標題: 有冇CHING 鐘意玩下D 底褲仔?? [打印本頁]

作者: cooleclipse    時間: 2013-6-27 15:38     標題: 有冇CHING 鐘意玩下D 底褲仔??

我講緊果D細細條  俾細個D既女仔著果D底褲仔  有冇CHING 都鐘意玩??  我覺得好正見到自己條JJ 同條底底差唔多大咁 哈哈
作者: user9527    時間: 2013-6-28 00:15

引用:
原帖由 cooleclipse 於 2013-6-27 15:38 發表   $ @* l6 g# Z7 R  k0 u
我講緊果D細細條  俾細個D既女仔著果D底褲仔  有冇CHING 都鐘意玩??  我覺得好正見到自己條JJ 同條底底差唔多大咁 哈哈
7 S$ |1 N3 e6 R) k8 @* M5 Z1 e) d
+ p1 _* e( `$ i
唔明..即邊D款式 例如本壇"白色內內"個D ?
作者: cooleclipse    時間: 2013-6-28 00:18

好似果D 細路果D
作者: user9527    時間: 2013-6-28 00:19

引用:
原帖由 cooleclipse 於 2013-6-28 00:18 發表   
2 f7 N5 ~$ z; _; c4 ]: J好似果D 細路果D
# x. E3 }( c5 p$ q0 ?. k1 E  v

/ w6 i& \. n* M* D6 Y5 W& h有公仔款/純色 ?
作者: p6123    時間: 2013-6-28 00:43

慢慢
作者: cooleclipse    時間: 2013-6-28 01:08

咩款都得  最緊要係細細條最正  哈哈
作者: 1677    時間: 2013-6-30 03:14

我著過細細條果D,因為好底腰,6 t% X3 B$ V" g: U  J8 O( V
著住真係要忍,唔好有生理反應!/ k: d) t" g9 h# |( `! X
$ j; j0 r9 X3 q# S
真係會凸出黎架!
作者: dav2k2k    時間: 2013-6-30 17:06

引用:
原帖由 1677 於 2013-6-30 03:14 發表   
, Y0 Y# |3 g5 ~& W我著過細細條果D,因為好底腰,+ A- ^9 M9 G; D! _- C* r
著住真係要忍,唔好有生理反應!: g9 g% y5 H! T1 W6 S  N

$ o* O" ?+ g. a& L$ L真係會凸出黎架!
2 v8 {& ?+ E$ n) I唔好忍

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0