標題: 巴打有冇試過用m巾黎打? [打印本頁]

作者: chocohui    時間: 2014-2-13 23:29     標題: 巴打有冇試過用m巾黎打?

巴打有冇試過用m巾黎打?
作者: pcken    時間: 2014-2-14 19:18

我有用的。想知你係點打架?
作者: jockey4605    時間: 2014-2-15 11:40

我想試, 是否包住打?
作者: 1677    時間: 2014-2-16 03:10

對摺包住係其中一個可行嘅方法!
9 b* X+ |/ p9 c; y0 Q8 ^1 K7 D# x* r
好處:唔驚走火,可以盡情射; _7 d, a6 u/ y  z& G1 `5 }# F' B
壞處:一定要有足夠潤滑
作者: pcken    時間: 2014-2-16 19:07

好似女仔用 m 巾咁,張弟弟壓後放在 m 內,開動按摩棒 ,按摩弟弟, 直資有射精的感覺 ,當你射精事,就射落快m巾道喇。你可以著絲襪,裙仔,校服都無問題 。又唔使動手 ,好方便 。大家試下啦 !
作者: kata    時間: 2014-3-3 02:58

用m巾黎打真係好唔舒服,好刮肉,另外m巾吸d濕濕又快,好快會好乾
" S) f% b+ r7 [用手既話真係唔建議用1 Z. Y  Z1 J  h7 l, Y4 O8 A& @
用著絲襪加m巾再加震捧,真爽!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-13 09:05

我鐘意用塊m巾磨個龜頭,然後扮女人甘叫,最尾射落m巾度,然後丟落佳
作者: denisews1018    時間: 2014-3-13 16:20

引用:
原帖由 pcken 於 2014-2-16 19:07 發表   
  f2 h* ]/ S/ j2 t9 _! s% B好似女仔用 m 巾咁,張弟弟壓後放在 m 內,開動按摩棒 ,按摩弟弟, 直資有射精的感覺 ,當你射精事,就射落快m巾道喇。你可以著絲襪,裙仔,校服都無問題 。又唔使動手 ,好方便 。大家試下啦 !
5 @/ x* L# N$ z, i( t5 o& N) c

% N3 j6 J% ^5 _. v+ ~* F9 T; g" Q8 X0 }  a3 Q6 x( `) S; f4 K

M6 z; ?' e* s用電震棒真係好舒服嫁!
2 g0 g% t4 @6 M. q0 Z7 K2 ?4 `  W* _, ^3 y% a/ m
* }* ?5 ?; ^7 C

% G, V/ y: O+ s+ j. Y$ w0 R! }直頭正到好似下面個故事咁樣既呢:(!)
: r% C, o% i* y* i/ y8 A; xhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35445&extra=page%3D2
  _8 B" ^5 O: s, C' [. g0 u' p" {
# ?8 d7 ?8 U& `4 a& y
9 ~6 c$ s2 _0 o( d
  I  ?; ~* m; Y4 Z! p& ^, d
, `* b' \9 p. m' S.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0