標題: 一穿上旗袍就飛機打不停... [打印本頁]

作者: henry12367    時間: 2013-8-7 20:12     標題: 一穿上旗袍就飛機打不停...

實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
作者: MUI    時間: 2013-8-7 20:21

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   $ l* ~& k5 t  |& J) ^1 e1 I4 m0 j# ]0 @
實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
! u0 x6 {! j* U& b8 C0 _, Z  O9 S: ^2 E" `$ V5 R1 v
打多幾次射到無嘢射就會停
作者: van    時間: 2013-8-7 21:34

有無穿旗袍相分享下
作者: 夏天    時間: 2013-8-8 02:54

有沒有照片分享阿
作者: hazard    時間: 2013-8-8 11:31

有冇相可以分享下?????
作者: cxyx    時間: 2013-8-8 11:55

期待你的相相
作者: MUI    時間: 2013-8-8 12:41

已經等緊睇相!!
作者: spk2001t    時間: 2013-8-8 17:34

快D PO相上黎啦~
作者: misslady    時間: 2013-8-8 17:38

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-7 20:12 發表   
  ~) K1 D( D3 D/ j/ G5 V/ D實在太興奮停不下來...   只好等等再繼續穿
6 }) h6 L4 B6 A2 `1 Q) \1 R. |
: A8 Z  }' M3 d6 wif it is the school uniform ?
作者: kingphone    時間: 2013-8-8 19:34

很期待你的相片.
作者: willy    時間: 2013-8-9 17:52

未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試
+ }0 g1 E/ b5 G7 p( M2 {" D8 `下馬甲加旗袍.
作者: MUI    時間: 2013-8-10 06:46

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-9 17:52 發表     h. |* `  b8 m# _% ^" S
未知道係真正的旗袍定校服? 我自己鐘意著住旗袍來訓覺, 因為覺得佢夠緊. 遲少少可能試0 l4 G: z5 @) v& k3 e2 x9 O0 e
下馬甲加旗袍.
* [  K- x7 f7 B, t+ ~! N2 ], |6 l

. l( U) |0 M: \, H7 V0 J我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲
作者: willy    時間: 2013-8-10 09:30

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-10 06:46 發表   
: J. F9 K$ X9 }
8 m7 h$ e2 ~. D* W
# T/ `: K& Z7 C0 k我以前成日都馬甲加校服,但而家太熱啦,唯有暫時唔加馬甲
! n* b% E( [" Y% n( W- o4 `2 _0 [) L- x- l1 F: A% D6 Y  U
: _$ Q  x6 a% M1 J- N$ B, a
不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺.
  Y9 h% q6 l% f7 ]0 x4 X其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊
4 z) ]$ }! C8 h, P又舒服的感覺.....
作者: MUI    時間: 2013-8-10 11:10

引用:
原帖由 willy 於 2013-8-10 09:30 發表   & ^/ Y& p" P% W6 S8 r, n" A/ W
" g! Z# w, R/ x4 v  ]
& x& ?# b: M# s" t' }9 y

1 [+ o3 m! C- l* d8 m/ z不過宜家天氣真係熱左少少, 所以我都會開冷氣訓. 馬甲我一試已經愛上. 緊得來又舒服的感覺." `: x, F! N/ m* J) G
其實好有衝動返工個陣入面著住馬甲. 一來可以令條腰挺直唔洗下下彎住腰對電腦, 二來有種又緊
  O6 p+ O9 d/ v; _  `  j又舒服的感覺.....
8 m; u0 r3 I' \十月先可以再著返
' s- A  w- k+ C. s9 J$ D  Z8 S4 b馬甲係好有用既物品
作者: marso258401    時間: 2013-8-15 12:47

我喜欢旗袍的校服.
作者: henry12367    時間: 2013-8-30 14:22

是一般的旗袍不是校服喔0 H3 p9 s5 r7 ^! T
照片等我瘦下來再發
作者: siuyan_7    時間: 2013-8-30 14:57

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-8-30 14:22 發表   
7 c" B4 f, m; ?( u2 V0 u3 a是一般的旗袍不是校服喔6 f$ _8 s& V3 }4 x
照片等我瘦下來再發
# r& Z3 v* U) K, i$ K
好想睇喔…熱熾期待~~
作者: jacjac    時間: 2013-8-30 23:24

很想看相呢
作者: DJ.alice    時間: 2013-9-24 23:12

i like 旗袍 too, very sexy 8 s4 W! H8 t+ H" Y
do u have any photos now?
作者: willkam    時間: 2013-9-24 23:27

旗袍你在哪買?
作者: jesscd    時間: 2013-9-24 23:39

我都想試下

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0