標題: 大家CD時會點樣自慰架? [打印本頁]

作者: icandysweetie    時間: 2014-3-20 10:02     標題: 大家CD時會點樣自慰架?

大家CD時會點樣自慰架?
3 o- K% r( {& l- v係單獨一個玩定都有約埋D愛好者-齊自慰架?
- B8 s! [- |% q! {, X! h  ?4 N% v我係好好奇想知下乍, 大家也可pm我
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-20 10:29

Cd好全套女學生后,用手捽JJ,射落底褲度。2 T) Z. G- F- j' F, V4 D
Cd好女學生,5著pe褲同底底,就甘打,射落地下
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-20 10:33

最鐘意訓覺前著住成套內衣褲同絲襪自慰
: b2 g9 T8 V. A2 e' ?4 _% T直接射係條底度唔除著住訓
作者: yoda0806    時間: 2014-3-20 11:02

cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
/ B1 q' S; h4 o以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-20 11:11

引用:
原帖由 yoda0806 於 20-3-2014 11:02 發表   
2 ^! n3 m+ X3 I. K! mcd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
+ Q* [! Y$ B1 a. Q* o以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
9 [' x* V) S/ X! e" J& y
3 r, D  g2 r* F8 Q2 }
我完全5得law
  J1 n5 q) }: _. x0 V想著女裝已經硬哂9 K; F: Z/ t' L. o6 V2 l4 @
著咗已經濕埋
作者: lose_zero    時間: 2014-3-20 13:53

我會想用棒玩後面 當自己比男仔強姦
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-20 14:00

引用:
原帖由 lose_zero 於 20-3-2014 13:53 發表   6 `# j2 N/ t4 J  x1 E+ l
" `8 V% F) ~6 L/ X6 A2 ?) l- P" U0 T) e6 q8 |9 N5 S( d! [
肛門?" p* O, b4 [& s" T% G
好痛㗎喎!聽講要用好多ky㗎喎
作者: willy    時間: 2014-3-20 18:49

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   6 @5 l) S/ o: V5 o+ \
cd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題..., b6 f6 ?3 s. v6 k5 G. j
以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
6 A' {  U" u* V" z! M# G1 q

: F" D! ]; U6 B& @' w8 t  G呢樣的都訓練緊, 遲少少可能會搵個鎖來幫下手.......
作者: kingphone    時間: 2014-3-20 21:11

我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
作者: NWFB_970    時間: 2014-3-20 21:14

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   
) G3 ~- ^% _  C" g5 k& N( K8 [( R) Q8 \

, Y9 H0 D6 w! N3 W; I/ ?+ N我完全5得law) {# S& E9 C# l3 X+ R0 q
想著女裝已經硬哂0 H& H0 e6 t" p( y5 s
著咗已經濕埋
7 ]6 ^1 f" I/ O) j& f, E* w
, T$ ^% x) ?- L, m8 y+ w+ a我同你一樣!!!!!!
作者: kingphone    時間: 2014-3-20 21:16

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-20 11:11 發表   , ~) g/ K, W* `- d; e* r" y/ t
0 x0 s7 z# R. O0 h6 s0 e. G
, y( S: ~4 d; A! t1 _
我完全5得law+ P$ y4 s7 {. {$ {
想著女裝已經硬哂5 T1 I, ]2 z) S# f8 g& ~
著咗已經濕埋
: I! @* _0 K0 W4 U1 P1 Y
我就見到都已硬晒出水.
作者: user9527    時間: 2014-3-20 22:12

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   
, {, ~  \& M+ \7 x$ `我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
; A# l4 C$ D' H" r" L1 Z4 k& o5 J( J
黏實左取唔到出來點算 ????
作者: kingphone    時間: 2014-3-20 22:16

引用:
原帖由 user9527 於 2014-3-20 22:12 發表   
9 t0 f) G9 U( y. f% T, {2 E+ C6 f! ?0 E" u3 X3 Z& q  ^
! o4 ?$ U9 f- F7 V7 W
黏實左取唔到出來點算 ????
7 ]( }7 `2 K- K/ H1 V0 w9 A9 V
一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
作者: okmijn    時間: 2014-3-20 22:36

我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動,讓絲襪摩擦著,跟隨著玩弄的速度,越夾越緊,最後便滿足的把絲襪弄濕了,找張紙巾索走了大部份液液便睡了。對絲襪會一直在腿上到明晚洗澡呢
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-21 09:21

