標題: M巾的日常 [打印本頁]

作者: crazboy246    時間: 2014-3-5 21:51     標題: M巾的日常

我用M巾已經用得誇張過一個女仔好多好多,差唔多一星期得一兩日唔用,唔用個一兩仲會好唔自在
' p8 m& G' k5 q8 Z" g我而家就算出街都會好似個女仔咁,幾時都會帶多兩片M巾出街,3-5個鐘就換
9 c) [$ a8 X, P3 {唔知你地又會唔會呢?? $ V* Q# _5 B) g; o5 F6 }
$ ?3 `6 K3 d$ G- a- U

作者: banana0525    時間: 2014-3-6 01:36

咁用法洗費都好大
作者: PRETTYPETIT    時間: 2014-3-6 01:40

我都係一星期用兩,三日
作者: kdkid    時間: 2014-3-6 08:46

差不多每天都用,如果不用感覺上好似
  I- A1 q- x- N* J2 E欠些甚麼
作者: denisews1018    時間: 2014-3-6 13:45

" X% z" X6 c; A. Q) E/ V2 h+ H+ ~& e; }

! m8 `# S# X  U
+ C/ N! F( K; F: z- a: g9 a# u4 q0 y
我是很喜歡那種受保護的感覺!
; n/ C, M  \  N' n1 |
- N3 C, `( U5 w3 f( M- c
( H- @; }  l2 o+ e( w! y7 S, u( L* h
. W  v0 x, n0 W5 x  c7 r) a

+ t, L2 U. r; ]! _.
作者: pcken    時間: 2014-3-6 13:49

你係用緊乜野牌子架? 我都係CD時先用
作者: erica88    時間: 2014-3-7 09:26

我都要日日用,唔用好唔慣,但我就一日用一塊,夜晚訓覺就休息一下,我用開護舒寶清新瞬潔及特長40cm
作者: silkypanties    時間: 2014-3-9 08:56

好奇一下,用完點處理?放屋企垃圾桶唔怕發現咩?
作者: 蘇根    時間: 2014-3-9 14:00

用後好像好難處理
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-13 09:02

我刀系日日用㗎!5 ~4 |% {" Y" _
食完放書包先,第日返學系樓下丟
作者: WSYZY    時間: 2014-4-5 20:20

唔一星期一次
作者: a9770504z    時間: 2014-4-5 21:32

好想用用看
作者: ZOE.HO    時間: 2014-4-8 08:56

引用:
原帖由 a9770504z 於 5-4-2014 21:32 發表   
9 H& J  i- p( L3 ?& M7 F好想用用看
+ b# l# }, Y% v$ u
用過就會上癮
作者: Kidy1314520    時間: 2014-4-8 18:08

我是很喜歡那種受保護的感覺!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-4-8 18:09

引用:
原帖由 Kidy1314520 於 8-4-2014 18:08 發表   
* }. p+ F% _% \/ W7 W8 [我是很喜歡那種受保護的感覺!
' x  y, f, X- {8 e; _' o

7 i; i2 Y) @$ a& ]( O, `已經多日沒用
作者: Kidy1314520    時間: 2014-4-8 18:12

Zoe Zoe,我都係
作者: ZOE.HO    時間: 2014-4-9 08:45

引用:
原帖由 Kidy1314520 於 8-4-2014 18:12 發表   5 Z2 t) u  }. k9 \
Zoe Zoe,我都係
( t+ M8 W! x, }. y5 i8 a( S; u
太熱la
$ ^" }1 `8 }6 N2 u3 k* }雖然心思思,旦都5想用住
作者: candylavie    時間: 2014-4-13 21:38

天天用~~很~~~~~爽的
作者: ZOE.HO    時間: 2014-4-14 17:40

引用:
原帖由 candylavie 於 13-4-2014 21:38 發表   
9 A- {' Y+ u) o5 }; o, N/ R. C/ M天天用~~很~~~~~爽的
- F: v4 G2 M) c1 l5 Y( W; @: b5 ]- }- M& m
今日系學校換m巾,勁爽
作者: shykids    時間: 2014-4-14 17:52

