標題: 有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片 [打印本頁]

作者: wwwchan08    時間: 2013-6-27 01:27     標題: 有冇人好似我咁鐘意被著住校服的女仔打屁股﹐包尿片

如題.. 我鐘意﹐最好著住女校的校服罰我
作者: maria-ng    時間: 2013-6-27 07:14

33度大熱天包尿片好焗喎................
作者: willkam    時間: 2013-6-27 08:45

唔焗就唔叫罰啦
作者: kennypong    時間: 2013-6-27 14:37

我都鍾意著住校服包住片
作者: willy    時間: 2013-6-27 18:41

我自己都鐘意著校服, 包尿片, 跟著埋襪褲.
% l# p7 |5 [; n, u! A7 ~0 K- @  `禁當然唔止禁簡單, 好多時會罰埋抄. 禁先似一個被罰的學生.' I6 P, B6 F, D  k* N) s
- U6 _8 _" w8 ~* L# E) t4 Q  a9 t
包好尿片後, 我會用膠紙整實佢, 要除落來一定要用鉸剪剪開佢.3 S9 S+ ~. B1 _8 q  t7 G- H
如果係著校包尿片, 我好多時會幻想自己係學校無時無刻蝦一個要包尿片的女生,1 Z! q7 B# {# v; V6 n
結果比老師禁罰, 起初我會扮抗拒, 老師話一係著裙包尿片, 一係麥都唔/ l& A' k2 L. i, k5 q4 i
著, 禁我要前者, 我問老師要罰幾耐, 佢話要罰到我愛上禁
$ z1 M9 ^1 j8 L3 S0 S% X為止. 跟住過一段時間, 我會再幻想老師問我鐘唔鐘意宜家禁, 我為了5 T! r: Y1 v# \* X+ p* i
脫身, 話鐘意. 結果老師話, 你既然鐘意, 而且又乖左禁多, 應該要獎下
" |9 G" Q: ]  t6 ?# w你, 所以獎你繼續禁著, 反正你都話鐘意禁係唔係. 我點頭, 跟住又好好享受.
$ J( I! J# }! h+ m! w- \
) c% Q4 W0 O1 _0 ?+ T% [4 T我搵返以前的舊相出來, 貼下先6 |& K) J; A" ], P. F
/ g" u1 o5 z& V
作者: 1677    時間: 2013-6-30 02:55

咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?
+ e  s" l  M2 p6 s0 j* j
1 \! h% A) _5 S* Y8 S5 M4 ]6 N# m, y1 E5 ?不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
作者: willy    時間: 2013-6-30 09:06

引用:
原帖由 1677 於 2013-6-30 02:55 發表   
/ D0 H# Q; F+ h) z7 S8 E咁嘅天氣包片片會唔會熱左D?
4 {3 I% F- O5 c! x% Z9 @4 {/ ~
& A* q* Y( `* W. ~2 S不過包片片都有好處,用完即棄,痾埋尿都得!
0 K2 P) f' N3 E+ u8 I. B

' u* A$ i. ^* t  i! v) g我自己包尿片就一定會疴(賴)尿埋落去. 宜家包唔係唔得, 只係要開冷氣.
作者: maria-ng    時間: 2013-6-30 19:14

包尿片最正係TENA環帶式尿片
作者: mike1156    時間: 2013-7-3 16:37

no way i don't like it
作者: MUI    時間: 2013-7-4 13:24

尿片可以吸幾多次尿?
作者: maria-ng    時間: 2013-7-4 17:09

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 13:24 發表   
) C: W; a: T' b尿片可以吸幾多次尿?
5 G% n6 @6 Y8 u2 n5 c/ A$ x1 H- W
尿片吸收量由600c.c.-2000c.c.不等
作者: kennypong    時間: 2013-7-4 17:27

我都有包尿片著裙嫁
作者: MUI    時間: 2013-7-4 17:30

咩地方買?同點買?
作者: 1677    時間: 2013-7-7 03:01

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   
# M  g! p6 g- q3 x. D咩地方買?同點買?
8 R; r/ ~4 ^, j- Q% M
/ C& m) n( q, h3 P& k
最容易:醫院便利店!& m3 p- N0 {6 \3 z

) f1 E' i9 p" o7 D$ J5 ]通常醫院入面都會有間7-11,
0 i/ Z5 `5 E  k) ]* j為左方便院友,成人尿片有一包,亦有散裝!
作者: maria-ng    時間: 2013-7-7 04:45

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 17:30 發表   ' P6 G4 B. y% B% Y4 N
咩地方買?同點買?
3 n2 Z) c1 j# p3 ?0 {藥房/超市都有
6 \! s+ c5 Q" b+ |: F要選擇多就醫療用品店
作者: maria-ng    時間: 2013-7-7 04:50