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 21:11 發表     F8 [0 `4 Y& @
我就會用膠水途上JJ上,再用著住這套校服的下半部黐住JJ,再慢慢起返出來.
' ~- Z( \+ ~, T+ w# Y9 j
1 j5 z8 n; s5 U7 J& F. S甘系咪會好痛?
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-21 09:22

引用:
原帖由 NWFB_970 於 20-3-2014 21:14 發表   
) E/ n: i& b& b3 h8 g0 v- H* r2 s( L- A
  ]0 z9 g; t9 o& G) s( B0 V
我同你一樣!!!!!!
; [, K- O) e- e. ~8 Y+ {' E8 M

) h; x3 U$ z$ ^' B* ^+ ECd出街要打夠兩次先可以
9 T3 j7 W3 j/ |* g0 s; {4 N; \如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-21 09:23

引用:
原帖由 kingphone 於 20-3-2014 22:16 發表   / V' r0 ^* A7 A2 l8 |# a0 F

5 d4 Y6 E' y& `一定得,但有一次落得太多膠水,整個J頭都黐實係校服裙上,整咗好耐先起返甩,HI死我.
2 x, g0 \" L+ H9 y8 \. Z/ E會5會黐到去5到廁所?
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-21 09:24

引用:
原帖由 okmijn 於 20-3-2014 22:36 發表   7 U8 j! ~6 {+ Y; C4 W' i8 m$ w8 X
我會掀起自己條短裙,先撫摸自己的絲襪腳和擺動絲腿,想一點色色事讓腸腸有些漲,基於直穿絲襪的關係,腸腸漲後便和絲襪完全的緊貼。一隻手開始隔著絲襪玩弄腸腸,另一隻手撫摸自自己的絲腿,雙腿也開始夾緊和擺動, ...
5 W3 u  a* x  J
$ t' K2 o0 Z" j3 U; c絲襪直穿系咪指5著底褲就著絲襪?
作者: acm2007    時間: 2014-3-21 10:42

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-3-20 21:11 發表   0 |+ f5 ^6 K0 w" j! W2 e/ w' D
) ]! B, j6 V. r! r2 D
+ z6 U1 i0 l) ^0 ], _& d+ A$ L唔係好明,可否講清楚D?- L) r; O2 Z9 P. v7 x: D, Z$ U
點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
作者: jockey4605    時間: 2014-3-21 12:31

引用:
原帖由 lose_zero 於 2014-3-20 13:53 發表   1 [; S3 E. h) Z0 J
; z9 p. {7 P8 R8 D4 D) ]4 w
好激wo, we chat我:jockeyub
作者: denisews1018    時間: 2014-3-21 15:18

( }4 _4 L+ R& j- s. }7 m
6 i. X% B. C! y/ E

2 {1 Y1 D9 c% |/ L0 \. s5 }5 n
( \9 F$ T2 H5 E% a# f
" b: y& e9 ^; e! U7 |0 p6 g9 V0 j我是趁 jj 未硬個時,穿上女裝底褲、m巾和絲絲,然後把枕頭 / 棉被放在兩腿間夾實,一路保持 jj 不硬而搞到上頂點,若用埋電震棒的話直情會舒服到上天添架!
  F" c4 {5 A  q1 T: C' [' `3 B9 L% p
, }0 X2 |2 S  J請參看:
8 F- ~+ [) E* ]0 g, k( g8 Lhttp://www.hkcdtv.com/viewthread ... page%3D1&page=4 (78#)5 S1 Q: W  L3 D! p" J, v
5 g/ Q1 X- B( s2 ?. s# K

6 P7 m, H9 E6 r! f6 H$ \; g/ r7 W% c4 O( e8 T6 l7 W% p, O
9 h* y  P9 t+ k# f

9 K" H! \) [7 A( Y* B7 d.
& ^" |! }, T& D' Z+ O- D. _$ {& ]5 ?6 @
作者: denisews1018    時間: 2014-3-21 15:20

0 d: L$ k. L8 a
# P/ D$ w6 d3 A; V2 u, F' N4 a6 Q3 _2 R: G. n5 e% _

X: P. R' t/ e0 |) F) [+ J8 c聽過有說呢種便是叫做男性的『女性(陰核/陰道)性高潮』,有個 post 便是講呢樣嘢:
; a2 j( N  h' _9 ?9 k: b$ E  T2 x( m4 n4 h5 j) a4 D( }6 `" @4 @
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=35386&extra=page%3D2
2 S# @: |- p. k2 P% F, s  X! a7 E6 |http://www.hkcdfamily.net/forum/ ... page%3D1&page=1
$ a* ?. L  ?# t3 R& B0 s8 F0 Z! k. f  E" f' y+ K

