標題: 請講吓自慰招式心得 [打印本頁]

作者: dvd750igm    時間: 2013-4-28 13:38     標題: 請講吓自慰招式心得

我係在還未硬時,龜頭未伸出來時(如已硬伸出來不能),* A0 X0 o  p7 O2 O$ X, x+ @/ F: p
扖在床上,用陽具部份壓著寢頭上(龜頭還要縮在包皮內),3 ^: N, v6 b* [1 B  ?2 O" P' J2 c( x
身體中部會略高,然後把腳至腳指尖不斷不停盡力用力伸直,睪丸受壓下自然會產生尺尺性興奮的反應,  F2 }( ]& E' Y: A, Y! M# ?
至全身開始自然地抽速至射精在包皮裡面,但陽具由開始至射精都不需硬!! p, f) @2 ?+ T8 w& e( K3 a
我從少年至中年有時都用此另類自慰,射精後可伏在床上休息才清理.試試吧,不錯!

作者: elain_wong    時間: 2013-4-28 14:08

你好勁呀男人 ,可唔可以畫出黎呀? 我唔係好明 ?
作者: samou    時間: 2013-4-28 17:39

有點匪夷所思!
作者: fung2006    時間: 2013-4-28 18:02

睇完都係.......
+ f5 o) _" x- T8 ^( ?: G有沒有圖片可以示範下...?
作者: henry12367    時間: 2013-4-28 21:26

穿裙子或旗袍不穿底) ?0 ?" J, k7 s
隔著裙子撫摸自己的JJ
: P- U" `% Z# C2 L  z$ h- D5 t想像自己是女生正在被男人褻瀆裙底 0 ?# C0 j& _( k' K: C/ N2 ~
由撫摸進入搓揉  沒多久就出來了
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-28 22:00

各位好友,你們不大明白是唔奇的,從文字表達真的較複雜,畫圖更唔掂,! R3 t) ~! w4 `  F
我再改變詳細點說,希望會了解到,而能大家多一點享受.
/ U, E' }( e" l2 u" j0 p# G' E首先一定要在陽具未興奮硬的時候,龜頭還未伸出來時才可以進行!
* b4 v8 Q( Z* ^2 X$ l1 h面向床上伏下,把寢頭放在下身部份,用陽具部份壓著寢頭上(龜頭必須縮在包皮內),
. r2 k7 A* L$ y* V0 n+ {) G如寢頭太軟需用手把寢頭壓向陽具,然後把腳至腳指尖登行(身體中部至腳部會高高),: C( I. A4 c. g$ @
不斷用力伸直,然後下身作出搖動,使包皮內裡的龜頭被磨擦到,睪丸受壓下自然會產生尺尺性興奮的反應,
3 s) |: Y! e2 z. x至全身開始自然地抽速(如性交般)至高潮射精在包皮裡面,但陽具由開始至射精都不需硬!$ g3 j. y8 _/ i8 o' a1 }# m7 ?
我從少年至中年有時都用此另類自慰,射精後可伏在床上休息才清理.試試吧,不錯!
" [# d0 ~% X- S$ }! Y/ M* d2 D9 i

% }5 T6 ]% w% e2 D8 _) K" I: c0 i1 T) D[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-4-28 22:12 編輯 ]
作者: 黑天使    時間: 2013-4-28 22:25

我起初都是差唔多靠磨擦,但地點是在厕所,
0 s1 r' ]1 _# ?+ ~( n+ L7 L因為當時有親戚探親,房間被佔,之後漸漸地演變成用五隻手指捉著做移動
3 O5 N, [  ^5 U# L+ [想起當時遇上的五姑娘那種心情,覺得性慾真的很奇妙,食色性也,就好似: J+ b( j+ o( B! h! ?
人有三急,精液唔射唔得
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-29 08:40

有時,伏在床上後,如寢頭太軟,可以直接用手掌壓著收縮的陽具部份,. Z* B6 m% ~, q0 V6 ?" |8 y" S
寢頭在下(龜頭必須縮在包皮內),然後把腳至腳指尖登行(身體中部至腳部會高高),
% w6 t4 ~6 y% l' \! M) K不斷用力伸直,然後下身作出搖動,使包皮內裡的龜頭被磨擦到,
) \& u7 \/ L: g, @" U睪丸受壓下自然會產生尺尺性興奮的反應,
* e  x& H  `" l7 n/ ~至全身開始自然地抽速(如性交般)至高潮射精在包皮裡面,
* V' \  m4 x( Z今天較忙,一兩天我會把過程拍攝照片上載.

& D* [) F; `0 N* l6 `
; Z- o' t. j6 ]; N6 A. ~# b[ 本帖最後由 dvd750igm 於 2013-4-29 12:10 編輯 ]
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-29 10:33

引用:
原帖由 fung2006 於 2013-4-28 18:02 發表   
% g5 n9 A: p5 n5 j% @4 Z睇完都係.......
! b. K: ^7 F( M+ ^有沒有圖片可以示範下...?
. W, [" O& }  o/ [2 K% ^; a! K+ R日後如有時間許可,或會拍攝過程.
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-29 10:34

引用:
原帖由 elain_wong 於 2013-4-28 14:08 發表   
4 R5 F3 [" @2 i你好勁呀男人 ,可唔可以畫出黎呀? 我唔係好明 ?
0 X. @, |  J7 x9 {$ w如有時間許可,或會拍攝過程.
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-30 13:49

