標題: 一田冬日內衣後樂園 [打印本頁]

作者: kathw1984    時間: 2013-11-7 18:34     標題: 一田冬日內衣後樂園

又到換季買內衣時間
' o9 [: Q0 P1 l7 i& thttp://www.yata.hk/tch/promotion.php?hid=33672
作者: lrube    時間: 2013-11-7 19:07

感覺好棒,可惜人在台灣, 4 Z& V& {/ n/ F) h
不過特賣會女生不是會很多, ( X# I' d. o2 k, `: n; ]' M
跟女生搶購特賣內衣感覺很尷尬,
0 y8 Y4 e1 E  C: O除非CD出街。
作者: kathw1984    時間: 2013-11-7 19:29

早上比較人少才去, 其實習慣了不介意0 Z& p- P, v) I0 u4 Q: p
今次目標是Private Shop, Triumph
作者: 愛.o    時間: 2013-11-7 19:49

姐姐你可唔可以代我買~~!!!!?
作者: kathw1984    時間: 2013-11-7 20:15

自己買的過程也享受的 , 你自己去享受吧
作者: 愛.o    時間: 2013-11-7 20:58

引用:
原帖由 kathw1984 於 2013-11-7 20:15 發表   
8 Y& @4 \! Z* H( o  |自己買的過程也享受的 , 你自己去享受吧
8 _# k0 v/ T" m( {/ A唔夠膽啊
  G7 K+ W: k* U3 N平時響TAOBAO買多
作者: yoda0806    時間: 2013-11-8 06:20

我慣咗去sogo買wacoal多,一年兩次,一次買4-6set...
2 R, i. [% @! C0 }$ Z; X3 [0 x不過今個星期六都會去觀塘買tutuanna絲襪~
2 I" D" J1 A- h3 u' j19蚊對,我諗會買1-2打~
作者: yoda0806    時間: 2013-11-8 06:30

詳情請睇.....
+ i0 }( I, _" d8 b* Xhttp://www.getjetso.com/forum/thread-605457-1-1.html
作者: lrube    時間: 2013-11-8 10:10     標題: 回復 3# kathw1984 的帖子

雖然我也逛女性內衣店逛的蠻習慣的,' A& L. H1 i9 r3 p3 c
雖然說特賣會是撿便宜的好機會,
# `: H* R7 l/ X" O( V% i但目前我還是那個沒勇氣,
/ i- n" T" f7 \. b" I7 a& v不過還是祝姊姊妳享受這次特賣並滿載而歸。
作者: kathw1984    時間: 2013-11-13 13:53

今早去了,已經有一堆C9在場8 q$ B! H# U& Y8 j5 A
結果都買了不少心頭好
作者: MUI    時間: 2013-11-15 06:45

都係果句,人少係唔怕的
作者: yoda0806    時間: 2013-11-15 07:38

我係幾多人都可以照買嘅...
6 R( [: M7 {  \! B4 ]7 S俾幾個師奶夾喺中間都可以慢慢睇啱至買~
作者: MUI    時間: 2013-11-15 08:05

引用:
原帖由 yoda0806 於 2013-11-15 07:38 發表   / P& l" y# r3 j
我係幾多人都可以照買嘅...
( K7 [2 V. ~7 w2 ^3 o& R% ^& B: w: i7 Q俾幾個師奶夾喺中間都可以慢慢睇啱至買~
  o- N% N) v( |4 R- n0 z$ Y
- `* g! d6 H, y" L
試過呢,去百貨公司買胸圍,佢叫我等啲女仕走左先入去

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0