標題: 問利源東街內衣店 [打印本頁]

作者: silkypanties    時間: 2014-2-27 10:36     標題: 問利源東街內衣店

我昨日想去買內衣, 去左西環厚和街點知關左門, 即刻走去創業中心既玲瓏啦, 點知又有個C9買底衫, 再即刻去利源東街, 成條街人影都唔多個...搵唔到有內衣店, 唔知係唔係搬左呢? 有無姊妹update下我呀?
作者: kelly1983102    時間: 2014-2-27 11:40

厚和街休星期三,我星期二去過,店員很好人
作者: pcken    時間: 2014-2-27 14:53

你幾點去玲瓏呀?下午好多時都有C9買野妁
作者: silkypanties    時間: 2014-2-27 15:18

Kelly, 咁我就真係無緣
! e- T5 u/ h) ]) W, V$ P5 G+ E0 j3 Cpcken, 我夜晚九點去到
作者: AliceChong    時間: 2014-2-27 15:32

引用:
原帖由 silkypanties 於 2014-2-27 10:36 發表   
" ^6 J* Y  ]3 _6 {2 j- F我昨日想去買內衣, 去左西環厚和街點知關左門, 即刻走去創業中心既玲瓏啦, 點知又有個C9買底衫, 再即刻去利源東街, 成條街人影都唔多個...搵唔到有內衣店, 唔知係唔係搬左呢? 有無姊妹update下我呀?
- Q4 l! k* A" q# n2 X! d4 w

8 u3 ~& n! O2 _厚和街果間收8點半架, 利源東西街仲早, 7點就開始收檔
作者: pcken    時間: 2014-2-27 19:21

九點應該冇咩人個喎。。。下次去個喇
作者: silkypanties    時間: 2014-2-28 09:18

引用:
原帖由 AliceChong 於 2014-2-27 03:32 PM 發表   
$ B# H1 ~" U1 A2 q$ x* I$ b# T5 N3 v# ~' T* ]+ `2 ^/ l

% |2 `2 f- b. E厚和街果間收8點半架, 利源東西街仲早, 7點就開始收檔
  s) S. T6 b% Y
1 p) E! K; k/ f& G
原來厚和街收咁早架?
+ M0 r. Y2 p; D! A5 e我見有姊妹話利源東街有得試身,所以去睇下囉...4 X, K* H) F+ t
有無地址可以pm我呀?
作者: silkypanties    時間: 2014-3-7 19:41

今日早少少去利源東,真係無鋪頭賣bra,街檔就有,不過唔會有得試掛?5 D# D8 f# D3 {2 \# a! `1 P& P
另外,再行埋利源西,見到有一間賣party 服裝既鋪頭有馬甲,伴娘裙又有,唔知呢間有無得試呢?
作者: 校服收藏者    時間: 2014-3-22 02:47

利園銜係咪灣仔?
# ]- J& U- C/ t. S. y+ G7 P; r; {我成日去架喎

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0