標題: 問一問咁多位嘅意見 [打印本頁]

作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-18 01:33     標題: 問一問咁多位嘅意見

大家覺得邊隻自慰方法爽啲7 O* y! S& ~: e8 r4 C, }! D0 L6 l
我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom
; K/ v, C5 s4 Y8 z& l絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling
) e! \3 D% I5 o2 U7 L/ q) a而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。
  W  f5 v! h, f- r( m% oPs.最近果幾次先有用ky$ O; c4 C- x  s5 `
如果有更多更爽嘅方法可留言話俾我知,唔該咁多位。
作者: timeshe    時間: 2014-2-18 09:40

用底裙超爽二手好小除非去順
作者: Marie0749    時間: 2014-2-18 13:42

加埋自縛啦
作者: misslady    時間: 2014-2-19 11:39

引用:
原帖由 yshlmtwo 於 2014-2-18 01:33 發表   
+ n4 N9 E3 Z1 N  o大家覺得邊隻自慰方法爽啲: f( |% g- W5 ]/ Q' L
我試過絲襪,二手絲襪,二手底底同condom9 I* H- o# ~! Y. d
絲襪同condom就好爽,而底底就無乜feeling
4 H& U0 D: _+ I  A而家想買女性上衣同底底加絲襪黎玩,想問下大家係咩感覺。
% S. T  k; N" e% B* K! aPs.最近果幾次先有用ky( D$ i+ f8 s: u
如果有更 ...
8 L' n4 N8 @1 A! ~* U

/ |7 m4 |4 a9 Z$ Uthe pant are the lace one ?
作者: wowowowo    時間: 2014-2-19 12:51

直穿cc會好爽~~~~
作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-19 14:14     標題: 回復 4# misslady 的帖子

No ar
7 }) Z* V# H& o7 M7 R未玩過lace
作者: siuyan_7    時間: 2014-2-21 00:27

小妹多數用校服
作者: ZOE.HO    時間: 2014-2-21 13:31

我鐘意一路聞牙妹d底褲一路打飛機
作者: jockey4605    時間: 2014-2-22 11:18

著校服裙, 直射校裙
作者: kidnappedyvonne    時間: 2014-2-23 00:42

我會全身著晒女裝,然後自綁,扮比人打劫或者綁架咁O黎自慰
作者: 1677    時間: 2014-2-23 03:13

幾樣野都得喎,可以用condom,
. `  I; ^4 D7 I再女裝底底,再絲襪!8 E5 B8 ]" _9 K- d. T) C
6 p4 {" d  X' X* m
咁就可以盡情發射,唔驚整污漕,9 {/ M8 I6 L3 |: _
又可以慢慢享受!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-25 10:31

引用:
原帖由 jockey4605 於 22-2-2014 11:18 發表   7 G1 i; r# _* c( f) g4 ^2 D
著校服裙, 直射校裙
  N  c! j6 w8 B% r6 |* w

) {0 p3 h4 n' W( r; F5 U3 M9 T姐姐5怕射污租d校服?
作者: kingphone    時間: 2014-3-25 21:52

我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,2 Q8 {, _9 a/ a) \- h8 K# s2 i
兩樣都是幻想自己被人....................
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-26 09:19

引用:
原帖由 kingphone 於 25-3-2014 21:52 發表   
  v1 e* \# T9 J$ @7 n. c我就著住校服直到射完, 又或許著女裝白恤衫射囉,
4 A( `( x1 C" e! M兩樣都是幻想自己被人....................
8 V+ D1 S2 N& H: j% k$ p* X! C$ e  G
我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣
作者: kingphone    時間: 2014-3-26 21:47

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-26 09:19 發表   
& o) k( F) s/ Y* R' {2 e( \; W6 [0 s: E

5 s+ n9 S4 w4 J/ j; X# S% G2 a我而家有時cd後系玻璃窗邊打飛機,幻想對面有人偷娣
8 k* }" N. m  Y* @+ ^咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-27 08:45

引用:
原帖由 kingphone 於 26-3-2014 21:47 發表   
/ A" f  s- J/ I% r$ O/ X" ]1 N8 z) j' r
咁都得,如果對面真係有人睇到你打飛機,跟住影埋相.................
! x. ~1 D1 A/ Q1 n: M' k$ P5 B' }0 r# {9 t3 {9 Q' q( ^  s- F1 N
拒最多咪以為有個女仔系度挽

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0