( |# N( Z" y- J  E8 H( Q
/ J4 V& b& k8 }: d! R; j( ?) {$ a+ \* z0 O

. D$ N- m8 v& n* r& n2 I' l2 Z.
作者: kingphone    時間: 2014-3-21 21:03

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:21 發表   $ R9 b3 v' G) s, c4 Y
( |( T0 i, F+ h( w2 W' W% o! i- {

e6 q1 b& n1 a! J; y/ r甘系咪會好痛?
3 a* X, m9 k+ C1 r
確實好痛,但好有快感
作者: kingphone    時間: 2014-3-21 21:04

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:23 發表   
7 o- {  F2 [% B8 L) _! t2 Z  p3 J' w/ ^2 }+ G& L2 ?
會5會黐到去5到廁所?
. N7 q  L& U* C% K0 \呢D就要睇情況
作者: kingphone    時間: 2014-3-21 21:06

引用:
原帖由 acm2007 於 2014-3-21 10:42 發表   ( w: |, p, i7 a% {: _

1 I3 i3 x2 e; B) g9 `# i* w( {( t$ X5 Q9 w: s7 w
唔係好明,可否講清楚D?
7 s- {6 O$ B2 f$ C, K3 Y點黐法?有冇相?用邊隻膠水?
% q$ }% Q' }# K3 {$ v  P1 ~- ~9 N6 q相的話會不雅,校裙包住JJ,再係上面途上膠水,乾了之後就會..................
作者: okmijn    時間: 2014-3-22 08:34     標題: 回復 18# ZOE.HO 的帖子

無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-22 08:49

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:03 發表   
5 u; Z# l( d  g2 |) _  @: X. N2 `9 }: |- J5 L% t9 l, }3 L  _8 |: g
確實好痛,但好有快感
- N5 U$ g& |& R0 d) |, i6 Q1 W2 m( \! s6 P# p) u, C
痛旦系有快感,甘奇怪既
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-22 08:50

引用:
原帖由 kingphone 於 21-3-2014 21:04 發表   
6 e6 y9 _4 n5 S% t/ V  ?+ M$ W0 w9 ]
8 i/ y1 @  ~- M" m: p呢D就要睇情況
3 u0 O0 }% D( I5 @! u0 _& s' y, ^) Y' }
如果去5到廁所點算?
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-22 08:51

引用:
原帖由 okmijn 於 22-3-2014 08:34 發表   + h3 i: C5 p  Z, R5 l' c
無錯。把絲襪穿上先才穿內褲或者不穿內褲
- {- e) l+ t  u8 Y3 h" d3 F0 g8 P0 r2 v/ k, w
著左c物才著底底,條底底都無乜用途
作者: uniformlover    時間: 2014-5-16 00:12

著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
作者: bb9790    時間: 2014-5-21 05:04

我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁. j/ J& f" y) s+ d
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度
" j; o0 t( Y' i7 [6 j2 n另外一定要聞住條有味嘅女人底底
) w& E' `1 B2 G9 A" |% E6 P: Z條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底褲打5 D% q' {/ d+ l9 S. g& |
打完出來之後仲要奶埋D精加底褲入面D漬先過癮
7 x1 _: f  {7 J; S" H" b% A4 q仲要一定要睇人妖片/ `, e4 A8 i% O/ n7 P' u; S( o
同性戀無興趣
作者: bb9790    時間: 2014-5-21 05:07

其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩
; F! ]. j9 d, r% i/ p* @我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛5 M& l% o) p+ B8 u
最緊要落KY
作者: kingphone    時間: 2014-5-21 22:58

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-22 08:50 發表   5 X5 }& F3 I7 T/ p0 E6 [

