標題: [求助] 如何美白全身既肌膚? [打印本頁]

作者: willkam    時間: 2013-9-29 19:53     標題: 如何美白全身既肌膚?

我細個好鍾意游水但係又唔搽太陽油,搞到而家全身都好黑,點先可以美白到全身?有冇好既太陽油介紹?我去d賣護膚品既鋪頭佢會唔會根據我既情況介紹適合我既護膚品比我?
作者: misslady    時間: 2013-9-29 23:26

引用:
原帖由 willkam 於 2013-9-29 19:53 發表   
3 b0 @; d5 ~  @9 F6 ]* o我細個好鍾意游水但係又唔搽太陽油,搞到而家全身都好黑,點先可以美白到全身?有冇好既太陽油介紹?我去d賣護膚品既鋪頭佢會唔會根據我既情況介紹適合我既護膚品比我?
+ F5 y. u' L8 G% @9 j" I, N5 U% @$ K* }- n6 p, p2 \
I also want to know.
作者: annachan    時間: 2013-11-3 04:03

小妍因為踢球~~腿變成兩截色了...
  K9 o, s9 s( F) u
1 O2 K5 O$ J5 R& b穿襪子的部分白~~小腿卻曬黑...
作者: 紫高    時間: 2015-3-23 19:25

你们都好漂亮啊,羡慕啊
作者: Fakes    時間: 2016-4-1 04:23     標題: 我都想美白∼以前嗮黑了

我都想美白∼以前嗮黑了
作者: yehyedfaj    時間: 2019-11-26 14:25

去美容做全身的SPa護理,因為自己想要全身做面膜,也沒有那么大的面膜,想要去角質,自己也不好給後背等部位去角質,想要更完善的護理全身的皮膚,還是去美容院做全身Sps效果最佳。人的年齡越來越大,身體代謝和皮膚代謝都會差些。皮膚代謝的慢,毛孔堵塞膚色暗淡,皮膚就顯暗黃。想要增加皮膚代謝除了運動,就是要少吃油膩的食物,最好以素食為主,幫助皮膚代謝。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0