標題: 著絲襪外出 [打印本頁]

作者: wilsoncomm    時間: 2009-3-24 22:04     標題: 著絲襪外出

我試過著厚黑絲(外面著長褲)去髮型鋪剪頭髮。
  a! z! Q' x/ T! m* t! t/ W3 Z. y7 t果間髮型鋪有個靚女髮型師,好多時著短裙+絲襪+波鞋or boot1 D" T7 U) j1 g9 G2 }, X
果次咁啱真係佢同我剪。當時我著住厚黑絲,佢又著住厚黑絲。加上剪頭髮既時候多少總會有啲輕微o既身體碰撞。
7 f0 a- |. m- T( W& b. g  {' O勁好feel!
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-24 22:14

呢個情境諗到都覺得好正呀
6 r0 l% e1 }% W1 \" {  s! N% ?個靚女對腳長唔長架
作者: wilsoncomm    時間: 2009-3-24 22:25

長唔長呀... 唔算係長腿。不過大致上都幾靚(著左絲襪既時候)
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-24 22:40

哇,咁咪正到暈,你坐係度剪頭髮果陣,佢對腳有無唔覺意咁掂到你呢?
作者: wilsoncomm    時間: 2009-3-24 23:01

條裙有點到少少啦!腳就無.... 我都想....; G  i7 P% @* U7 D
  R/ p) ~& Q# x! i
全程硬晒.....
作者: kevin428    時間: 2009-3-25 00:48

呵呵
5 Y9 M0 [& `+ I$ m1 D% x看來絲絲滴誘惑真訴無法擋啊.......
作者: sghk_abcd    時間: 2009-3-25 20:17

引用:
原帖由 wilsoncomm 於 2009-3-24 23:01 發表 # v) y9 X: `. I# X8 R
條裙有點到少少啦!腳就無.... 我都想....) A8 ~+ W* ]4 ]& y" t0 L+ K& W7 r

) g( e" ?& ^6 ^) U( E# {全程硬晒.....
6 f! w- ^# M# y! u5 R
今你最難忘的是什麼??
作者: cat3bear    時間: 2009-3-26 22:49

原來有這麼多的同好。
作者: 1677    時間: 2009-3-29 02:06

我都試過只著絲襪加長褲出街,4 m. Q# }, c: n; q+ Q1 `
著厚黑絲根本唔駛加棉襪!
作者: yingkit2008    時間: 2009-4-4 14:04     標題: 回復 1# 的帖子

你就好啦!
作者: fengmin0918    時間: 2009-4-7 14:54

美妙的体验
作者: benbenben140    時間: 2009-4-11 15:21

樓主應該係男.我都試過著絲襪出街,仲有著一件泳衣tim,行路個時d feel好正
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-11 23:35

著厚黑褲襪又幾舒服...
作者: 1677    時間: 2009-4-12 11:50

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-11 15:21 發表
9 D& x: `$ ]$ `4 _3 x5 ~3 s樓主應該係男.我都試過著絲襪出街,仲有著一件泳衣tim,行路個時d feel好正
% Q; U$ M) V* ~" b9 L/ V6 Z2 G

7 @. S; p, o  }; s2 Y# ]! a加泳衣梗係正啦,對絲襪又唔會滑落黎
作者: 叛逆    時間: 2009-4-18 19:13

我以前返文職我試過,個feel好正,我著吊帶襪同襪帶
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-18 20:33

引用:
原帖由 benbenben140 於 2009-4-11 15:21 發表
6 e5 U% [6 N; y0 m, H樓主應該係男.我都試過著絲襪出街,仲有著一件泳衣tim,行路個時d feel好正
/ p: ]9 B. h3 n. ^8 e9 _1 j  z% r
9 P, V4 v- O  M係七八月果時咁著個feel仲正呀
作者: garylee    時間: 2009-4-18 22:04

咁都得@@ 你就好啦..ccc
作者: 1677    時間: 2009-4-19 02:01

引用:
原帖由 叛逆 於 2009-4-18 19:13 發表 6 A( `% n/ d3 c
我以前返文職我試過,個feel好正,我著吊帶襪同襪帶
2 Z) G3 {0 v- A/ C% F. g/ H# @& P2 C! E6 U, F, o+ R
你唔怕條襪帶隔住條褲會現形咩?
作者: 叛逆    時間: 2009-4-22 07:31

引用:
原帖由 1677 於 2009-4-19 02:01 發表 5 I6 x7 ]) y' l4 Y" |) L, g/ g

8 P2 ~& y4 _6 u, ]4 I
2 e  V& Q8 ]/ \. G你唔怕條襪帶隔住條褲會現形咩?
3 k; T% U6 @9 `9 ~$ \4 D0 K) g) E/ j: r唔怕,因為條西褲都幾鬆身所以冇顯形
作者: gourment    時間: 2009-4-30 04:51

so jealous you!!!!!!!
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-30 21:42

果間salon喺邊度架
作者: joey221    時間: 2009-7-29 22:25

真是FEEL的事,多謝妳
作者: xxx1001    時間: 2009-9-14 01:50

我都有著住絲絲去剪髮,不過就無樓主咁如運有個絲絲髮型師幫佢剪髮
作者: pkhorse    時間: 2009-9-14 11:26

不錯,支持!!!!!
作者: 776439    時間: 2010-1-4 20:54

只敢把褲襪穿在長褲裡面,冬天比較常穿褲襪襪,保暖又不容易露出褲襪頭
作者: samou    時間: 2010-1-29 18:54

個日我著吊帶襪同吊襪帶去樓下吃麺, 一路行一路有緊崩崩o既感覺, 隻手重按住吊襪帶個扣, 好正好開心, 食完麺就回家, 下次有機會去遠o的先!
作者: joey221    時間: 2010-3-23 22:14

絲襪是小妹的最愛, 好多時會身穿上街
作者: iloveevanna    時間: 2010-3-23 23:12

有時知道自己會晏番 會著定對襪褲長褲裡面,之後夜晚番黎個陣會去公廁除左條褲行番屋企  好舒服嫁

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0