標題: 各位會用咩方法或咩理由買女性內衣褲 [打印本頁]

作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-17 03:07     標題: 各位會用咩方法或咩理由買女性內衣褲

跪求各位意見' d( m- k$ M0 d2 _
Ps.有買絲襪嘅經驗,每次買絲襪都話幫妹或女朋友買
作者: jockey4605    時間: 2014-2-17 09:28

OK, 有咩問題, 我每次買襪褲, UNDER都是呀
作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-17 09:43

如果人地要你講size咁可以點講
  r8 d2 v5 \3 D* a/ W& M同埋女性內衣褲大約幾錢到。
作者: tinwai    時間: 2014-2-17 14:41

我就用開淘寶,可以慢慢簡,又夠平
作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-17 18:09

唔該大家幫幫手
作者: 小山丘    時間: 2014-2-18 01:32

呢個已經係一個好好理由~~~
作者: mac02    時間: 2014-2-18 01:39

通常呢, 行入去鋪頭, 售貨員見到我一個男人走入鋪頭, 多數會主動走過黎問想要咩野, 呢個時候我就會直接講 「我想要 XX , 尺碼係 XX , 有咩款式可以介紹吓?」 (知道自己尺碼就係有呢個好處), 佢地就會拎野出黎介紹, 好少聽過會有售貨員主動問我點解要買.
1 {) s; s& D/ C7 z) k- t, N9 d* z  ^% o" P5 L3 D
佢想知就話俾佢知囉, 同佢分享吓嘛, 唔通佢地會趕人走?
! e3 }9 V! D7 r! L: R) f9 x' T5 c/ R
幾錢? 褲仔一百幾十一條囉, BRA BRA 就一百幾十去到三四百都有, 視乎牌子而定.
作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-18 18:28

咁如果唔知自己嘅尺碼咗點算”:-(
作者: agag1002    時間: 2014-2-18 19:55

去TAOBAO買
作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-18 20:08

唔識點淘:'(
作者: mathew520    時間: 2014-2-22 11:49

自己用所以買
作者: Riven    時間: 2014-2-22 12:56

其實淘寶好方便
作者: maria-ng    時間: 2014-2-22 16:53

我穿亞婆底褲,一打咁買,方便
作者: dicky7126    時間: 2014-3-1 23:04

揾啲後生啲嘅sale,佢地容易啲接受
作者: kdkid    時間: 2014-3-2 21:01

如果過唔到自己果關,諗乜理由都無用
- n( G( C; c7 Q如果過到自己果關,仲駛鬼諗乜理由
作者: misslady    時間: 2014-3-3 00:04

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2014-2-17 03:07 發表   
* Y# ]; i7 l; t$ Q跪求各位意見
  y8 `' k# o+ F& GPs.有買絲襪嘅經驗,每次買絲襪都話幫妹或女朋友買
) M3 d/ @1 Z% k4 p& V+ s9 X" g8 s2 u
no one will ask you for what !
$ z1 A( u. D. C: m
作者: dicky7126    時間: 2014-3-14 19:21

我次次都話會自己著,試埋
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-14 20:44

人地唔問就理鬼佢
- N* l5 H1 Y0 V7 y8 k* F人地問就話同人買
) T" V1 ^+ t. G  P2 O9 ~" R  y唔好心虛就得
作者: angela_fung    時間: 2014-4-9 17:25

引用:
原帖由 小山丘 於 18/2/2014 01:32 AM 發表   
8 W1 M5 O$ L3 A5 q0 `呢個已經係一個好好理由~~~
: b% s% f* B7 [7 m' U7 I. u) P* z( w3 D& U: X# K( t) ~# x; v
高手答得好。
- ~' ?& s3 U  N. p; B  s$ M- L
. a  l7 Y7 R7 \- o5 T: k2 \# h) u8 F揀細鋪,同年輕啲嘅店員啦。會易過中年老年人看鋪果啲,又易過連鎖大鋪
作者: Nforest    時間: 2014-4-12 11:09

驚入鋪頭就去淘寶la

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0