標題: 各位姐妹有冇著過隱形bra? [打印本頁]

作者: wendykl    時間: 2014-4-20 22:00     標題: 各位姐妹有冇著過隱形bra?

如題,# L* s2 z7 J  q7 |  u( v4 Y2 k
其實係咪著一個已經有少少身材出左黎?" V; Y# S- D+ v3 e8 k
CD既姐姐們有冇經驗?6 M% R# S7 R3 {6 a: r8 i
歡迎討論~
作者: tinwai    時間: 2014-4-20 22:10

前題係要你心口有肉同埋要識得黐嘅方法
作者: user9527    時間: 2014-4-21 00:11

引用:
原帖由 tinwai 於 2014-4-20 22:10 發表   ! i# m8 Z$ y" ?! V
前題係要你心口有肉同埋要識得黐嘅方法
% S" K  {- L) \0 g! A# ]# ?. D9 c& q8 f. }
如果你無料,戴戴下會成個跌落來4 T" j1 \) Z  G* u/ X4 H
真空上陣+露兩點就唔係幾好
作者: 小山丘    時間: 2014-4-21 00:29

yes~~~但係戴法同一般女仔有d吾同
作者: candyofcandy    時間: 2014-4-21 07:40

我算是容易出汗,所以需要再加一件或兩件的內衣,才有點胸出來!!
作者: gmomo    時間: 2014-4-21 08:11

現今所講既隱形bra有幾種。% Q2 E' r/ \& e  f0 D
1) 就咁貼上去,本身乜都冇既個種,只可遮點修型。
" ~( z. \5 B! c係唔會有身材既。
1 k+ `. D9 |$ Q* `: m6 ?: X% K% P
, A4 @2 Z) ^9 v3 \, D2 v2) 矽膠本身有個形的那種,視乎size、形狀,係會加少少身材既。
+ J! x' v' u" M4 y! [0 x9 ]2 m( i( W0 Z本身設計係托高胸部。無胸變有胸,少胸變中胸,中胸變大胸…
. u8 p7 c* V7 f& {7 r0 x" f. f但CD無胸部,只可加少少。想少少就夠既話其實都可以。* d  p, G- q6 V' {
有人會戴double,咁就人間胸器了。* X: \$ ]1 l3 R. }  U
: @) q/ ~, A% N# T
3) CD專用的矽膠胸,則本身大過正常nude bra,可以無胸扮有胸。
作者: tinwai    時間: 2014-4-21 10:30

我triple
作者: sophia1234    時間: 2014-4-21 10:51

引用:
原帖由 tinwai 於 2014-4-21 10:30 發表   
. W; \- \( p; V  j+ e  [9 H我triple
! D6 U) U! z% Q: F: S
* ]! s7 T# j! _2 }0 g: _7 i這樣會不會太緊不能呼吸?
作者: wendykl    時間: 2014-4-21 11:10

引用:
原帖由 tinwai 於 2014-4-21 10:30 發表   
/ R6 t& v/ O8 W3 |我triple
% Z. j; u3 M5 [: O7 k& i
係囉, 會唔會好辛苦?
作者: wendykl    時間: 2014-4-21 11:17

引用:
原帖由 小山丘 於 2014-4-21 00:29 發表   # R! a2 B8 U% I+ m8 m3 n, E/ t  v
yes~~~但係戴法同一般女仔有d吾同
* W; \* D9 [# v
可以分享下嗎?
作者: tinwai    時間: 2014-4-21 14:52     標題: 回復 8# sophia1234 的帖子

你~太重要使我涙亦落得多~2 e# H& Q" B8 ~& N
愛靚唔愛命,其實呢個造山方法都幾辛苦下
作者: wendykl    時間: 2014-4-22 01:16     標題: 回復 11# tinwai 的帖子

都係諗住一個開始先~  i! {+ }6 n( c, j+ k
姐姐有冇買nubra既好地方介紹?
作者: tinwai    時間: 2014-4-22 01:32     標題: 回復 12# wendykl 的帖子

淘寶係我嘅好幫手
作者: wendykl    時間: 2014-4-22 12:15     標題: 回復 13# tinwai 的帖子

好既 等我又掃下貨先

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0