* ^( D$ m# h: Z/ }+ Q- ~. p. M: y0 F6 y
7 O$ L7 u7 q$ |如果去5到廁所點算?
* Z% H) }! c9 Z# y6 t  B1 Q9 o
應該不會去唔到,玩咗咁多次,無次係去唔到的.
作者: Lithium    時間: 2014-7-26 14:39

着好CD,然后飞机杯
作者: wondernight    時間: 2014-7-27 00:24

喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。1 H2 v  d! {9 d- H9 P2 R. v
我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。# f0 M7 u  [2 }5 J# }8 [+ L% M, G

, \+ I# R, j! m* k! h( }: [  T: @[ 本帖最後由 wondernight 於 2014-7-27 15:57 編輯 ]
作者: loolool777    時間: 2014-7-27 00:58

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:04 發表   
0 G7 y: T% K' @# `我會全套胸圍底底全部著加絲襪著多件衫有個壓逼咁. Y6 z- a/ Z  d! y4 s; N
用震動器年(我有個自動用電郁嘅)或珠或柔軟嘅假狗放落屎眼度/ h! X1 a# l9 m  W) |
另外一定要聞住條有味嘅女人底底
% S6 d% Q- k/ F4 u5 j條嘢一係用飛機杯一係有味嘅女人底 ...
' ~* B: ~$ Y- o6 J, V  d同我差唔多haha,有時重想另一個cd射精落底底到再用精底打jj
作者: angelbbyip    時間: 2014-7-27 01:48

我會校服胸圍直穿絲襪再用短絲襪包住JJ用震震捧插屎眼再撫摸自己
. Z0 ?7 s9 A9 _; p9 O: i( K  v/ U/ [# B! H4 @
作者: kidnappedyvonne    時間: 2014-7-27 11:19

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂
作者: dennis8888    時間: 2014-8-14 17:38

著全套校服裙,內著bra,底底,底裙,再著埋白襪,咁樣就爽死!
作者: Jade    時間: 2015-1-9 00:49     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

穿短裙絲襪已經硬哂,好快會射
作者: messi335890    時間: 2015-1-19 22:24

引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-5-16 00:12 發表   2 w) Z3 N* b' x. e8 C
著校服加埋條貼身的尼龍排球PE褲,跟著慢慢去打。high到死
; z0 _  g0 h) i1 Y1 x我同你一様,不過再加m巾
作者: salas09    時間: 2015-1-30 20:35

pantyhose~~~~
作者: carmenlee    時間: 2015-1-30 21:08

著住制服打
2 O1 k: F- @" b! y. O試過射完仲係硬晒/ F& ^6 f$ O: K6 t, X" M: ?
7 C$ ?/ s7 U+ @& K! \% U
作者: fine.ef    時間: 2015-2-3 20:27

打還打,問題是服裝的清潔真是一大問題
作者: 好奇者    時間: 2015-5-7 23:44

引用:
原帖由 yoda0806 於 2014-3-20 11:02 發表   
* T( n; I. g3 m4 Ocd後自動進入禁慾mode, 係我今年嘅一大課題...
" _4 v: X0 s0 ?) X. Q0 A# ?以前會用M巾之後用枱角等地方磨擦下體,直至洩身為止
" @7 {9 S+ ?8 ?0 Y1 g& h4 o聽聞有女仔會用桌角自慰~
* @" C4 H7 U2 z3 K6 }" T不用你用呢個方法感覺如何?
作者: royroy8888    時間: 2015-7-28 22:10

自己鐘意穿T檔剪個窿露條J出來再帶絲襪J套,插住陽具或震蛋,加震蕩器震J!但我最like著全身絲襪帶手套同人口交,射落口度果種快感又鐘意吞精,因我非常like精
作者: Zero_dec    時間: 2016-2-13 00:36

成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
作者: Carol0122    時間: 2016-2-13 05:30

基本上8 A' f* c0 A0 G* A
著左女裝
- C! F$ N; Z  m; y) P: D+ P7 L& g我係全情投入作為女生
# e7 G' {9 N. y  p0 }: Z但的確係會有一定係性需要
' n6 J- b( }; Z  q/ m一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮. k1 P% D: [2 ~% x2 H& X
呢個唔係女生的表現
6 |+ K1 I5 G; ~& B. u
9 z; |5 }/ f6 w& u7 o1 j/ \% ^, @+ N暫時兩個方法
6 J0 D! ^! k) }一、用假陽具插肛門到自動射; P; D$ A9 h4 `3 A0 c2 a" [" N
二、放震蛋入肛門,著機,震到射
作者: Carol0122    時間: 2016-2-13 05:32

