標題: 這套內衣褲靚嗎?深水步福華街牌檔只售30元 [打印本頁]

作者: 13funny    時間: 2013-12-1 06:49     標題: 這套內衣褲靚嗎?深水步福華街牌檔只售30元

這套內衣褲靚嗎?深水步福華街牌檔只售30元
作者: Annalam    時間: 2013-12-1 06:55

咁平?買嚟影一次相都抵!
作者: 13funny    時間: 2013-12-1 07:22     標題: 褔華街近黃金商場

褔華街近黃金商場!大牌檔專賣內衣褲!有時底底散賣只五元!幾多款式!老闆自稱底褲大王!爸爸就賣15元!套裝就30元!重有其他底裙睡衣、馬甲等等!
作者: yshlmtwo    時間: 2013-12-1 13:05

咁平,好抵,加埋絲襪更完美。
作者: 13funny    時間: 2013-12-1 13:37     標題: 絲襪團購拾零蚊

絲襪團購拾零蚊!不過通花的會好睇些!其實不是那麼實用!都係著比男人睇!
作者: rita    時間: 2013-12-1 14:47

索哦^_^^_^^_^
作者: bkkss    時間: 2013-12-1 16:42

wow正喎,咁平???
作者: 13funny    時間: 2013-12-1 16:50     標題: 不過其實九龍城都有好多夜冷鋪有平內衣褲的!

不過其實九龍城都有好多夜冷鋪有平內衣褲的!
8 B* K; B5 Q( a0 xPush Up胸團圍好厚墊一著就升Cup都係10~15元!一般碼34B~36D都有!不過我用無墊多就用不著了!內褲5~10元!女裝衫有平有貴喇!
作者: yoyochan    時間: 2013-12-1 23:52

太多人! 唔感係嗰檔買
作者: xiemei    時間: 2013-12-2 00:35

照片不是她本人來的,
作者: 13funny    時間: 2013-12-2 08:08

買、購物好平常!無人會理你!重有大南街和基隆街都好多牌檔好多衫賣!有男女混合的!各人自己揀無人會理你!
9 h+ V8 O, x) n, f2 l9 {0 Z
作者: 13funny    時間: 2013-12-2 08:12

[img]$ D/ t) ?8 ], h/ l
[/img]重有師兄怕多人可在少人時購!早上約11時左右剛開檔不會太多人!別人行街無人會關心你!你估你係大波後生女唔著衫入男女共浴溫泉咩!
0 C) @' c! l! V1 D3 S5 I0 F2 O( u) `5 b! k- }! H
4 N7 ]- @& {; X7 f$ d5 w" B7 c0 y
作者: oral_sex    時間: 2013-12-3 17:27

呢度好多後生(女)都係好多疑,其實人地賣野只擔心你買唔買,其它野好小理!
作者: w-wing    時間: 2013-12-7 00:45

好多外傭去掃貨,有時都有大叔在挑底底,只是我覺得晤夠乾淨返去自己洗都無用而且碼太大無買
作者: 快樂女    時間: 2013-12-7 23:57

引用:
原帖由 13funny 於 2013-12-1 16:50 發表   
- f$ ~. I# F5 i. F不過其實九龍城都有好多夜冷鋪有平內衣褲的!
# O; K9 [3 {# R! BPush Up胸團圍好厚墊一著就升Cup都係10~15元!一般碼34B~36D都有!不過我用無墊多就用不著了!內褲5~10元!女裝衫有平有貴喇!
- o! k& K0 r4 R6 L  \+ v
Please pm 地址
作者: 13funny    時間: 2013-12-8 00:07     標題: 回復 15# 快樂女 的帖子

獅子石道九龍城廣場行出來就有半條街!有部份新年後會結業!清貨!
作者: lucylau    時間: 2013-12-8 23:18

深水埗真係好平我都有買開
作者: samou    時間: 2014-1-3 11:25     標題: 上次我在福華街買的BRA

http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=10413&extra=page%3D2
作者: keki    時間: 2014-1-8 18:35

粉紅正, bra連底$30, 好抵喎
作者: gomer    時間: 2014-1-14 22:55

褔華街一帶, 好像也是大型的散貨場地?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0