龜頭未伸出來時龜頭必須縮在包皮內
; [4 m2 I1 _) c5 E  ^[img][[/IMG][/URL][/img]
* v6 H& F1 H# c- J" W$ y. `0 z/ T% z/ J6 H& @, L
用手掌壓著收縮的陽具部份6 S8 V2 {$ _4 g9 a+ J3 \
[/IMG][/URL]
/ F, C: K, y5 Y1 y- k
, {6 O! U/ r( |8 V然後把腳至腳指尖登行,身體中部至腳部會高高不斷用力伸直,
: [! s; T( ?; H% q# J3 ^1 K然後下身作出搖動,使包皮內裡的龜頭被磨擦到,2 |* m  K% i5 b, Y' y$ O
睪丸受壓下自然會產生尺尺性興奮的反應,5 x2 }3 W5 Q, ?! y
至全身開始自然地抽速(如性交般)

- h# w. U0 p1 V. s$ k7 i[[/IMG][/URL]
3 i+ ?) S7 R2 G% ?* ^; d8 u
2 Z. D5 m6 t+ z4 Y; p高潮射精在包皮裡面
4 z( C% x/ |6 Z/ W2 @[/IMG][/URL]
# p& ]( h3 T1 e, z9 F[
, s2 B5 W4 D+ s0 P% G; l% v  G1 r4 }+ R  O. M! T
作者: gila    時間: 2013-4-30 14:08

ai ya. 露點照小心被管理員禁你id.
作者: elain_wong    時間: 2013-4-30 14:39

樓主, 謝謝你嘅相片,宜家明白曬
作者: dvd750igm    時間: 2013-4-30 15:37

各位也可以app我的另類fb,互通訊息相片較方便
' b  V9 z% m/ L' \4 e6 p我名稱[尤喜君]# U) i7 h; r' k0 d
http://www.facebook.com/dvd750igm?ref=tn_tnmn

作者: dvd750igm    時間: 2013-4-30 15:42

引用:
原帖由 gila 於 2013-4-30 14:08 發表   7 V9 q9 n2 c( P: C3 s! N2 Y% w
ai ya. 露點照小心被管理員禁你id.
4 t5 o; V; X0 `hi,gila,多謝妳的提點,其實我都驚,所以在重要部位打格仔,
9 I2 u( F! b) ^3 K5 _) L及可app我fb,方便通訊唔會有露點限制.
* W4 F7 E* b$ |0 x我[尤喜君]
http://www.facebook.com/dvd750igm?ref=tn_tnmn
作者: 心絲絲    時間: 2013-4-30 15:45

吾扯都射得出?割左冇得試啦
作者: 天空一點藍    時間: 2013-4-30 20:47

樓主好犀利啊~希望吾會比管理和諧啦
作者: compmani    時間: 2013-4-30 21:06

樓主自爆~~~
作者: dvd750igm    時間: 2013-5-1 01:24

如在fb中app我的話請在fb訊息知會這裡的朋友,因世界各地的人太多app我.
作者: hellobeans    時間: 2013-5-21 23:55

完全明白了 好勁呀
作者: lpxzh    時間: 2013-6-16 16:39

感觉有啲奇怪
作者: england4ever    時間: 2013-6-18 15:48

我既招式就好簡單啦,就係唔穿底褲,直穿一對絲襪,一定要係薄既,亦都要好滑先會收貨(如La perla等名牌),仲要係JJ位都係透明絲質料,一著上對腳就扯旗,愈拉高就愈high. 最爽就係將對襪拉到"cum"住JJ, 因為呢個動作真係太舒服,所以我好中意不斷重覆,拉高完就放返低,再拉高,確保JJ在絲襪下舒舒服服,亦可以享受到重複的快感。
5 T# q9 e- T$ k5 P% U) f% Q% }; k8 s2 A% A
著完之後,我通常會: 1. 在外面穿多條無縫無lace的絲質底褲,JJ上加絲襪,再同滑滑的底底撫摸,將本來已經很舒服的感覺再提升,不斷伸縮大髀更會幾乎達到高潮!,亦可以加多條絲質睡裙。 2. 一邊摸自己對腳,不斷伸縮大髀。
; F9 M* Q) Z* X( h. g% ^9 V2 E- l% \5 T6 j
呢兩招我會邊收邊放,總之要防止早洩,等我可以不斷延長絲滑的舒服感覺。
. x9 E1 f' m! B  @& J" ]
; y% b* v! @1 v7 u3. 當真係覺得享受晒la, 呢招通常係最後用黎射。除返條底褲(亦可不除),雙腿夾著個枕頭,邊磨擦邊射。9 u$ L( U$ P8 x0 J9 x

1 T; T4 N+ f3 ?% Q$ `; ]0 m雖然招式係簡單,但我每次都平均玩返一兩個鐘先收工,haha!
" V1 c# H; A" C; T* x' J- Y- X2 Z7 [: R! U
P.S.仲有一個玩法係,重複以上1, 2步,然後著住對絲襪訓覺(盡量唔好有動作,以盡快入睡), 好快趣你會(約一個鐘,可能係舒服到訓醒, haha)訓醒, 醒後,你會有種好奇秒既感覺,就係全身比d好滑既野包住,你就會忍唔住係咁摸,然後就可以重複以上1,2,3步射精。當然呢個玩法要玩成晚,所以放假先會...
作者: dvd750igm    時間: 2013-6-19 09:19

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-6-18 15:48 發表   ) I2 B1 z6 ?  Q  g
我既招式就好簡單啦,就係唔穿底褲,直穿一對絲襪,一定要係薄既,亦都要好滑先會收貨(如La perla等名牌),仲要係JJ位都係透明絲質料,一著上對腳就扯旗,愈拉高就愈high. 最爽就係將對襪拉到"cum"住JJ, 因為呢個動作 ...
, S9 a' l7 l7 r
hi,高人高招,直得效法,多一樣享受.
作者: kingphone    時間: 2013-7-4 19:42

我就著住女校裙,然後將條JJ頭同校裙接觸吓!擦吓,好快就出晒水,跟住就射.................

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0