好似好正好舒服
$ X9 r& K0 k$ ~' g6 q我都只係間中用下
作者: ZOE.HO    時間: 2014-4-14 17:55

引用:
原帖由 shykids 於 14-4-2014 17:52 發表   , n+ ~, R7 ]+ U! W
好似好正好舒服 " w! H1 Q/ `0 E7 z
我都只係間中用下
! N& ~7 s2 l2 q) G: B
$ Y% e& D% D& n( |你用邊隻牌子?
作者: 美車    時間: 2014-6-17 02:12

我也會啊 感覺很舒服呢
作者: ulus    時間: 2014-6-18 10:38

一周 2-3次,夏日用日用的多,冬天用夜用的長M巾很是舒服。
作者: 葦阿    時間: 2015-11-19 23:10

喜歡那種包復感
作者: Yukafu    時間: 2021-6-11 23:18

我每日都用,一日一塊。回家前係商場
作者: FE0908    時間: 2023-1-28 22:34

如果用埋女性底底,感覺好正好完整好滿足~~
作者: Helentits    時間: 2023-3-7 15:16

我都會放定一包係公司,定時候就去換。包住的感覺正係好正。
作者: lysha    時間: 2023-3-7 16:46     標題: 感谢分享,谢谢

作者: Helentits    時間: 2023-3-8 08:31

係屋企,老婆叫我随便拎嚟用,唔洗特別再問佢。
作者: Yukafu    時間: 2023-4-24 17:02     標題: 回復 29# Helentits 的帖子

真羨慕你有個好老婆,我就唔敢俾佢知,只可偷偷地用。
作者: Helentits    時間: 2023-4-25 08:33

有冇用護墊?
作者: Yukafu    時間: 2023-5-3 15:10     標題: 回復 31# Helentits 的帖子

多數用長M巾。
作者: Helentits    時間: 2023-5-10 08:41

我都用長m巾
作者: tork    時間: 2023-9-29 16:47

出街袋定二塊,去商場&街公
作者: HKReindeer    時間: 2023-10-5 22:11

引用:
原帖由 crazboy246 於 2014-3-5 21:51 發表   + R0 |6 w6 k; q
我用M巾已經用得誇張過一個女仔好多好多,差唔多一星期得一兩日唔用,唔用個一兩仲會好唔自在1 a* v  H/ f8 N' j2 k, M
我而家就算出街都會好似個女仔咁,幾時都會帶多兩片M巾出街,3-5個鐘就換
! J& v- a$ ?. E+ q- X4 \唔知你地又會唔會呢??
) @+ a  R% z6 H' e  M+ W, Y* x# x7 m" p4 W. u+ w) w% C* h
http://holla ...
2 w* E' b4 P5 Q: _" P

2 m: a! q$ \7 l5 I+ c' U$ @9 Y" ]& U我覺得冇乜大問題,正常女仔都會係咁,唔通女仔去廁所真係去小解咁簡單咩,
# d  E5 Z$ r% v5 A9 Q3 q( L
4 L' ]0 Z0 v9 S7 R) t2 c當然係女廁換一換M巾、補一補妝、整理儀容...等等,就好似D女仔化妝咁,過一段時間就會補一補妝嫁啦( ?9 m6 E( W4 u+ U7 J5 E

9 w  z1 ]6 r1 |! X6 ?2 J9 UM巾咪同女仔化妝一樣道理,過一段時間就要補一補妝,只係我地一直唔知姐。
作者: pritt    時間: 2024-2-23 08:16

夏天會用護墊多D,冇咁熱。冬天就用M巾,包住好暖,好舒服。
作者: tsg008    時間: 2024-2-23 10:03

妹妹打扮自然( a; O7 l% Q2 F  z! N8 D. ^
路人猜不到是cd
作者: kotex308    時間: 2024-2-23 21:33

M巾一定係用40cm嗰隻先舒服

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0