標題: 有無人可以幫我起淘宝買...公主裝 [打印本頁]

作者: 151616    時間: 2009-3-19 11:28     標題: 有無人可以幫我起淘宝買...公主裝

有無人可以幫我起淘宝買...想買E個ar 公主裝
) Q) e" m! W3 d4 g" nhttp://item.taobao.com/auction/i ... 8b9bd849d71af.jhtml
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-19 16:22

cosplay喎
7 H4 L  l$ K4 z- n件衫都幾靚 $ D3 ?# r  t8 s! e2 I; H6 g; t
無實物圖,兼廣州賣家
/ A$ i* [4 r6 a) _: T4 E無信心既保證
作者: kevin428    時間: 2009-3-19 18:02

" \# K3 a9 Z% t5 _6 O3 J% ^4 D好可愛捏
8 U) w6 R0 }& A# |/ B' x  j$ R偶也好喜歡
5 C. r" `; t# S廣州大部份是仿官方圖片然後自己做的
6 C- r" M+ h0 F但這類滴衣衣偶訴穿不下滴啦
( ?6 c( F9 t) V- ]  Q2 C2 V大大真想買滴話
! h5 b7 J7 U! e# M可以讓賣家直接發貨到香港啊!
作者: cdtv    時間: 2009-3-19 21:00

粉紅色都幾靚
4 g0 u# H& \. e! @+ K  z陶寶點俾錢的?
" ^$ V: F! G/ M& \% i/ N- |我都唔係幾知
作者: 白天    時間: 2009-3-19 21:17

上yahoo拍賣度有人幫買..但要收返d 手續費...不過呢d睇圖好靚..但實物可能好差..因為我試過買果度果款學生服...點知實物同相根本係2回事..咁平真係無保證..我建議...買cos服最好都係比圖人度身訂造..一黎唔驚唔岩身,二來有保證; r% o$ R7 @& J7 |5 _  m. B

# H, f6 |& S4 ^7 x2 [2 t[ 本帖最後由 白天 於 2009-3-20 10:44 編輯 ]
作者: shinobu    時間: 2009-3-19 22:51

呢件係均碼黎架喎....
0 J% M: I* O- Z8 U9 ^係女生中等身材至著得咯喎...+ C& K8 k4 ^5 k7 F3 c( Y  z
呢套衫應該過1KG....運費要起碼 RMB40....送香港
作者: JEM    時間: 2009-6-12 22:46

粉紅色好or白好
作者: benbenben140    時間: 2009-6-13 16:39

我有e個網ge ac@@
# ~- v8 o- ~* y/ W. m8 P5 Z我都成日去買,郵費30蚊ja,不過港幣唔同人民幣
作者: shinobu    時間: 2009-6-13 20:45

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-6-13 16:39 發表
. n" r5 y4 ^8 r# F& Q3 a我有e個網ge ac@@
5 R  ?  H. T! {& S$ c8 ], k7 C我都成日去買,郵費30蚊ja,不過港幣唔同人民幣
8 {# p; E1 c' `6 n$ j8 P6 }& ]
邊間收得咁平呢? RMB30
作者: butterflies    時間: 2009-6-13 23:39

淘寶我都成日上, 但係我睇你呢件貨  無列明呎碼, 只係寫均碼,  均碼通常代表女裝 S/ M碼, 驚你唔合身, 例如好似肩寬咁, 可能得34~37cm左右, 絕大部份男性是穿不上的, 所以上淘寶買野, 一定要買列明每個位置呎吋的, 還要遇鬆, 因為人手量的總有點距離, 稍有不清析的一律不要買, 我通常是幫襯一些賣胖碼衫的舖頭( A  }+ F1 _: d/ W& Q2 ?- c
這些心得希望幫到你

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0