標題: 聖心商科粉紅及粉藍短袖上身衫(已hold) [打印本頁]

作者: hosa    時間: 2014-4-29 16:19     標題: 聖心商科粉紅及粉藍短袖上身衫(已hold)

100%新,m size, 32"胸,膊對膊16寸半,120元兩件,送高跟鞋一對size 40,星期一至五交收,九龍區,有意PM我
無校裙

作者: G雲喱拿    時間: 2014-4-29 18:38

近日頻頻賣家當,係唔係準備退出CD界?
作者: 涼宮春日    時間: 2014-4-29 21:42

喔, 可惜冇裙
作者: hosa    時間: 2014-4-29 22:19

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 2014-4-29 18:38 發表   
近日頻頻賣家當,係唔係準備退出CD界?
都可以甘講
作者: G雲喱拿    時間: 2014-4-29 23:01

雖然有點惋惜,但這是必然結果,CD是場不斷花費金錢,但沒結果遊戲,加上社會或家庭上壓力
壓力之大,令你身心俱疲,不是人人長時期,可以承受這種壓力,只好選擇適當時間退出
作者: KR7723    時間: 2014-4-30 00:50

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 2014-4-29 23:01 發表   
雖然有點惋惜,但這是必然結果,CD是場不斷花費金錢,但沒結果遊戲,加上社會或家庭上壓力
壓力之大,令你身心俱疲,不是人人長時期,可以承受這種壓力,只好選擇適當時間退出
只有恤衫冇裙?

我認同你的講法。大約一個月前我需要將原本放於一個儲物櫃的校裙及其他雜物搬至該公司另一店的櫃貯存。當時除了計數外,還會覺得該櫃所在的分店有一個怪人經常地於收工時間後到迷你倉內「休息」到晚上十、十一點先走,連星期日及公眾假期都會去迷你倉「休息」。呢個怪人於過去一兩年間於原本租用的櫃分店的一間房仔出現,加上我唔係太捨得將物件丟掉,特別係一些衣物及雜物,令櫃門無法關好,搞一大輪後就搬到現址。

其實個櫃租金唔係平,只有「盡用」而已,如果唔係想著落去,可能已經退左租。
對我來說可以係一個「貴」的玩意。
作者: G雲喱拿    時間: 2014-4-30 10:40

CD只能是暫時,滿足你的慾望,不可能改變你的性別,(除非你進行變性手術)相信大多數人,
都不會選檡進行手術,加上社會上的歧視,家庭的壓力,金錢的消耗,你不可能恆久進行CD,
終會有厭倦的一日,退出只是遲早的問題。
作者: hosa    時間: 2014-4-30 11:04

引用:
原帖由 G雲喱拿 於 2014-4-30 10:40 發表   
CD只能是暫時,滿足你的慾望,不可能改變你的性別,(除非你進行變性手術)相信大多數人,
都不會選檡進行手術,加上社會上的歧視,家庭的壓力,金錢的消耗,你不可能恆久進行CD,
終會有厭倦的一日,退出只是遲早的問題。
因為香港保守,日本同台灣無歧視壓力
作者: poilepoile    時間: 2014-4-30 18:41

兩件都OK
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-5-15 20:40

想問樓主,呢兩件恤衫賣O左未?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0