標題: 有冇人可以教我化妝>< [打印本頁]

作者: kaka82    時間: 2013-5-16 16:31     標題: 有冇人可以教我化妝><

有冇CD姐妹教我化妝 可PM我
作者: gila    時間: 2013-5-16 17:27

你依家有D 咩化妝品呀?
作者: kaka82    時間: 2013-5-16 20:09

都係我呀妹用緊果d。。
作者: gila    時間: 2013-5-16 20:27

引用:
原帖由 kaka82 於 2013-5-16 20:09 發表   . K7 O/ E( J4 d$ A# F. K
都係我呀妹用緊果d。。
- i# D" J6 |! U3 x% B4 e0 D, ~' f0 X  w$ X4 H. W2 b1 p
你用佢個D 既話, 好易俾佢發現. 自己買一SET 會比較好.1 u' L% ^! e) U% k5 N
一係順便同佢講你有呢個喜好. 大家可以SHARE 心得.
( U* [5 T/ H2 p" {! r1 k' v; `& v0 S
" L2 z% V1 C( e! n+ Z" I通常認得出, 得幾個原因.8 E1 [4 ]& h/ h1 \/ f8 x# `, C
1.) 大廈太少人, 看更調轉都背得哂所有住客.
! O% g& Y, b" n0 h2.) 你地一家太出名.* M: L0 t- O  {' d9 r
3.) 你行為動作太異相.
+ {7 |( ^) t( m2 }9 J
6 ~5 e% {0 K9 r9 i如果你想過到管你處, 下次帶個口罩. , @$ I; X4 G/ F3 K% B, z
用自信, 自然既步伐行就得. (要同你平時男裝有D 唔同bor~)
作者: catherineL    時間: 2013-5-17 05:14

Which brand is good for men?
作者: qqw    時間: 2013-5-17 11:16

我雖然不是專業的,但基本的化妝還是可以教你哦(眨眼~星(恶
作者: ae111    時間: 2013-5-17 17:26

引用:
原帖由 kaka82 於 2013-5-16 20:09 發表   ( G' ?; z# A( p* K5 T
都係我呀妹用緊果d。。
# ?4 Q& J' ?% K+ E- F$ x) Q
建議自己買一set 較好,1 c) ]& b  B1 Z, [8 X4 u- G6 d
最基本是洗面乳,濕粉底,眼影,咽脂和唇膏.
作者: isitalie    時間: 2013-5-21 21:09

我..是在淘寶買那種特價化妝品套裝的 (._.)
作者: hellobeans    時間: 2013-5-21 22:28

試下上youtube 有好多介紹架

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0