標題: 女同事話... [打印本頁]

作者: frankiebaby    時間: 2008-2-6 06:21     標題: 女同事話...

女同事今日見到有個女仔著左魚網絲襪(其實係斜紋格仔褲襪),就問:% r6 X% ?3 }2 I
「你地d男仔係咪鍾意女仔咁著d魚網絲襪ga?
, e: r% p. X. K  d有咩感覺?係咪真係咁誘惑?」
& z- ~1 S; K# U$ Q果下我聽完,成個人一時間都唔知點答佢,3 E3 [! U/ o( }8 M4 H' K& B7 |
因為個女仔著對絲襪真係好靚,/ q: T+ p9 T( X9 [8 p+ V. J
加上又識著衫,
9 h: C& E5 x& d2 x; P9 M" ^0 J" i襯埋對高跟,
# ?6 D; W/ T% D; c0 l4 I再比個女同事咁問,
% Z  k& {# D" S  z% k; R  e6 \我真係定左係度 & B6 Z+ N: N2 _6 p- C5 i: O+ i# T
咁我又唔會咁直接話「咁著好正」,0 e0 J! l/ _6 Q4 }
我答佢:「其實都ok啦!幾好!」
7 B0 t1 L6 x2 O6 s* A+ L其實都不知幾...唔知點講,
* z5 o: T9 K; o8 ~0 A個感覺難以形容
作者: cdtv    時間: 2008-2-6 08:35

覺得正咪話正囉
9 M9 Y! [: z5 G6 F2 i2 S洗乜刻意隱瞞?
; M) t3 B) O1 x; x+ ?仲可以俾d信心佢d
+ h/ `5 X! d; M4 v+ z6 S) _1 H不過太過好評可能引起誤會
2 i5 I3 E, j, Y3 K: |9 Q1 C你ge回答其實唔錯
作者: miniandrew    時間: 2008-2-6 08:49

哈哈~個女同事咁同你講佢係咪鐘意你呀~8 {# Q% d- v- C: s

- K% ^  B$ {' b; o5 Q, U5 Y% x如果係男同事同我講既話+ q2 n7 h, Q% M7 b1 S5 ]# n7 v
& ^# R8 |" C- q! U" p
我唔會話ok啦...7 x) u0 B, {$ _2 g) X) p6 h" t
% ~5 K, s3 ^/ @1 _
我會話:直情想X左佢啦...
作者: killer    時間: 2008-2-6 12:58

如果佢係靚女,我一定會大讚,你咁著一定好靚,如果我有個咁正的女仔做我女朋友! v1 P+ m, R. ]$ `) F
我仲開心,日日有靚女陪
  t7 e! ~5 H: ~% C) n, g/ j5 D6 c4 A, S- r5 d' G4 @: X3 v! k
我覺得你女同事有D放水比你咁WOR
作者: shkathy    時間: 2008-2-6 19:00

Luck boy tell them what you think.
作者: Jay    時間: 2008-2-7 01:04

你就好啦!我都想有呢d同事啊!, p/ z, w& {+ l3 S) J+ U
如果佢靚女我會溝左佢啊!
作者: NWFB_970    時間: 2008-2-21 23:58

條女既然甘索就去溝左佢啦
作者: hklowhk    時間: 2008-2-22 01:01

下次偷影下d相..xdddd
作者: guy6011    時間: 2008-3-9 23:07

唔知,我對魚網絲冇乜興趣
作者: sghk_abcd    時間: 2008-3-10 09:56

引用:
原帖由 frankiebaby 於 2008-2-6 06:21 發表
: R  x% M' i( t, L: {+ u0 _女同事今日見到有個女仔著左魚網絲襪(其實係斜紋格仔褲襪),就問:6 ^& _7 G3 u" I/ g
「你地d男仔係咪鍾意女仔咁著d魚網絲襪ga?
7 a7 g- G' m- ?/ E1 G, c  c/ ?有咩感覺?係咪真係咁誘惑?」# {7 d6 z9 u5 D/ b- y
果下我聽完,成個人一時間都唔知點答佢,
( `6 d* h9 a' t因為個女仔著對絲襪真係好靚,! J) m+ S$ F0 X$ C4 x+ a
加 ...
: I' Y1 C5 e% I照著同她講...只係發表你的意見...
作者: 小軒    時間: 2008-3-31 04:13

是就是...唔係就唔係~~何不直接點
作者: ken456    時間: 2008-4-4 00:05

更係..............影低係到分享下啦
作者: chivas_123    時間: 2008-4-21 02:44

直接話男人係好鐘意架。
作者: 肥豬仔    時間: 2008-5-18 14:41

d女仔有時會話你係咪變態ga7 Z* M7 w$ a* F. q% w. R
( s* r" u7 N: p* y- R- d
所以我都係唔會點答......徐非好熟
作者: hcp88888    時間: 2008-5-18 16:10

你個女同事係唔係like你呀?
作者: copo    時間: 2008-5-21 16:55

你應該答佢...叫佢著多d返工比你睇下邊款靚,影埋佢相
作者: 城市獵人    時間: 2008-5-21 21:27

can u pls upload her photo?
作者: gorgeous1223    時間: 2008-5-22 16:33

引用:
原帖由 肥豬仔 於 2008-5-18 14:41 發表
4 B- a. P' b6 p+ Td女仔有時會話你係咪變態ga
6 k1 Y0 ?, t( \4 c0 _( G% H0 @  |0 ^) \" W
所以我都係唔會點答......徐非好熟
% e6 w, p1 w& V) M- u. m1 E9 \( V' i5 N# N
女仔o既心理有時真係好難觸摸..: t1 G8 v3 V& ^( n) }
因為, 佢可能唔係想聽你心o個句
作者: jrex    時間: 2008-7-29 09:02

仲洗講, 流晒口水啦
作者: ricky    時間: 2008-10-17 23:05

very good !!!!!!!
作者: shing116hk    時間: 2008-10-18 00:09

照直講都唔錯啦~
作者: Sekin    時間: 2008-10-27 08:22

你話:唔只你地女仔,我都好鍾意著魚網絲襪。
作者: jasonlouie    時間: 2009-3-14 17:40

比我就即刻叫佢同我影張相先
作者: leolam    時間: 2009-4-25 13:26

好高深啊,答得五好就形象大变
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 23:51

我會直接表示欣賞,贊佢著得靚
作者: cecilialiu2005    時間: 2009-9-9 00:23

照直講la~唔怕ge~!!
作者: rooloo    時間: 2011-11-12 13:21

心想能天天见到甘样的穿着就爽啦!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0