標題: 自己日常用M巾的習慣 [打印本頁]

作者: P_M_kam    時間: 2014-5-25 13:58     標題: 自己日常用M巾的習慣

大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯
/ `" F9 c" r5 G0 _今日想同大家分享用M巾嘅習慣。2 c( ^& R. r+ |' U% r  W
其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
! u. R+ B6 v! n) e! @% P8 i  F( ?果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
7 k3 C4 G5 g3 \  r5 ]由細個到現在我用M巾方法都係同D女生都一樣,放入低低度,* Q8 I/ Q  x8 w5 a, [
不過細個就靜係對M巾有興趣,但到大大下發現自己鐘意嘅,
' n; N. S7 i1 Y/ V+ [# {其實係一切女性嘅貼身物品。; g7 a/ I  a7 W2 M+ A- h) e- A2 O
而家我出街有時會著住女裝低低+c褲同埋M巾,通常用一片M巾。
) n0 L6 i. u* l8 o6 p3 n不過天氣寒冷時,會用多片,方法係兩片疊埋一齊,
. u. K5 h2 w$ X7 k$ W) G3 P因為我鐘意個種緊緊貼住嘅感覺。
0 b( t) O$ n* }% |" S6 [而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
7 C) v  B/ ^! {$ ~- c- i0 s" {4 d哩兩個時候除左會著住女裝低低+M巾之外,仲會佩撘我以下嘅收藏品:1 {/ Q1 I, J! W7 y& |7 z0 D) S
c褲、一件頭泳衣、比堅尼、短裙、打低褲、打低裙、0 O2 @: X- X! V! P: j
睡裙、背心款嘅Bar、套將內衣、吊帶背心、收身內衣⋯⋯. p0 l+ z1 W; I# {" d
; c& K( h0 l+ R, U7 L( w& x$ r
我嘅習慣就係咁樣,其實哩個分享,
* y2 Q# L4 |: m; O2 v) Q本來諗住加埋我D收藏品嘅相,
0 I3 |6 k/ c7 @0 r0 R6 p) T放係貼圖區嫁。但因為太耐冇上黎忘記左點樣整圖,
5 L( t" B: I2 R0 h' s, X! U3 ^  D所以冇相比大家睇 可惜⋯⋯⋯⋯2 N; |# o' O; p* n; f
  跪求大家請教我如何貼圖吧!
; U- K+ e' a' W" y- u. z$ N+ m請大家多多支及分享
作者: idashe    時間: 2014-5-25 14:03

太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-25 14:10

引用:
原帖由 idashe 於 2014-5-25 14:03 發表   
$ s- j1 ~+ U. {9 ~太好喇!!有人同我一樣KA!!多啲交流下
/ Z2 G( D9 ~! h+ d3 d4 Z2 h+ O⋯⋯為有係啦
作者: sophia1234    時間: 2014-5-25 14:14

每天都用很花錢吧
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-25 14:29

引用:
原帖由 sophia1234 於 2014-5-25 14:14 發表   9 S1 B" z2 Z8 {0 ?
每天都用很花錢吧
* [9 k4 N9 z' e6 `; N
買M巾嘅錢係我每個月嘅必然開支,以經習慣左lu∼
作者: skirt    時間: 2014-5-25 23:30

咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
作者: janicebaby    時間: 2014-5-25 23:33

我係泳衣控
  Z/ h; |0 F1 Z1 y  e- m你好
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-26 09:28

引用:
原帖由 skirt 於 2014-5-25 23:30 發表   2 ]6 k' _6 x; e$ v  }0 |
咁多貼身衣物,洗嘅時候會唔會俾屋企人知道
% \3 a) t: e5 D4 e; l其實我由小學以經開始⋯⋯至到現在,( u1 |# }* U! x% g% N
屋企人點會唔知 % J) o7 S; ?1 g
一早就發現左,而且以前我係同呀哥同一間房
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-26 09:32

引用:
原帖由 janicebaby 於 2014-5-25 23:33 發表   + S5 l1 Z9 c+ e& T
我係泳衣控
, y% O, u  `" F  Y你好
# O/ @2 k8 u+ THello
% o5 Z: \; Q7 B. A泳衣控?係咪姐係只收藏泳衣呀?
作者: zzjordam    時間: 2014-5-26 12:35     標題: 回復 1# P_M_kam 的帖子

你真的需要去學一下
" }' z$ v0 V, m3 y我蠻想惕一下的
* l2 k& _' v& q很多人都會有用的習慣
作者: jockey4605    時間: 2014-5-26 18:08

