標題: 大家有無趁馬莎特價時去入貨? [打印本頁]

作者: applebaby    時間: 2013-8-20 17:26     標題: 大家有無趁馬莎特價時去入貨?

我平時好少行商場。上個星期,無意中見到馬莎特價,用了兩日,行了五齊間馬莎。我原想在沙田買齊要買的,怎知道它在裝修,貨品不多。然後去到九龍塘,見到裡面的人不多,心想一不做,二不休,乾脆拿了三件套裝裙和兩對鞋入試身室,我第一次又揀衫、又試衫咋!需要好緊張,不過,好興奮,而且感覺幸福。! j- N% P$ K/ D+ l  h7 |$ Y
另外,我還買了很多價品,11對絲襪加一對高跟鞋,只是40幾蚊,比價平了三份二。5 M* \. ]* I6 E+ c
8 i- M7 D% d/ z! T' w) M* h
依家著住絲襪和那雙高跟上網,很舒服呢。
作者: gila    時間: 2013-8-20 17:40

順帶一提, 據聞中環H&M 搬遷清貨, 好多貨品都係30%- 50% off. 有時間可以去睇睇. 至到25/8.& I) ^8 y1 C$ n. m

8 D. o6 f! Y6 z* u4 D% Q5 |% h1 V& d( 申報, GILA 未去睇過, 因為冇經過個頭. )
作者: peterchan01    時間: 2013-8-20 18:37

但拎野去試身室冇職員問?
作者: jg400hk    時間: 2013-8-20 21:53

我係M&S特價時買唔少絲襪/襪褲啦
作者: misslady    時間: 2013-8-20 23:51

引用:
原帖由 applebaby 於 2013-8-20 17:26 發表   
0 R- G* [; b  M& w$ m我平時好少行商場。上個星期,無意中見到馬莎特價,用了兩日,行了五齊間馬莎。我原想在沙田買齊要買的,怎知道它在裝修,貨品不多。然後去到九龍塘,見到裡面的人不多,心想一不做,二不休,乾脆拿了三件套裝裙和兩 ...
& \: X9 q. H/ X. @8 Q* r1 [& v
I like M&S's lingerie...
作者: kkmonster    時間: 2013-8-21 16:18

so lucky8 i: H( @2 f' p! s
buy more post pictures here
作者: peterchan01    時間: 2013-8-21 17:35

今日去行,特價已完
作者: 梁山伯    時間: 2013-9-2 17:24

我買左條連身裙 !
作者: 快樂女    時間: 2013-9-3 22:51

完左?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0