TENA內褲形尿片,橡筋褲頭舒服- d" {6 j  T# H1 X; Y: H
但冇咩鴨片感覺
作者: Pollyyeung    時間: 2013-7-19 19:55

其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
作者: maria-ng    時間: 2013-7-19 21:00

引用:
原帖由 Pollyyeung 於 2013-7-19 19:55 發表   ' I+ e3 _, b" _: |' k
其實著條薄d既裙夏天著片唔會太焗
; ~' ?( E6 x1 T0 A7 [$ g4 O% p
我都係鍾意穿唐裝衫鴨住衛生帶多D,好有做上一代(40年前)女人感覺
作者: eddy0clng    時間: 2016-9-9 23:19

我喜歡鴨片+著連身衫; J% W3 j. {8 f2 |, _8 @6 Q

作者: willy    時間: 2016-9-10 21:26

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-9 23:19 發表   
; |' F, I+ _& j我喜歡鴨片+著連身衫+ n- G1 N5 V+ i1 ~; L. D$ d
: O  q! H  R. b$ i5 V/ G; y! V! `( l" c1 {
你呢件衫真係好正.
作者: eddy0clng    時間: 2016-9-18 13:43

引用:
原帖由 willy 於 2016-9-10 21:26 發表   8 h. l( k# b: x6 O- ~

- ?$ k) m) M3 M. I- {: }! X1 `
你呢件衫真係好正.
& i" i; d8 r9 V# r日本買的~ 仲有幾件都好正~
; j6 c7 f$ q7 Z* O4 D. R
作者: willy    時間: 2016-9-18 18:25

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-18 13:43 發表   
3 T/ C; x. p; e+ b
  Q- \6 d% F6 [* }$ Z日本買的~ 仲有幾件都好正~( U6 f. r0 ~+ J8 Q
+ t: p" G) y) T5 y6 t/ c  G5 [: O4 R" u! g* P4 P0 ?, s$ y

" E1 M1 Z; y! d/ v3 D1 p呢都OK厚; 只係睇都已經知道著上去會好舒服
作者: eddy0clng    時間: 2016-9-29 19:27

引用:
原帖由 willy 於 2016-9-18 18:25 發表   ; ~) E. i4 c) L: {: P5 g
) t+ r, f$ i& \3 \1 \7 s

& l' }: [; j9 w9 x8 X# i
  W0 Z) R" J1 ]- d呢都OK厚; 只係睇都已經知道著上去會好舒服
( C+ J/ q2 j1 r, g% \

* Q) J0 o3 |9 r; Z/ m' Z呢件都係校服,不過是幼稚園
作者: willy    時間: 2016-9-29 21:09

引用:
原帖由 eddy0clng 於 2016-9-29 19:27 發表   ; i# |& `0 b1 b# E. e

" _& g/ W5 S+ g7 J& v/ [& D* L+ N+ j+ N! j, A/ q8 s
呢件都係校服,不過是幼稚園
: U# m3 x" P5 Z% }! W* y$ L9 g

; l( O7 @% L! x7 v+ ~入面條片好似唔錯,. 幼稚園校服+尿片很好的配搭
作者: goro9872    時間: 2017-3-15 11:37

包片
作者: Micchi1991    時間: 2017-3-17 00:07     標題: 回復 8# maria-ng 的帖子

我想問Tena 環帶型邊到買?
作者: isuzu4.3    時間: 2017-3-17 09:07

引用:
原帖由 Micchi1991 於 2017-3-17 00:07 發表   . V/ _, N; n  a* \
我想問Tena 環帶型邊到買?
1 \: f9 K' O" ^" O  z
其實我都想買環帶型
作者: eddy0clng    時間: 2017-3-19 04:25

引用:
原帖由 isuzu4.3 於 2017-3-17 09:07 發表   8 R0 A3 E- s; T
0 x- n4 J+ E1 y/ {! D
其實我都想買環帶型
2 O( ]) x0 h5 b' k" U" H. C
好用咩?之前用過,真心覺得好冇安全感,訓覺懶濕都會漏尿
作者: swcharlotte    時間: 2017-11-17 06:07

打屁股同包尿片都中意,但打完屁股應該罰就咁坐低,尿片墊住屁股會冇咁痛。尿片可以之後先包,主人要你幾時瀨就幾時瀨。
作者: isuzu4.3    時間: 2017-11-17 09:39

引用:
原帖由 swcharlotte 於 2017-11-17 06:07 發表   # }9 @% z+ J- f0 N+ n
打屁股同包尿片都中意,但打完屁股應該罰就咁坐低,尿片墊住屁股會冇咁痛。尿片可以之後先包,主人要你幾時瀨就幾時瀨。
# P; O: p- i% y. K4 [
曾經同喜歡尿片網友一齊押片.超正
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-4 22:24

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0