標題: M巾 [打印本頁]

作者: crazboy246    時間: 2014-1-2 23:40     標題: M巾

希望大家可以分享下自己點解會用M巾同埋點樣初次接觸M巾 $ q9 @) K- t& Z& T1 h

% L9 u* j2 y& a( \而我就係係大約10歲個時同朋友貪得意偷用家姐既M巾,我仲好記得係whisper有花香味個隻日用,我唔知我朋友點諗,但我就自此中意咗用M巾。到到大個d個陣,大約12,13歲個陣,就自己去買M巾,不過買個陣會撈埋好多其他野一齊買XD 個陣時我都唔算係用得好多,但係到咗而家我幾乎日日都用,雖然啱啱開始連出街都用個陣係有小小唔慣,好驚比人知,同埋自己都覺得有d怪,但係用得多咗就變成咗習慣,唔用反而會唔係幾舒服。
: u+ E/ t4 C, f! a6 ^而家我就算出街都會好似d女仔咁拎多一兩塊M巾等自己可以換。尤其係近期凍咗,我出街都會用kotex410。有時見到有新既M巾出咗都會買黎試下
作者: Kana    時間: 2014-1-3 00:04

410如果咁長個型唔怕比人見到?會現形
作者: kdkid    時間: 2014-1-3 00:22

長係長d, 但係咁薄,都唔會太現,我都; q+ I# j% m4 ?, S% ~* u
日日用佢
作者: PRETTYPETIT    時間: 2014-1-3 00:39

邊鬼度會現型丫 唔用你就笨
作者: MANYAN    時間: 2014-1-3 01:02

用m巾的作用係?,.....
作者: 小山丘    時間: 2014-1-3 09:24

nice~~~~~~~~~
作者: gila    時間: 2014-1-3 10:06

戀上m巾其實幾唔環保, 分分鐘用得多過女仔。
作者: 月夜櫻    時間: 2014-1-3 15:43

kotex粉絲
作者: crazboy246    時間: 2014-1-3 15:50     標題: 回復 2# Kana 的帖子

其實唔多覺眼嫁
作者: crazboy246    時間: 2014-1-3 15:52

引用:
原帖由 MANYAN 於 2014-1-3 01:02 發表   
4 g- j" }# [  ]4 K) {: S3 Q用m巾的作用係?,.....
& d) b+ F  s( b
7 F% n7 Z3 E7 B; F  ]/ w作用其實真係冇嫁,但係自己用落又覺得舒服周埋又用慣咗呢
作者: kinkinbb    時間: 2014-1-4 17:43

戀上M巾..個種舒服感覺~?
作者: erica88    時間: 2014-1-6 17:43

我都係日日用的,唔用好似好唔習慣
作者: gloriacute    時間: 2014-1-12 11:03

咁你第一次用的時候, 感到興奮嗎?
- S, O( w$ b. l) r- K2 b3 |1 C+ F. D  q* l, b# h) D
有無用家姐的其他東西?  感情好嗎? 有無試過見她全相?
作者: ZOE.HO    時間: 2014-1-14 10:36

我都好想用m巾; ^0 ~( z& o% V/ v1 R: y/ F
但系唔知點買牙3 I7 R2 u7 i1 E( f
我又唔敢用阿妹果d
作者: crazboy246    時間: 2014-2-3 13:46

我覺得男仔而家買m巾一d都唔難, 可能我買得多買慣咗  ]6 k% m) p% n, m2 w: h
但只要唔好咁驚, 鎮定咁拎住m巾去比錢, 然後頭也不回咁走就ok
1 t* S6 t- d5 y* b+ p緊緊張張咁反而令人仲覺眼
作者: casl95    時間: 2014-2-3 17:39

用產婦那種 有特別感覺 去超市買 拿起付錢就是
作者: 1677    時間: 2014-2-4 03:04

引用:
原帖由 crazboy246 於 2014-1-3 15:52 發表   
& v/ z, g1 U1 p, c& @1 V9 J0 N
( O6 n; V% c# H* o5 _9 X* Q作用其實真係冇嫁,但係自己用落又覺得舒服周埋又用慣咗呢
- w3 F& o. D  O5 v: `; H

6 Z# z1 A' L! c- L9 D又唔一定冇用!
% `  z) @1 l; e0 z, H" f/ I+ F: v2 C9 i0 L
真人真事,不過有少少核凸," }, I0 f. f% M: N& k2 |8 a
我試過肚瀉,都瀉得幾厲害,% V" r3 D$ @* M4 R' a
但又要返工,無辦法之下,8 c3 r' n* A+ g( }" g9 O+ q7 }  M: L
我墊左夜用,感覺安全好多
$ H3 g" g( t1 N0 W起碼想放屁都唔駛死忍!
& e$ M  ^# N  v( a9 S- v- B6 h: |
9 y" e( P8 F# ^4 w/ ]5 b最後......塊夜用果然幫到我!! R1 |. f( x$ l% e  ]6 S& u
(大家唔駛諗M巾上面有D乜啦
作者: kdkid    時間: 2014-2-4 10:33

食左排油丸,無論男或女,一定要用
作者: Marie0749    時間: 2014-2-4 14:54

戴左會一路有興奮感覺,雖然jj唔會硬,成日都好正

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0