標題: 各位有無諗過呢個問題 [打印本頁]

作者: 楊乃武    時間: 2009-3-26 23:43     標題: 各位有無諗過呢個問題

唔知大家有無諗過,如果係街遇到一D意外整到隻腳要入醫院,9 U! q3 s* t* I7 [+ T5 i, w
咁岩果日又著住絲襪係入面,比醫生檢查既話,
0 U1 B  j  R. a7 S6 e實比D護士同醫生發現我地係CD,
7 [! ]: B+ P1 N咁你地會點?* g: j# ~( a& R( Z. B

作者: fai417402    時間: 2009-3-27 00:39

無諗過呢個問題............
作者: kevin428    時間: 2009-3-27 01:59

發現就發現啊
% \( u( E% W* [: `穿絲襪又沒違法. {* }6 k1 f- v: i+ e: Y! F
怕啥捏?
作者: cat3bear    時間: 2009-3-27 02:10

同意樓上所講。
! f7 I  z1 i- Q! A穿絲襪又沒違法。
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-27 09:03

那護士對你說,覺得你的絲襪比她的漂亮,會不會臉紅的
作者: cat3bear    時間: 2009-3-27 23:07

為什麼要向他們解釋?這只是個人喜好吧。
作者: 1677    時間: 2009-3-29 02:24

睇過一D交通意外新聞,
4 V; {( R' j: H- h如果撞左車而傷到腳,/ u" l8 w' H* n
救護員係會撕開條褲固定傷者o既!
) E) T  G. K4 a7 u如果著左絲襪......
作者: 楊乃武    時間: 2009-3-30 21:52

引用:
原帖由 1677 於 2009-3-29 02:24 發表 ; k0 q8 t4 r' X
睇過一D交通意外新聞,
) T# o  b! m  B2 w+ @如果撞左車而傷到腳,' D( c( `% q& o7 @
救護員係會撕開條褲固定傷者o既!. n& [: m- w" K2 R! g9 D
如果著左絲襪......
; R7 p& \" q3 \' W7 a. C9 ]9 \; s- o; y- P8 B# N" S/ v4 O1 ~
因為有時我都要出街,就算是在貨倉都可能會有意外,
. b2 B5 v. \( |0 p0 k" ~; m7 a5 N所以平時都唔會著絲襪返工,因為如果工傷要入院就.......
作者: cdtv    時間: 2009-3-30 22:34

絕對有諗過啦6 m9 m  x& y0 ?6 I0 R
不過我會諗住冇咁黑仔掛. ]7 `% ~$ R% |
所以都係照著
作者: mmlee    時間: 2009-3-31 00:04

我倒未諗過......應該唔會咁黑仔T_T
- n4 Q2 {3 A; j* `2 w當時我反而擔心有人check校服會揭開條褲檢查......2 p9 {9 ~+ O/ X$ x0 A8 D- n$ \

% ~* {) P6 h% c( \) G3 o1 S# H不過萬一唔好彩都唔顧得咁多, 生命可貴呀......
作者: BETTY    時間: 2009-4-2 01:24

有時好彩起來都唔好話唔信,有次穿上短裙黑厚絲 , 俾警察查身份證 , 查完問左句"先生你d衣著..." , 更住答佢 , 係"個人喜好 , 覺得靚咪著囉" !!
作者: chanying19    時間: 2009-4-5 00:34

我試過著吊帶絲襪個陣被警察搜身......嚇到鼻哥隆冇肉
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-14 20:22

引用:
原帖由 BETTY 於 2009-4-2 01:24 發表 * V5 i5 _8 k+ J7 P; @& p% J
有時好彩起來都唔好話唔信,有次穿上短裙黑厚絲 , 俾警察查身份證 , 查完問左句"先生你d衣著..." , 更住答佢 , 係"個人喜好 , 覺得靚咪著囉" !!
( _6 J# Z' {# n
+ w9 \& u3 q) k: r0 N2 b真係兩個字形容哂,超強呀
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-14 20:23

引用:
原帖由 chanying19 於 2009-4-5 00:34 發表
1 {& G% Y3 `0 g& y2 [. c  N7 ?我試過著吊帶絲襪個陣被警察搜身......嚇到鼻哥隆冇肉
' e7 w  K9 f$ `& [8 j
( M. R, D8 V; J. _' V咁有無比阿sir發現到呀

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0