慢慢选觉得无咩问题啊!仲同个店员有倾有讲添!只有心唔惊就OK啦!
作者: silksocksboy    時間: 2008-2-9 12:52

引用:
原帖由 simeilo 於 2008-2-6 16:52 發表
1 X7 W& O; A5 ?/ k( q$ m) a' g我慢慢选觉得无咩问题啊!仲同个店员有倾有讲添!只有心唔惊就OK啦!
$ a4 r  p' ^8 Z$ T4 O2 m
+ n  w  |+ `/ r個店員係唔係女,有無著絲襪,佢知唔知你都鐘意著絲襪。我也很想跟你一樣,但我需要多一點勇氣才可以。
作者: levin12345    時間: 2008-2-10 10:35

百貨公司的質地最好
作者: mmlee    時間: 2008-2-17 22:17

上網買....最夠膽買, 因為唔駛露面, q: u3 B' }' I9 Q5 Z8 R9 U$ q
親自去買既話....通常都唔想留太耐, 唔會慢慢揀! C" [; a( V( d' U+ e' U
因為無得試, 好多時買完之後發覺係唔岩心水
作者: 小傻瓜    時間: 2008-2-17 23:06

多數會係鋪頭或者百貨公司買.
作者: NWFB_970    時間: 2008-2-21 01:14

上網買, 好多款式
作者: ringo2ph    時間: 2008-3-11 12:23

我就出街買, 小販, 女士用品店彧屈臣氏都會...
/ k9 t, s/ \; A0 t以前都會有D驚, 而家都沒有感覺了...7 X9 E6 }8 _" q1 f" U+ B) M# L7 Q
因為, 買既係自己, 即係驚自己?
作者: ~RaVe~    時間: 2008-3-14 02:52

扮晒買比女朋友咁就得喇
作者: bilibalaf    時間: 2008-3-17 21:18

上網買....
作者: silly1234    時間: 2008-3-18 11:53

平有平玩,貴有貴玩...
作者: anna    時間: 2008-3-20 11:02

作者: seemudlo    時間: 2008-3-20 23:29

作者: mangolipbutter    時間: 2008-3-21 02:36

i buy from online....not brave enough
作者: 小軒    時間: 2008-3-31 04:10

我上網買多..........
作者: abercrombie    時間: 2008-3-31 22:51

我會上網買, 安心D
作者: ken456    時間: 2008-4-4 00:03

上網買好d
作者: Yoshihk    時間: 2008-4-4 15:26

己經買慣左,所以唔會有驚D個問題,現在去D絲襪專門店買又試過,去D女士內衣專門店如Wocxxl又試過,初初就女人街都好驚啦
作者: cdbeautifulism    時間: 2008-4-10 15:00

出街買, 自然點就得
作者: samph    時間: 2008-4-11 21:45

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2008-4-4 15:26 發表
2 M' n; O7 U4 T4 I8 R  g) w2 q+ A己經買慣左,所以唔會有驚D個問題,現在去D絲襪專門店買又試過,去D女士內衣專門店如Wocxxl又試過,初初就女人街都好驚啦
0 M2 V' H1 m/ o9 P! u1 M# ]6 J$ Y9 I" s好大膽呀!我都未去過d大舖買絲襪...
6 V* R( N( I2 r* z1 v你去開邊間絲襪專門店?你去買絲襪d sales好唔好人?
作者: fatboy    時間: 2008-4-13 12:09

作者: Yoshihk    時間: 2008-4-14 22:56

引用:
原帖由 samph 於 2008-4-11 21:45 發表 . }! F7 h$ ^* `# D

7 @- P5 ]$ U, M6 b7 z: b7 d# e& T好大膽呀!我都未去過d大舖買絲襪...$ P. O: I8 r+ P: k* B0 O* u
你去開邊間絲襪專門店?你去買絲襪d sales好唔好人?
8 `3 ?* i" q& R& ]- G

; j( D4 P: ^4 ?% q以前去過wolfxxd,同D sales都熟熟地,但當然唔係話自己箸啦.
作者: ringo2ph    時間: 2008-4-30 12:11

Wolford 係正, 不過真是好貴...& C; H4 p( Q: B4 E# I
Wolford 有男裝的絲襪
作者: palpall    時間: 2008-5-1 21:26

一般都去超市买咯。同一大堆野一起买
作者: vctrtang    時間: 2008-5-2 00:08

我買過,都到商場,但是會跟老婆一起買.
作者: larry103    時間: 2008-5-2 20:29

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2008-4-14 22:56 發表
* v2 o# C9 V3 d- a# B& r! h2 J# H* c- S) f4 f

* Q# O8 \: X) h4 U+ D4 b# [, P以前去過wolfxxd,同D sales都熟熟地,但當然唔係話自己箸啦.
/ D' I3 G4 {& e$ d% _1 P

1 x: ~+ M1 f' `; B5 Z請問邊度有wolfxxd?我見過尖沙咀海港城有,其他唔知。wolfxxd大概幾許一對左右?
作者: Yoshihk    時間: 2008-5-2 21:19

