標題: 街檔絲襪 [打印本頁]

作者: samph    時間: 2008-2-9 23:09     標題: 街檔絲襪

我想係街檔買對唔閃既薄肉絲,知唔知邊隻係最好?
作者: simeilo    時間: 2008-2-9 23:38

街挡丝袜一般都可以拆开包装来看!你摸下就知道啦!
作者: samph    時間: 2008-2-9 23:49

引用:
原帖由 simeilo 於 2008-2-9 23:38 發表 ) v8 m7 {( e2 _2 P+ O3 Q) ^
街挡丝袜一般都可以拆开包装来看!你摸下就知道啦!
6 Y% r7 L# i* q1 E9 O. F9 r
唔係呀...我去睇過係一包包無得開架...
作者: noel    時間: 2008-2-10 02:12

咁你有口問架嗎? 直接講你要乜囉, 跟住叫佢拆俾你睇下, 因為有d街檔見你唔識野會求其賣俾你就算
作者: samph    時間: 2008-2-10 11:35

引用:
原帖由 noel 於 2008-2-10 02:12 發表
( ]9 X( g1 X" ]- N, y, ~! W咁你有口問架嗎? 直接講你要乜囉, 跟住叫佢拆俾你睇下, 因為有d街檔見你唔識野會求其賣俾你就算
6 k+ z$ @- u$ e' c4 k
原來可以咁架...但係我想直接買完就算,唔想搞太耐俾人見到
作者: miniandrew    時間: 2008-2-10 16:13

街檔通常都係成pack買
- y3 G4 q7 n+ @- P所以你問老細拆開黎模下先
作者: sghk_abcd    時間: 2008-2-10 17:51

引用:
原帖由 miniandrew 於 2008-2-10 16:13 發表 , V# B$ `3 a( O+ I
街檔通常都係成pack買9 j& c  u+ H! j* y' I: G
所以你問老細拆開黎模下先
; @1 `, C( n. T( I! x有些係散賣,仲可以用手感受下
作者: silly1234    時間: 2008-2-11 16:49

淺肉色多數會閃,你試下d深肉色
作者: 12397    時間: 2008-2-23 15:26

謝謝樓主的分享..........
作者: bilibalaf    時間: 2008-3-23 00:28

引用:
原帖由 samph 於 2008-2-9 23:09 發表
( E, u( L1 D' g" \9 L9 R我想係街檔買對唔閃既薄肉絲,知唔知邊隻係最好?
5 l. G9 q4 f; M, W* ^0 ~% L
! T# R0 e, b- T0 P$ X$ p
我都想... 不如團購啦
作者: ringo2ph    時間: 2008-3-28 15:44

中環街市側有一檔...
3 `% R8 g! ?6 B我上星期先買了半打...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0