標題: 有無上班族喜歡cd [打印本頁]

作者: 音樂家    時間: 2009-4-8 23:50     標題: 有無上班族喜歡cd

有無上班族 喜歡cd
" o$ M& g! ?0 B意思有頭到腳甚至內衣到鞋變成一個女子
' ~3 R# h6 A  C2 L+ d1 ]' g4 R# K- t- D, c' W# P
本人試過係聖誕節期間 由自已屋企去到朋友屋企 . k5 i) C' O# T4 M, A( e. ]
不過d朋友一見到我就嚇左一跳 之後d朋友係咁篤我個假胸= = 8 K/ x- [( a: w" T! O
你地有無試過咁既經驗(註:係無朋友陪你去架 自己一個去)
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-8 23:55

玩到咁大,我又真係未試過喎 =.="
作者: cdtv    時間: 2009-4-9 00:10

梗係未啦, 點敢呀
作者: BETTY    時間: 2009-4-9 00:30

真勇敢 !!
: `6 m, e8 t0 T4 Y自己一個穿女裝出街就試得多 , 但都怕撞到熟人 , 穿著去見朋友 , 真係想都未敢想 !!
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-9 00:39

好勇敢呀  
作者: saion    時間: 2009-4-9 01:35

i havent guts
作者: KO_LAM    時間: 2009-4-9 11:11

U GREAT ~~!!!!
作者: 小傻瓜    時間: 2009-4-9 15:55

真係到依家都仲係唔敢出街...
作者: atgatg    時間: 2009-4-9 17:58

咁你d朋友之後都知道你係cd?& t6 L" f* M4 @6 M9 V
定當你一年一次玩下野  for fun?
作者: hcspi    時間: 2009-4-9 20:11

全套女裝去見朋友,勇!
作者: 音樂家    時間: 2009-4-9 22:13

引用:
原帖由 atgatg 於 2009-4-9 17:58 發表
  W" u. L# b9 p! W# r7 k! U1 ]9 T; r咁你d朋友之後都知道你係cd?
; o: l) W* o# I2 S定當你一年一次玩下野  for fun?
8 Q+ F4 c! X2 F4 a) `

/ s7 u$ l9 \# \1 R$ Y0 @/ J  _我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹
3 T( V4 B. k2 u8 e仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
7 J5 J5 t  ~9 N' s$ U之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離
4 t- h( g* q0 x. _2 k* J7 I1 ^8 V佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
- e& t, Q) n) x$ C1 w佢老婆就出聲你非禮個x妹妹 xdd3 `9 p& W/ L1 t8 y
認真搞笑
4 G" W" L3 x- _' K8 a# F3 {9 s: y: U, j' c4 I
其實想唔止一年一次玩下架 有時即興好難講
作者: shinobu    時間: 2009-4-12 23:51

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-9 22:13 發表
* _# h$ l$ l! F( W) O$ n' t4 `+ m8 j  ]$ t
3 C' `4 ?0 x6 C- Q7 ^
我朋友知道左後 咪當我係女仔囉 係咁叫x妹妹
2 z- p+ E2 X0 r9 n. _9 e& j6 x; v" `% p仲問係撘巴士時有無男人用色謎謎眼光望住我 我話一DD
0 s, _% x$ w* R# Z& P* L7 h" }3 ^$ Y之後在朋友家裡吃晚飯果陣 有個好熟男性朋友座左我隔離
. `7 Z5 g3 f! q- N佢用手指係咁篤我條腰 又唔篤佢老婆條腰
; k- n; M! u6 h1 I佢老婆就 ...
% ]7 D9 I5 J- b" q9 Y5 v! ]$ ?好難得喎) j- T: f/ q, ~7 Z/ s- Q; h
你朋友, 你朋友老婆都唔介意2 @0 k& M9 S) B8 P4 U
我連出街都唔敢呀....
作者: 音樂家    時間: 2009-4-12 23:55

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-4-12 23:51 發表
. s( T5 c* S' \" b9 i+ F! z% s
1 O6 ?( I, `$ n* Z9 L* r' w好難得喎
/ T1 j8 ]; g2 J7 R0 W你朋友, 你朋友老婆都唔介意
( S' U# p" R" R- x! T3 T我連出街都唔敢呀....
5 h  g3 @9 h. |8 V+ g
5 i+ }: Y" F% e% e係呀 佢地都算玩得之人
作者: shinobu    時間: 2009-4-13 00:49

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-4-12 23:55 發表 1 a4 R5 G6 h. }1 c

1 D* E5 E# o8 `; V
; m/ Q1 P7 O0 `0 j, w9 P3 v) ?係呀 佢地都算玩得之人
- Y0 g/ ]9 V  U& R/ _3 O
所以你呢d 就真係夠朋友啦.....
# D8 C0 K) E( }3 X+ t4 M* E# K  g, u# m
可惜我仲未遇到...
作者: 音樂家    時間: 2009-4-13 00:55

你朋友係咪唔知你CD 架& Z3 @$ l& ^5 V5 G4 E8 }7 a
定佢地唔接受呀 0.0?
作者: lok9696    時間: 2009-9-10 20:48

你D朋友真係好OPEN MIND
作者: grilboy    時間: 2009-9-11 04:17

我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
作者: applechoi    時間: 2009-9-11 22:30

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 04:17 發表 2 M+ D( @: V5 ~6 E1 C( C6 H) t3 z
我連係屋企/返工都係咁= =唔好話見朋友,我根本整個生活都係咁- -
) o$ r: M7 i0 p  j: |4 R
[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?& f5 G- V7 U' X& H! v6 q

, d! T1 m- Z  A' N1 S[ 本帖最後由 applechoi 於 2009-9-11 22:58 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2009-9-11 22:35

小妹都想,但怕被朋友笑
作者: grilboy    時間: 2009-9-12 06:10

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:30 發表
0 c7 k) B7 D8 k5 ^% [2 m5 F2 ?
! x: M0 {+ ^! u0 p[8掛問]你係女仔? 定係TG/transition 緊?
) U6 J; Y9 J) m, m/ Q. Q( x  G
我算係TG吧,我頭像有我!!
作者: 不要問    時間: 2009-9-12 11:44

香港人打字,我還真的看不太懂呢!
  [5 f1 G2 R& z/ A$ _% B: s可是看過回覆內容後,我還是給妳肯定!
作者: grilboy    時間: 2009-9-14 13:05

引用:
原帖由 不要問 於 2009-9-12 11:44 發表
9 Q% }. [+ d  g9 s! L1 F$ c香港人打字,我還真的看不太懂呢!
  T  w9 l9 R+ I9 E2 y7 |可是看過回覆內容後,我還是給妳肯定!
) Z/ h! ?9 ^& U
其實你想說什麼呢,我也不明白??
作者: thecoolsea    時間: 2009-12-17 20:55

我冇樓主咁夠膽啦~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0