引用:
原帖由 P_M_kam 於 2014-5-25 13:58 發表   
( ?# F# y, f2 {& M3 G大家好喔,都好耐上黎啦⋯⋯$ x; R# U% _4 n. |1 I* F& h
今日想同大家分享用M巾嘅習慣。
/ j4 C4 z5 L- |9 X其實係我小學嘅時候,以經會靜雞雞拎媽咪D M巾黎玩,
& v7 n8 g/ _+ x3 l: ^+ ^4 P果時靜係知感到有種快感,都未知哩個以成為我嘅習慣,
6 ?5 _* h$ H9 k3 h4 h由細個到現 ...
% j/ z5 \1 [9 \+ V: {% Y6 C你甘多珍藏, 好想睇下!
作者: 壞女孩    時間: 2014-5-26 19:51

可惜,你感覺不到女人來經時的痛苦~
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-26 21:00

引用:
原帖由 jockey4605 於 2014-5-26 18:08 發表   
% H6 y; F9 B0 Z$ Z3 W# |
( X" ~& c! R# q4 ]5 B, ~; L6 }你甘多珍藏, 好想睇下!
/ G& e- i# ]+ }5 d7 K8 G
今日終於比我記返起點樣貼圖啦' Q) W; b+ ~; O1 l7 q1 V
我會陸續貼上我的所有收藏
1 H2 B3 l5 @7 \而且我都想數下我究竟有幾多件收藏品
, t6 w7 q0 S2 N! w' k8 ~今日我都發左兩個有圖o既題呀* X6 ~8 R# o! n, T* [. q' K
支持下啦,覺得好的就送個感謝比我啦~多謝晒~
; \! Y$ t. G& I1 D前日執到條粉紅色!少女款!嘅低低,入面仲要有績嫁!
5 e6 H; ~( B! E8 N( q6 Uhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41073&goto=newpost
7 b9 D; U4 H! s; V二手6ixty8ight Bra Set+低低
; O3 L4 x2 w4 \1 Fhttp://www.hkcdtv.com/redirect.php?tid=41076&goto=newpost
作者: delhang    時間: 2014-5-26 23:49

但係屋企人嘅反應係點呀?
作者: P_M_kam    時間: 2014-5-28 01:10

引用:
原帖由 delhang 於 2014-5-26 23:49 發表     J" J3 }1 ]1 r
但係屋企人嘅反應係點呀?
' L1 T7 f+ k& ^0 U0 r% ]
咪覺得我心理唔正常囉。% S% H8 T+ X8 k
不過時間耐左,見我又正正常常
! o% Z) x# R  n: U4 v3 w' o至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
5 _# u  g  s" e6 j+ l- d最初發現我戀物個時,
4 c2 K1 f. U2 P0 W! Y; b3 v佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯
* J& |8 {) X5 Z, y; f9 |$ r, q驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯7 }) @5 m' ~7 k# T; L# Q
而家就緊係冇咁諗我啦,∼: M& l+ V/ A  E+ Z1 ]
但唔係話接受我哩個行為,而只係唔返感囉。- `" D! p( n* I: n6 V6 m
但就試過幾次因為哩個原因,同女朋友分手。
! U) V, S4 \3 O# J都係個句啦:寧比人知 莫比人見
0 ]) a, j3 F: e- A; a0 r  @
7 f8 _# f# h, N& S3 D4 m$ Z7 M9 w8 k$ i[ 本帖最後由 P_M_kam 於 2014-6-3 16:53 編輯 ]
作者: 美車    時間: 2014-6-6 23:16

太棒啦 我也是都這樣啊
作者: 美車    時間: 2014-6-6 23:38

我也是這樣喔
作者: 夏天    時間: 2014-6-11 23:55

C字褲怎麼樣黏衛生棉的????
作者: 美車    時間: 2014-6-17 02:01

我比較常用生理褲在貼m巾喔 這樣比較貼身
作者: ulus    時間: 2014-6-18 10:45

而晚上訓教同打JJ嘅時候,就用兩片M巾都係疊埋一齊用,
6 m8 z- ?8 V* C* ]* f3 p& S8 p怎麼打 兩巾貼在NN上 ,不太清楚。
作者: annachan    時間: 2014-6-18 10:54

引用:
原帖由 P_M_kam 於 28/5/2014 01:10 發表   - f% q9 w0 T. J" c8 B

- Q1 \' F8 l# u7 d- a5 i, }# R4 ^咪覺得我心理唔正常囉。
  ^" y! h+ n1 m0 G5 D不過時間耐左,見我又正正常常, }4 Q. S; \- S
至冇咩再埋我戀物D野咋嫁∼
. h0 O3 C5 r. f' F( B最初發現我戀物個時,
7 C. S7 \# b2 P  ^) L佢地都好驚我會出事嫁⋯⋯9 o. ^: D9 V5 a2 ?3 x" r8 h" @2 W4 D
驚我去:(非禮、強姦、偷低褲、衰十一)個D囉⋯⋯
& {) p6 Z6 m, c; g. H ...
' a: v( F" D8 b  |# H4 A家人理解真好…
作者: Edward0917    時間: 2014-8-23 17:30