引用:
原帖由 bb9790 於 2014-5-21 05:07 發表   
' y5 S9 }( V- x- G& Q; B其實玩屎眼唔會好痛唔好攞支太粗太硬嘅玩) i- O3 L5 [* _; M" @; e: O
我試過有次攞支粗過頭嘅玩玩完後第二朝都痛4 t9 O7 p5 Y0 H& r3 h. H
最緊要落KY
& M1 x5 ?) k  \2 o% Y
5 k0 s& `; V+ }% Y7 l7 S$ D其實唔得架
$ A+ b1 A: J" R( S8 b我最初都係用好幼的5 k4 X& o/ G- ]4 W
越玩越粗就返唔到轉頭+ J9 A  E% k- N) a
" \! @; z9 A: g1 b: [
最緊要練習放鬆
2 x) A4 ?, {+ l1 }# R識放鬆就唔會痛或者整親
作者: dixiechick2010    時間: 2016-2-14 01:55

我是比較喜歡C D後户外露出加打J J。找一個冇人; \( j  ]5 g) D7 E' X* \" A* F
7 R2 o) U2 a( R/ X
作者: 73A    時間: 2016-2-29 03:53

著晒胸圍底褲拎多個胸圍,然後自搓胸,再反轉個杯位拎電舌,放埋一邊乳頭到,另一邊乳頭手指上下挑,扮到有人舔我乳頭,呢個時侯會有小小液體係小弟弟出黎,再用手塗小小上乳頭到,再用另一個胸圍包係底褲外,跟住一陣會射,抄小弟弟出黎射係另一個BRA到,如果仲係硬晒,就換已射呢個上身繼續
作者: willy    時間: 2016-3-1 19:58

引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   
+ U4 g! I" h( \' V5 M% j5 R" u基本上
% B3 Q5 U0 I4 F著左女裝( q% s; \( ~, c+ u
我係全情投入作為女生
; k( P! F+ _% |( t: O但的確係會有一定係性需要
3 B- C8 v9 g/ H/ e6 [7 @& L一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮: L; z3 @& y" Y1 ]# w+ A8 @" N
呢個唔係女生的表現4 v+ A$ c& x4 I$ ^& a6 R! c
: ~( D# m) M9 j1 M7 N& H
暫時兩個方法
: R+ Y/ f  z& \4 }  d0 [3 B一、用假陽具插肛門到自動射
% H' M. q9 L' C2 U二、放震蛋入肛門,著機,震到射
2 e/ R) c5 R* `, f. O0 x! |
! I/ B" @% w: Y1 i, l' @; @
呢個唔易學, 我都學緊...., q. \( c, p" I* r" v
你個兩個方法我都試試方法二~
作者: fxxkyouall    時間: 2016-3-31 21:27     標題: 回復 48# Carol0122 的帖子

你真係個好乖嘅cd/sissy
作者: Blackcleg    時間: 2016-4-4 13:51     標題: 回復 14# okmijn 的帖子

同妳一樣 諗引誘男人搞自己
作者: a2887914    時間: 2016-5-7 12:51

我都想約同好一齊玩
作者: sungtat    時間: 2016-5-17 16:44

我會先洗乾淨,之後打開攝像機,然後慢慢的用手指擴張,等到開到2cm就開始用肛塞玩,玩到都張開後,開始用機器邊幻想被插,邊加速抽插,之後就出來啦
作者: sissylover    時間: 2016-6-15 13:23

我好鍾意淫蕩
作者: sissylover    時間: 2016-6-15 13:46

吃過偉哥, 著住一件完全祼露女性內衣, 露出光滑
作者: cdcd123    時間: 2016-7-23 21:17

最愛穿女裝到戶外自慰了
作者: stephanie.leung    時間: 2016-7-23 21:56     標題: cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂

cd後扮被打劫或者綁架,自己綁好手腳,蒙眼封口後扮掙扎,掙扎一輪就會搞掂
# @) A: r; b0 z% d7 s9 J; _" D2 X
that is my style !!
作者: cwm3657    時間: 2016-8-12 07:54

