標題: 穿絲時靜電會吸住西褲褲腳... [打印本頁]

作者: 臭黑豬    時間: 2009-4-5 16:46     標題: 穿絲時靜電會吸住西褲褲腳...

因為我要穿西褲返工,有時絲襪產生ge靜電會吸褲腳,都怕俾d女同事見到...
+ d5 P# R0 c$ t  m% t都有d驚俾佢地發現...
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-5 20:40

著對長少少既襪應該會好D,如果淨係得對好短既襪,真係上面一吸住,條西褲就即時吊腳,如果吊得高,真係會比人見到架,我仲想問下,如果真係比女同事見到,咁你會點做呢? 呢個問題我真係好有興趣想知,等我第日如果真係遇到咁既情況都可以執生
作者: chanying19    時間: 2009-4-5 20:43

嘿嘿~喜歡著但又怕被人見到,真痛苦
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-5 20:55

不過有時咁樣先過癮啊,有種刺激的感覺.
( \& ~$ M& E4 B$ A0 o: b" }# N而且著住絲襪感覺真係好舒服,
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-5 21:42

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-5 20:55 發表
% |1 k4 z' Z, ^( ?, b+ p) P不過有時咁樣先過癮啊,有種刺激的感覺.
. Q! j: b8 c5 ]1 f而且著住絲襪感覺真係好舒服,
7 _/ ^( q5 n6 [' t; s" J4 D9 A/ h講真對腳比絲襪包往真係好舒服...好體貼
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-5 22:43

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-4-5 21:42 發表
/ c, m/ f# K& \. L' D) x
' E, s  Z5 E! {! t0 {$ \/ S2 u" |講真對腳比絲襪包往真係好舒服...好體貼
* B' A8 Y% t/ N  A9 H8 ?' x) f+ S
$ d# Y+ ^3 i* j1 h7 L5 U; k5 O( ~, J5 i0 f" G
係呀,仲有呢,其實連身絲襪都無襪褲咁舒服( x; c6 D: @2 X" k0 V* U
硬係覺得唔夠襪褲果種彈性同貼身
作者: 臭黑豬    時間: 2009-4-6 00:06

好好彩,仲未有人發現,唔係就真係講咩都冇用....
4 l. P% A: i7 Z但真係,果種心情,又緊張又刺激...但又唔可以唔著,因為感覺太舒服
0 V; U2 {  c% q5 i; P尤其對絲同條西褲磨擦感覺真係好滑
作者: shinobu    時間: 2009-4-6 00:57

驚既可以著對長襪..... 咁點都唔會出事啦掛
( v+ Z" H4 M: W4 U) R- ]
" q, Q7 x% d" R/ O2 E' X* u不過我就一定唔著  ^3 i/ }; _3 Y
因為... 好焗
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-6 01:19

下次要小心D,如果真係比女同事發覺到真係好難為情架,
+ L1 k9 K* i3 H0 `如果我真係比同事發覺到,我無當唔知,問到我果時,0 C: h8 u. M* d- `1 B/ Q5 M& c
我就話係醫療用lor,靜脈曲張都係好常聽到既啫,+ w2 B/ M: D. u: p9 [4 i: V* T
應該唔會有問題既
作者: joey221    時間: 2018-8-12 01:35

引用:
原帖由 臭黑豬 於 2009-4-5 16:46 發表   
' F9 {# S" A- U" _7 Y8 N因為我要穿西褲返工,有時絲襪產生ge靜電會吸褲腳,都怕俾d女同事見到...! T7 ?/ X- s' S" w1 Q0 R
都有d驚俾佢地發現...
3 c  j( t* Z! ~9 J! \7 i1 e7 a) f

# a' @" t+ Y! ?( c4 F我外出時,也試過,但很享受穿絲襪

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0