其實著C字褲唔會好辛苦咩-_-/ S; T* \- Y1 B0 i6 h: K8 f
你係邊到買c字褲,我想要番條
作者: 526209814    時間: 2014-12-11 02:15

多谢分享!唔错~~~
作者: prodigaz    時間: 2014-12-11 15:47

諗起都正呀
作者: umbrellawsk    時間: 2016-7-24 10:44

漂亮漂亮 !!
作者: sexyvictoria    時間: 2016-7-26 21:53     標題: 回復 19# 美車 的帖子

大大有推薦哪幾個牌子的嗎?+ W; n) P2 P- }: N1 @
之前穿過媽媽的華歌爾感覺好粗糙0 w. M/ E+ K1 W6 H  K) H; ?# ~9 o
不舒服
作者: candylavie    時間: 2016-7-29 00:22     標題: 回復 8# P_M_kam 的帖子

我也是從小學到現在耶
作者: kkkddd    時間: 2016-7-30 03:42

中二哪年我係櫃搵到一包媽媽謢舒寶32CM好奇下用黎包住JJ好舒服由個時開始就迷戀M巾
作者: 美車    時間: 2016-7-31 02:32     標題: 回復 26# sexyvictoria 的帖子

自己買一件大小剛好的來穿
" e9 P5 x# G6 B+ n6 R% a貼衛生棉超服貼% ?0 u. y' N" \; Y5 [
尤其出街貼23-28超爽 超服貼夾住股溝
% y+ S+ F8 w7 Q3 G# l) q, h& |當然要超薄的
. s1 h, I" }. K+ D% K2 B* A不然35公分以上太厚的
% v% F/ A0 o4 y/ u6 `股溝很難夾著衛生棉% D8 g" a) M' C2 T9 B) \4 ^1 U
就會感覺空空有縫隙
; H8 |& o9 v# q5 u& u  F當然衛生棉不是穿上就會服貼1 k) e0 v3 r6 A- _
要貼上後走動或座下約30分鐘到1小時
7 o' v0 O% J* a8 _9 k才會慢慢的服貼股溝
作者: 阿姨    時間: 2016-8-23 08:06

衛生護墊係生活需要,猶其是做愛後一定要用,避免嗰日的精液,分泌,潤滑劑慢慢滲出污染底底。
作者: ladycici    時間: 2016-8-27 16:53

外出會用28cm超薄,在家則用貼身款。
作者: wendy    時間: 2016-9-15 13:31

寧比人知 莫比人見
' c, U# h% u" h0 ~5 |5 E- s9 Z/ Z% s3 z, x7 L' |
因為咁,以前就係比gf發現左... 接受唔到   散左.! o; \- x$ C8 N" `9 n
5 p8 A0 D. i* S- x
通常我穿一條生理褲加一條3分彈性冰絲褲,兩條會包得貼d.% S& f2 F1 T& J' |( j2 ~) a
鐘意用夜用多 夏天用真係幾熱下
作者: wendy    時間: 2016-9-20 17:47

引用:
原帖由 美車 於 31-7-2016 02:32 發表   7 g& N3 O& a- C  M4 y' ~
自己買一件大小剛好的來穿
/ K+ r, Q+ K# e# b% W; D貼衛生棉超服貼9 O, c; K- |* H* M
尤其出街貼23-28超爽 超服貼夾住股溝
# c+ U; A4 x% D' y" q- M  i  C) t3 Y當然要超薄的
( a3 ]/ `8 n. G, h# Y# A- x不然35公分以上太厚的
) U/ n( A6 s9 z: s% H5 C股溝很難夾著衛生棉
  e; ^5 P1 P5 [% e5 @9 p就會感覺空空有縫隙
9 p0 x7 n/ I8 N& [& m, R" R! `當然衛生棉不是穿上就會服貼
) x# y2 h: t  \8 {要貼上後走動或座下 ...
9 B! U  [6 f/ t, B5 @! d
6 P  ?+ b! H& x* t; Y( Q' @
有沒有貼上前先把衛生棉先捽一下  
( X- l3 H1 @2 d; E( F這樣做棉棉很快就會很貼身的. 不會卡卡的
! P# G5 p0 R4 ^% s: v6 M, o# z* m' O3 j0 z6 }4 p$ \" w
感覺空有縫隙很不爽啊. 或多穿一條短的彈性打底褲,感覺也很好的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0