載上義乳胸圈加底底絲襪,一面自摸一面摸住JJ慢慢發破……正🖒
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-8-17 12:24     標題: 回復 60# stephanie.leung 的帖子

我都好鐘意咁做,扮學生或者有錢,然後比人打劫或者綁架,綁手綁腳,蒙眼封口
作者: Zero_dec    時間: 2016-8-26 00:39

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-8-17 12:24 發表   8 o9 Y1 ]8 k, _' R2 M
我都好鐘意咁做,扮學生或者有錢,然後比人打劫或者綁架,綁手綁腳,蒙眼封口
0 z0 K! L! u  L4 c9 E! g; w& r
我都係甘, 有時仲會撕爛d底底, 再插探熱針
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-8-27 10:31     標題: 回復 63# Zero_dec 的帖子

點解要插探熱針?不過撕爛底底呢O下真係好激
作者: Zero_dec    時間: 2016-9-3 01:00     標題: 回復 64# kidnappedyvonne 的帖子

探熱針比人發現都當無事, 同扮病人比醫生探肛, 之後比佢用之探熱針玩
5 e- f) O5 Z* A, S' R
2 K6 @. |8 x8 d: G5 m[ 本帖最後由 Zero_dec 於 2016-9-3 01:15 編輯 ]
作者: loboiboi    時間: 2016-9-17 02:21     標題: 回復 6# lose_zero 的帖子

咁玩最正,你著得女裝,梗係幻想自己係女仔,俾男仔搞
作者: wendy    時間: 2016-9-20 17:44

著好條under再貼好塊m巾,攝個遙控震蛋,加條絹面既wacoal 5個骨既收腿褲包得貼晒唔會走位,享受磨果種感覺,穿埋開檔既玻璃絲... 趴係度磨   直至 .... 洩身....
! y) U# H) z( B: ^8 C! q' H6 z
7 E1 j& e# F0 I' H( s而家經己流緊出黎了...
6 R2 u& K! p' `6 K( p# O* ]- e
6 u/ V. g$ W' c1 F, S太美好了....
作者: swcharlotte    時間: 2016-11-2 10:43     標題: 回復 65# Zero_dec 的帖子

中意探熱針。你會唔會每次都俾佢量體溫?
作者: Jessicaluv7    時間: 2016-11-2 11:38

用震蛋刺激JJ,像女人那
作者: Jade    時間: 2016-11-3 23:10

女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞
作者: bonnie95    時間: 2016-12-27 23:05

Cd完用假狗插自己) k( S- x# l: `% u
好似比人搞緊咁
作者: Carol0122    時間: 2016-12-28 18:08

[quote]原帖由 fxxkyouall 於 2016-3-31 21:27 發表   6 Q1 f0 J, n' j+ x) q5 P4 F9 @
你真係個好乖
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2017-1-7 02:38

引用:
原帖由 wondernight 於 2014-7-27 00:24 發表   - q; M* S3 C8 X" _0 o1 L
喜歡對住鏡自己來,然後叫(我d叫聲都幾正架)。幻想自己比人搞,真是很high。2 V5 Z: A* q/ Q
我想如果當時有個直男衝過來攬住我, 我怕守不住自己條防線。
8 ~) n5 M! Y4 S% h4 f

* @: l  \# e5 ~
# A3 c+ D7 E$ l/ \我都會咁做呀∼
作者: brabrabra    時間: 2017-1-15 12:32     標題: 回復 31# bb9790 的帖子

我都鍾意玩bra,底底絲襪粒頭,n年前都high到自己吞返
作者: brabrabra    時間: 2017-1-15 12:32     標題: 回復 31# bb9790 的帖子

我都鍾意玩bra,底底絲襪粒頭
/ ]* W9 Z7 k& m8 I% {5 _
) |& ^: _/ c' `# d0 V+ F. ^, ~  a[ 本帖最後由 brabrabra 於 2017-1-15 12:39 編輯 ]
作者: kidnappedyvonne    時間: 2017-1-20 00:11     標題: 回復 70# Jade 的帖子

呢個畫面好正呀! 我有時都咁幻想!
作者: hkblackbird    時間: 2017-2-13 11:29     標題: 回復 31# bb9790 的帖子

