標題: 有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野 [打印本頁]

作者: 73A    時間: 2013-7-1 01:14     標題: 有冇姊妹去過一間叫UNDER WEAR買野

一間叫UNDER WEAR(驟眼睇賣BRA,背心,內褲)既鋪頭有冇姊妹試過買野,(灣仔太原街,尖沙咀,荃灣川龍街見過呢間鋪)7 R& A: t. Q  k1 c- R
價錢如何??男裝買態度如何?
作者: Florence    時間: 2013-7-1 10:18

試過男裝去灣仔同尖沙咀買都無問題
作者: maisie    時間: 2013-7-1 12:17

有錢去買,為什麼有問題?
作者: applebaby    時間: 2013-7-1 14:59

我都著男裝入去,不用怕啊!
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-4 12:53

我成日去買啦
( N# l  s. o. d7 R# J) d9 s早排仲買左男裝絲襪試
0 V1 h& ~2 x( h0 U! p% H+ Y+ |' g! qhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;page=1#pid753101
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-10 12:38

我去開灣仔個幾間
3 L( Z) V5 U9 O* d男裝照入去
0 q- o0 `, }, z3 C" L+ oD女士都唔係點理我
( P* k3 l+ W+ z' E$ C我亦由我佢1 C) K1 ]; s9 D0 L1 D% X8 g2 q5 V
俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
" N) K0 R1 p; s; K4 q買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)( A5 j$ I/ |9 Z' l3 \, l. `
個女SALES仲好好服務態度
作者: MUI    時間: 2013-10-10 12:50

花園街都有一間* K( q+ e) o  y1 i1 ]2 w, |
但啲底底都係菲律賓人士……
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-10 18:20

引用:
原帖由 MUI 於 2013-10-10 12:50 發表   
* B1 ^5 A2 {$ T1 d0 O( m0 X+ x花園街都有一間" d) R' e; Q7 Q9 ]  H* N' z
但啲底底都係菲律賓人士……
' S% z$ A! N, d- L# B5 w+ G4 S! H( h$ z9 P9 x5 ?8 F3 W' }
- L  m7 W& N! X8 b! w- ^
唔覺個度有既?
作者: MUI    時間: 2013-10-10 19:07

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 18:20 發表   
6 G" Z$ Z& ?% g
! o6 z4 u7 x+ q6 D( P$ T& t* m, C9 y& K5 m, V

3 m; C( b' i0 M# g唔覺個度有既?
; e( y! j) {+ A
& e# A& \* {5 S4 b8 S好易搵
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-11 01:57

附近有咩鋪頭?& u) c6 D# h2 D9 @2 ]
等我易搵D
作者: 73A    時間: 2013-10-11 02:10

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-10 12:38 發表     @2 H2 m3 B) u5 G, K- p
我去開灣仔個幾間
/ _: a( E: \3 s) @男裝照入去
; \" }# O8 o" g) _# {% X* y$ m) ~# iD女士都唔係點理我6 ~2 O& s5 w, Z/ M1 n
我亦由我佢
4 k# ]' X- T- Y4 q2 D0 H, f7 J" c俾錢時個D SAELS仲同我講話唔岩SIZE 12點後返黎1次
* z' L% _4 t" f- t; I$ p買男裝絲襪個間(其實我覺得係情趣店,因為有好多性感內衣,絲襪及COSPLAY衫)1 q" t: _; ^' q
個女SALES仲好好服務 ...
5 G) E& B- V* f4 Z1 R+ r2 c" e" ?

' W+ w% m) _# C連住幾間鋪果到?
作者: MUI    時間: 2013-10-11 06:16

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2013-10-11 01:57 發表   & L" l7 Q9 v, h- W
附近有咩鋪頭?
* L6 p3 j2 e* y: v等我易搵D
* `" T6 G$ ]5 f  Y* S! ^1 n' i9 F1 A* \7 r2 [/ q( ]" I
唔記得,但招牌好大
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-11 12:20

引用:
原帖由 73A 於 2013-10-11 02:10 發表   * X( [9 ^% {  ?- v

) W+ j) ~+ L, b# K
+ p2 S. c# B0 g& G/ g- h8 [連住幾間鋪果到?
( ^, z. T6 X/ P5 ~! j! h
可以咁講啦....
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-25 02:44

一定搵到9 r) v/ j; K* ]3 z* i- _
因為個條街只係得個3間
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-29 13:18

