標題: 新人想識朋友 [打印本頁]

作者: Rin109    時間: 2013-6-20 02:33     標題: 新人想識朋友

其實我新黎, 感覺有少少難融入. 6 I0 f& A+ s5 R. r
可能大家都識左一段時間吧...- Q' S: K; q$ K" M  f. R% c
其實我係純CD...但好似大家都是TV,CD兼容...3 d( K# l, p5 `# O# H- A: Q! x
我也不知道我現在是甚麼狀態...& \2 t% ^6 V; p) D9 g
大家有空就跟我聊聊好嗎...(只聊易服相關, 不聊與性行為相關的
3 g, c1 J) ?+ I+ N1 B而且在不洗版的情況下, 根本很難拿到30/50分...
0 l8 |" V, X5 `4 o' c
# n: V4 {/ J% C[ 本帖最後由 Rin109 於 2013-6-20 02:36 編輯 ]
作者: G雲喱拿    時間: 2013-6-20 19:06

我喺他帖說過,cd其實係好難交朋友,尤其是係網上,因為大家都缺乏互信基礎,畢竟cd唔係一般人接受,( q- x2 F! E9 J  p8 N
恐怕是自己被出賣,同是cd也未必夾得來,何況係外人,所以cd路從來係寂寞難行.
作者: Rin109    時間: 2013-6-21 05:44

我都明...- y1 s+ W; l% U0 e" A
果然我地仲係不被接受的一群
作者: mecy    時間: 2013-6-21 06:36

cd係寂寞也會有朋友
作者: Rin109    時間: 2013-6-21 07:21

你有興趣做我的朋友嗎??
3 n* y1 \9 N" s1 [* J& a但我還沒有cd經驗的說
作者: blahblah6735    時間: 2013-6-27 08:52

I am looking for CD friends! :)
( v' w# o1 x: s
! G; O* N# @3 g, |1 y' d$ yhi there how are you? I am interested
& `& M9 T' S6 E" _/ `you can see my pic here, let me know what you think girl. 6 Q0 X$ S* q/ n; o

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0