著住bra用支雙頭入晒後面,一路睇人妖幻想被人妖搞。
作者: bencheung    時間: 2017-2-18 20:15

i want to try
作者: comndtfwe    時間: 2017-2-18 20:50

穿絲襪
作者: Mayee    時間: 2017-3-6 03:47     標題: 自慰

屈起雨腳坐在疏化上,將陽具插入軟膠仿陰户,一面看着日本三仔,幻想自己是女人坐了在男人上面,跟着片中的女主角前後摇着屁鼓,雖然是自己陽具不停插入那假穴,但當你幻想自己是女的時候,會覺得自己给陽具插緊入自己陰道,D感覺真係好似俾人我講粗口正衰仔好爽的,欲仙欲死咁,竟然不自叫起床來
作者: cindylove9647    時間: 2017-3-6 12:00

求人攪我,我要,我要
作者: lztt    時間: 2017-3-18 20:17

cd後就不會自慰,唔會去搞jj
作者: joey221    時間: 2018-4-6 20:32     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

必定會,穿了裙子,內褲絲物,放震蛋進入自己的洞子,前面己有分秘流出
作者: brand1999    時間: 2018-4-29 06:52

鐘意著學生白色長襪
6 p! l/ s" O$ i: q* b. f& r或者日本和服二趾襪
6 C5 i: e8 ]4 m4 y又或者睇日本和服AV+ ?/ P" X1 a% Y& L& U7 {2 ^
是但揀選一樣協助到
% P- \  A2 c$ U打飛機
: a9 C- d" [' [$ n1 a2 ?$ m% }
作者: joey221    時間: 2018-4-30 22:11     標題: 回復 1# icandysweetie 的帖子

Cd好全套女裝,用手捽JJ,射落底褲度
作者: wchingw    時間: 2018-4-30 22:26

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-3-21 09:22 發表   
; f% _- f2 `" r# u* b" a; e4 S$ |% w

# Y( W& o" b; j7 |  wCd出街要打夠兩次先可以. H( \0 h* H' e+ M3 ?+ s3 r
如果5系就會有野拱起,會比人發現系男仔
9 W2 L# P4 q5 L- `! x
咁好辛苦。。。。
作者: kidnappedyvonne    時間: 2018-5-1 00:22     標題: 回復 85# joey221 的帖子

我都係咁, 一定係全套女裝, 然後射落 under
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-5-1 00:41

我都會咁幻想# l) i. c- L! V6 ]8 C
: b( |: ~" M( K, C' ]
引用:
原帖由 Jade 於 2016-11-3 23:10 發表   : D! j, ?3 U- e. a8 `' B! S( z- q
女裝 + 震蛋 + Video + 幻想自己比人搞

作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-5-1 00:44

同意做咗女仔就唔打J " `" x. W( o/ k" K# i( M

7 s5 n& _9 m# u' i) m7 W
引用:
原帖由 Carol0122 於 2016-2-13 05:30 發表   2 g( M# s2 {% }+ U1 d
基本上
% j7 e( F/ N0 ?# X& o5 ]9 ^. a著左女裝# {; ]( i/ M+ T* q9 r2 l4 V, |. O0 ?
我係全情投入作為女生
7 e* v9 r, T+ e0 ]但的確係會有一定係性需要. Q: O& z- L7 C4 \6 g
一定唔會打飛機,或接觸陽具獲得興奮1 h0 A. Z5 R1 M4 B9 ]0 S% h
呢個唔係女生的表現
" i6 x' v" t- y  y7 ?" f4 T. W) {
暫時兩個方法
/ e9 l( _/ w+ k6 V  r) u# @一、用假陽具插肛門到自動射' c" G+ [% D1 E
二、放震蛋入肛門,著機,震到射

作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-5-1 00:48

引用:
原帖由 Zero_dec 於 2016-2-13 00:36 發表   7 f- D# a6 q/ ~' {
成套内衣加m巾著好後, 攬實張被, 當比人攪, 肛門用探熱針插入同揪出, 無用震棒怕痛,
4 l7 |" M9 a4 I5 j: `5 n

- ~: `3 M) z8 [* S. m其實用自慰棒前加啲潤滑劑,慢慢放入「陰道」就唔會太痛
作者: boylovescd    時間: 2018-5-1 01:40

射落自己塊面度 當俾男生顏射 9 x  i" \8 J0 w( a- P& ~. R
當然要有返幾日
作者: Carol0122    時間: 2018-5-2 13:50

