標題: m巾 [打印本頁]

作者: Bryan0909    時間: 2014-3-28 20:20     標題: m巾

想請教下大家係邊度買m巾同咩牌子
作者: yan-1995    時間: 2014-3-28 21:40

各大超市,藥房⋯
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-29 12:32

藥房大把
作者: kr_12    時間: 2014-4-2 12:05

真係驚既咪上百佳網站order再送貨... 但你一買就一大lot。
作者: cdelli629    時間: 2014-10-13 07:26

萬/屈 多8 }& p( v/ I) Z
每月會員日添貨, V% M2 S. Z& Y6 p
" {: b, A7 X1 `' h) E( a0 E
kotex草本抑菌35/41cm
作者: kotex    時間: 2014-10-30 03:08

通常都係超市買個人喜歡kotex草本抑菌同whisper pure skin
作者: volvo02    時間: 2018-10-6 18:11     標題: 護舒

護舒
作者: joey221    時間: 2018-10-16 22:33

引用:
原帖由 Bryan0909 於 2014-3-28 20:20 發表   + W3 Z0 D4 [4 d6 {. p
想請教下大家係邊度買m巾同咩牌子
* Z0 Z6 X5 Z7 u. i! z1 }( o
* d/ ]0 \5 o8 {4 a4 ^( @+ t我冇所謂的
作者: wuchen    時間: 2018-10-23 15:08

各大超市pure skin
作者: Frank123    時間: 2018-10-24 08:35

男人去買,會不會比人眼超超呢?
作者: wuchen    時間: 2018-10-24 12:03

引用:
原帖由 Frank123 於 2018-10-24 08:35 發表   + a( G' k8 \  e. R# z+ z* K: X
男人去買,會不會比人眼超超呢?
$ a) Q; d) }. L3 Y* E咁多間鋪頭,呢間人多就去另一間
作者: kdkid    時間: 2018-10-27 10:21

多數係百x或惠x,  都已經慣左,有時如果有女士$ J5 h; w8 f  S8 L/ M
一齊揀時阻住,我仲會話"小姐,唔該借借", 然後7 w/ K1 B; P- q% F! B9 o0 [8 x
取自己果包
作者: 169188142    時間: 2018-11-23 07:48

我通常係超市買,樂而雅,護舒保,高潔絲同其他牌子都有,只要包裝吸引我就會買
% S# f0 g4 B5 y1 E$ Z0 {% K3 v5 w習慣咗自己買,但如果有其他人揀緊我會行開一陣等等佢
作者: joey221    時間: 2018-11-23 18:29

引用:
原帖由 169188142 於 2018-11-23 07:48 發表   0 h# v% U! L+ B& h& n7 |
我通常係超市買,樂而雅,護舒保,高潔絲同其他牌子都有,只要包裝吸引我就會買7 E) J9 ]0 m6 `7 ^, ^$ f0 C( F& V! l
習慣咗自己買,但如果有其他人揀緊我會行開一陣等等佢
. Z  h& @0 S) E2 E2 W" L* P' D! C/ I4 P* }
我也在超市買
作者: joey221    時間: 2018-11-23 18:40

引用:
原帖由 169188142 於 2018-11-23 07:48 發表   
; `( i  ]% k6 K6 s, f7 G我通常係超市買,樂而雅,護舒保,高潔絲同其他牌子都有,只要包裝吸引我就會買  U* }0 @0 x/ e: K1 e2 s
習慣咗自己買,但如果有其他人揀緊我會行開一陣等等佢
/ l, }8 o/ o# ^, }5 Q
  n+ |. p- c" |. l2 J! q" P. [* \我也在超市買

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0