標題: 請問有冇邊位知仲買唔買到聖心商科校服? [打印本頁]

作者: UALangham    時間: 2013-10-1 17:41     標題: 請問有冇邊位知仲買唔買到聖心商科校服?

因為新聞話會停辦...
作者: uniform    時間: 2013-10-1 20:03     標題: 回復 1# UALangham 的帖子

但係呢度啲人話幾難買,無人敢對(維記)校服店員話自己著。
作者: UALangham    時間: 2013-10-1 20:43

引用:
原帖由 uniform 於 2013-10-1 20:03 發表   
. M1 B% C9 E8 E9 Y但係呢度啲人話幾難買,無人敢對(維記)校服店員話自己著。
0 m9 H; D7 L5 f+ R" X2 L
3 @4 D& z/ O4 x
我唔係自家用...去過維記新界區分店買野都冇咩大問題...
# E# G' p6 |3 W5 z! |% [, F我見維記個網仲有show出黎,但怕佢要學生証或已經停產
作者: ewoomi    時間: 2013-10-1 23:54

我只喺想要佢哋d校章
作者: UALangham    時間: 2013-10-2 00:16

引用:
原帖由 ewoomi 於 2013-10-1 23:54 發表   
6 H# B/ I7 Y; _  c5 s3 \我只喺想要佢哋d校章
# c4 c! G4 S' _
+ V7 G4 u2 `/ y1 l* L/ m/ B
個金屬校章早幾年買左,現在配件真係難搵過以前好多...
作者: sheepkiwi    時間: 2013-10-2 15:18

佢個金屬章係點ga 樣架??
作者: UALangham    時間: 2013-10-2 19:47

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2013-10-2 15:18 發表   - ]( |. J1 `. v; \- d, ?- Z" Y  I- U
佢個金屬章係點ga 樣架??
0 D! A2 I5 b  R$ a; F) _; `: `' w
/ A- ~  W4 Z. |+ ~. Q[attach]89210[/attach]
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-4 04:03

係咪粉紅/藍間條恤衫,藍色百裙個間?
5 o! O2 S* |- A3 P- T) w) |$ o我唔記得係咪呢間  @  b' M5 R3 b% ~+ E, a
如果係我表妹十幾年前讀過一年
/ Q. B* y; a' n. k之後出國讀書
# p/ |5 y/ O& H& h我把握機會問佢拎左套校服(好似連埋校章)
, S  L7 V7 z; ]* T1 f而家放左係個櫃度) z( m6 k4 e. Z2 @- }6 z
仲未有機會重見天日....
作者: UALangham    時間: 2013-10-5 04:04     標題: 回復 8# 校服收藏者 的帖子

好似粉藍係上午校, 粉紅係下午校
0 M4 ^7 M. O( \. h5 x遲少少得閒去維記睇下仲有冇...
作者: uniform    時間: 2020-8-2 14:31     標題: 回復 1# UALangham 的帖子

依家旋轉拍賣好似有代購。
作者: uniformx    時間: 2020-8-2 17:39

引用:
原帖由 UALangham 於 2013-10-5 04:04 發表   
, t4 b+ t) k2 \5 C好似粉藍係上午校, 粉紅係下午校
4 y; y# U! |1 _& q; m% f遲少少得閒去維記睇下仲有冇...
老早話咗冇

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0