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-1 00:44 發表   6 }2 W0 U, K  E
同意做咗女仔就唔打J
# M/ ~2 `) T8 j: r* c8 q' F# }  ]8 z; I6 K# L) H
& q* p% _6 y/ @3 H0 v' L- v
9 d/ q# D% s, E2 R
呢個心態
% N$ M( `5 {2 O, n& L- u- R9 q我相信係較為忠於自己
作者: bkkss    時間: 2018-5-5 11:48

著bra著裙,真空唔著底打飛機/拎條底包住打飛機
作者: pexon    時間: 2018-5-7 13:53

M字腳然後用一隻手指捽,扮女聲叫春% [" m) R' @! y( f. M* [8 e: c% p
偶然另一隻手會按摩後面
作者: StephanieCat    時間: 2018-5-26 10:24

我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
/ I1 E" ~3 v* s) X+ r/ ^% X: E而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d 精就會控制唔到咁流晒落條底底入面,跟住就會feel 到一種雖然射左精但完全無高潮既感覺,咁就可以keep 住自己cd 既一面,又唔會進入聖人模式
作者: 好奇者    時間: 2018-5-28 23:28

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   
$ ~" p/ M  u( A- {( I1 ^6 r5 k我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出
/ _% A' I; X  P  v' Z* e而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
  q! X: D8 i+ U9 @- J+ |& c有時間可以玩玩你的方法
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2018-5-29 01:54

我都曾經咁試過
& d( h; R. |/ l' J, g2 U  t$ v0 l, x
4 Y& D* s* `, ]' D4 q# d
引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   " `5 j' @8 U3 T) m, ~2 ~! L
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出; o0 F) d7 r0 {% y4 ?: T
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...

作者: 好奇者    時間: 2018-5-29 13:50

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-5-29 01:54 發表   
, ~- ^( T7 c; K$ w# j我都曾經咁試過
" E, W/ k$ {  N1 f' v# G2 T' X3 U' F' q; c
2 F" G) E% _# k1 z  N4 U  o
可吾可以清楚講解一下??  B! W! ?3 r( D" N1 ^
如果流出來,不進入聖人模式?
作者: wolfhell0204    時間: 2018-5-29 20:41

引用:
原帖由 StephanieCat 於 2018-5-26 10:24 發表   . W3 l1 {4 I, Y6 t* v
我cd 後通常都會好似女仔捽碟咁隔住條底底捽個龜頭,去到高潮個陣就即刻停,唔俾自己咁快射,好似俾人控制高潮咁,基本上重覆幾次之後,龜頭會敏感到掂一掂都射得出3 L% h: K, e0 w" D" s
而我自己去到呢個時候就會輕輕咁掃一掃條底底,d ...
4 X/ S% \' H+ ~  N- D- M, g1 A2 v! q: S, Q
4 n9 ^% w& X; [, j; D. @' d
我曾經都試過,不過如果個動作不斷重複過勁、過激既話
4 O# E& ]% q* c6 `2 k3 Y+ S9 B  V
2 g/ Y. E3 Q1 a( C3 m; y. l基本上你點忍住唔射都好,都會射左出黎
- Z2 o5 H$ Q. ^( x# j* f: O) a" c5 u8 I/ p6 e. F" w; f
當初就因為咁樣搞到我著緊條絲襪都濕透
, A. L4 [: G1 Y- M. b& [% g8 G8 s5 i5 n# |$ Q9 R; d
而且仲要係街道上,最後入左女廁換左條新既絲襪先冇事
9 w9 K; X9 m+ o5 J0 [) V+ u
' v9 R& B5 Z5 p+ [個刻諗番起都覺得又爽又正
作者: StephanieCat    時間: 2018-6-4 20:11     標題: 回復 98# 好奇者 的帖子

你只係會feel到d 精流晒出黎,但就feel唔到射精個種高潮感覺6 U% w" S5 b1 c
其實你只要試一次,去到就射既時候即時放手(放手時機大慨係射精前5至6秒到,即你放手後5至6秒後要射得出,如果射唔山就再黎過),唔好郁佢,等d 精自己流出黎,就會明白嫁啦,我試過咁樣玩流左4次精,第5次唔停手高潮個下真係畢身難忘
" V' C% U5 Z! l1 l0 d1 Z& H% c8 O" @$ @) @: F; I2 g

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0