其實仲有冇人去過另一間鋪頭度買?
作者: kdkid    時間: 2013-10-29 22:21

荃灣川龍街果間時時去,  無咩人理你, 如怕人多, 揀閒日3點多鐘. L0 I2 o3 B/ C1 I- ?$ X$ K8 h
避免中午食lunch 或放工時間去, 因會幾多人下
作者: ching    時間: 2013-10-31 18:43

灣仔果間有無地址可以俾我啊 各位SIS
作者: kdkid    時間: 2013-11-1 06:54

果條好似係太原街
作者: 校服收藏者    時間: 2013-11-5 02:25

無錯
" D  [8 o, R% N9 g9 A* O; y好易手搵
6 L' C) r1 m5 U, O$ _! u* {8 ?7 s灣仔MTR上地面. @4 [. m2 V8 q0 i8 L
修頓後面過對馬路就係(街頭唔記得係莎莎定卓悅)
作者: ilovebra    時間: 2013-12-16 15:53

thanks for information
作者: ching    時間: 2014-2-13 00:03

係咪kfc再入d 連住無鋪名果兩間? 但sis講緊果條街有3間 第3間係邊?
作者: 73A    時間: 2014-2-13 01:56

斜對面,蛇鋪對面
作者: 校服收藏者    時間: 2014-12-7 21:59

邢而家得番2間
作者: Shion    時間: 2014-12-13 21:57

去過川龍街嗰間
作者: 校服收藏者    時間: 2014-12-16 19:26

上星期我去TST個間買左三百幾數絲襪, C0 a, ?  u* z' f( t
雖然全部都係$9個D( m& U& K% C5 n
但係質素同款式幾靚
作者: c389247622    時間: 2014-12-29 17:57

我剩係去開TST同荃灣果間) p1 n% u" W& W3 S, e
夏天買泳衣都唔錯,由40$~150$樓下都有,有D款仲有加大碼tim
+ i1 Q* C4 \* h2 K: `4 c& ~' K另外打底背心同打底褲都有好多唔同質料,幾好架0 a1 Z1 R! }: X$ U' u

/ ~) ~0 R8 k  k  O另外唔知有冇SIS有灣仔更清楚既地址,行呢行去都係搵唔到啊
作者: 校服收藏者    時間: 2014-12-30 03:25

利園東街
2 i5 w0 f8 f6 A. _6 \; w: \% I見到化妝品鋪頭行入去
作者: KR7723    時間: 2015-1-3 14:00

引用:
原帖由 ching 於 2014-2-13 00:03 發表   , h$ B5 i; @- ]  e9 g4 E3 R
係咪kfc再入d 連住無鋪名果兩間? 但sis講緊果條街有3間 第3間係邊?
  y$ @, Y" @) y3 B
; O3 o# g9 p* L* x如果唔知的話,可以係kfc一面入太原街,該街有一列排檔,一路前行,見underwear字樣行過小小就到。; r& P/ S. O0 ]$ O3 J. y

* K/ `# ?0 F+ v' J另旺角花園街分店位於花園街,弼街至旺角道一段,近弼街一面,一樓有地鐵列車車廂為裝飾。
作者: 校服收藏者    時間: 2015-3-8 04:22

頭先我係荃灣買左10對絲襪* ?, X9 c5 @- G- z, c
$5/對
$ A9 G  ~: v9 J/ }" U款式唔算多! X+ \  Q" Q# U" O, X
不過全部都係特色絲襪
作者: AlexiaTang    時間: 2015-4-5 15:24

引用:
原帖由 c389247622 於 2014-12-29 17:57 發表   
) n* Q' y( L# w+ o- c: r) _我剩係去開TST同荃灣果間& ~( v, l- k& f3 {9 e" u
夏天買泳衣都唔錯,由40$~150$樓下都有,有D款仲有加大碼tim
: S- S7 Y4 }* ]. O. {' ~另外打底背心同打底褲都有好多唔同質料,幾好架
+ n2 u5 B3 s5 q( T# v* P; U# `1 ~: p2 T; p% C
另外唔知有冇SIS有灣仔更清楚既地址,行呢行去都係搵唔到啊
3 e2 ?; r) ^5 j! Z; X; b
3 i1 [% X) ?  V0 }/ R" M. h
幾時Po泥睇吓ar

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0