引用:
原帖由 larry103 於 2008-5-2 20:29 發表 5 H; W. A) W! s7 x+ s
, N4 g$ v- t7 K+ l6 J

4 Y, ~% \& c) n% U, e請問邊度有wolfxxd?我見過尖沙咀海港城有,其他唔知。wolfxxd大概幾許一對左右?
$ _# l* T4 ?. h1 u' a: k! a  L5 U% y5 y/ ~  ]
海港城間鋪closed左好耐啦,宜家要去中環/金鐘西武,一對最平要百幾ニ百蚊(好耐無買過了),有D成四,五佰蚊對,最貴見過七百幾.
% P( @; j& s' v* Z" [5 {  o3 l" ?2 F2 |8 p7 y
作者: 1677    時間: 2008-5-4 00:46

引用:
原帖由 ringo2ph 於 2008-4-30 12:11 發表
$ |2 l( J, K: Q- J
5 t7 i- ~( @# K/ d/ G, {Wolford 有男裝的絲襪
, x: v# \9 b/ M: P
: g( r$ V" x8 K. C+ ^6 }* U5 _- q3 x
有咩?
/ h% V  I7 N9 n: ]+ h2 m佢個official website都只係有短襪咋
作者: Yoshihk    時間: 2008-5-4 12:30

引用:
原帖由 1677 於 2008-5-4 00:46 發表
$ }- g+ H( s- o3 {. D) ~# W' x" T! x: M+ n# ?0 W- H

% v# \: H9 _2 G有咩?
* n  O/ G: @: _* J! [) P: Y$ i' I+ @佢個official website都只係有短襪咋
6 {( H& T+ o4 B- x% l" Q) V& z
' B& {' J0 `5 P, R2 x以前出過男裝襪褲,但香港無得賣,宜家己無出了
作者: 151616    時間: 2008-12-24 15:11

上網買...可以慢慢揀
作者: longhorn88    時間: 2009-2-1 13:54

引用:
原帖由 151616 於 2008-12-24 15:11 發表 ( n! E: T  \" u+ c% p* ?
上網買...可以慢慢揀
' l+ _1 G5 K, ~5 z( }0 @6 n7 o香港有邊個網可以買到絲襪?
作者: tammylai    時間: 2009-2-2 09:19

引用:
原帖由 longhorn88 於 2009-2-1 13:54 發表
7 L! F' O; i( j  F$ I: ]: Y6 }- I/ o) D& Z) C
香港有邊個網可以買到絲襪?
+ R+ C* P  v9 ~. S+ j% k8 ~+ a你出街買啦!!你上網買即係寄去你屋企或者出來交收咪重麻煩.
作者: 151616    時間: 2009-2-5 18:54

引用:
原帖由 longhorn88 於 2009-2-1 13:54 發表
3 z! d8 u4 K9 T0 s0 z1 h& |- m; J8 p( n6 Z( h
香港有邊個網可以買到絲襪?
" X/ ?( D; k- c! O3 L都係yahoo拍賣炸...你yahoo用女性身份話要(我沒有空,但可以叫人來面交,tel:XXXX XXXX(你的電話))
( ^. g3 C0 v5 |/ C+ S6 z叫她要用膠袋包住,到時光明正大,甘就得左la^^" p$ e" z# A7 b, o
, N7 B: G4 j; Y! Z0 c' e5 g4 T
作者: bbmanbody    時間: 2009-2-6 23:00

引用:
原帖由 151616 於 2009-2-5 18:54 發表 + n- Y6 g8 w. y2 h/ E1 r

: [8 w9 D6 {3 V0 B# P2 q! v/ ?都係yahoo拍賣炸...你yahoo用女性身份話要(我沒有空,但可以叫人來面交,tel:XXXX XXXX(你的電話))
# g3 t6 Z' X1 `2 S4 U& R* a4 @- ^叫她要用膠袋包住,到時光明正大,甘就得左la^^
9 _1 O6 n4 o% W. r) O7 A這個方法很好...可以一試
作者: wck    時間: 2009-2-6 23:11

起街度買...因為扮買比女朋友
作者: gourment    時間: 2009-6-23 00:39

我去開街舖, 好自由的, 慢慢揀....
作者: gourment    時間: 2009-7-4 01:14

去街舖買最好, 親自揀到岩只買!!!!!!!
作者: willy    時間: 2009-7-7 19:04

引用:
原帖由 fatboy 於 2008-4-13 12:09 發表
) M* V; W. b/ S9 L小弟就鐘意去旺角女人街果邊買,因為又多又平~~
2 |  e2 E6 c# i  g$ u

. e% O$ b, `  C我都係去女人街或花園街買, 理由一樣.
作者: blue173123    時間: 2009-9-28 21:41

屈臣氏多!有d屈臣氏都有d如九分褲 都有!
作者: mmchen    時間: 2009-9-29 14:04

Of course I will check it up carefully and slowly.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0