標題: 有冇人可以陪我著高跟鞋出街? [打印本頁]

作者: penguin_wai    時間: 2014-6-20 03:54     標題: 有冇人可以陪我著高跟鞋出街?

如題8 \' m( w- W% P; h6 k3 U1 `
我唔係CD愛好者,- U; ~4 `) ~, A6 O
但好想著高跟鞋出街,
, `" O$ T  A9 G希望可以搵人交流下甚至一齊著出街,, n6 o5 j- h' [
自己一個著出街唔夠膽," N2 l, w! e9 ]- b5 Z
有人陪就可以壯下膽啦,
) s" Z6 s8 b4 I; S陪我既可以CD架,1 k, Y* G4 t, N
就好似你地平時CD出街咁,
! E, J* h# f; e5 L! x# y% `1 d' i只不過我唔CD之嘛,
. z+ P9 H( ?; V- d. L6 _$ D+ O2 F有興趣既請聯絡我,
9 c# i8 r4 ]+ [% {我家住北角。$ G3 D, o" B- _$ Y" d# E
7 K* _3 T4 a9 k. u1 b
作者: tinwai    時間: 2014-6-20 09:26

樓主是想試下男裝穿女式高跟鞋岀街嗎?
作者: cici    時間: 2014-6-20 09:55

我也不夠胆量穿男裝但脚踏高跟鞋出街
作者: xcctvb    時間: 2014-6-20 10:28

呢個奇怪既要求我做唔到
作者: woon25    時間: 2014-6-20 11:59

我也不夠胆量穿男裝但脚踏高跟鞋出街
作者: acm2007    時間: 2014-6-20 12:17

不如直頭女裝出街
作者: kalvin614    時間: 2014-6-20 13:11

你全套女裝的話, 我就陪你行街啦
作者: penguin_wai    時間: 2014-6-20 13:13

因為我唔係CD
6 K) W1 K: w( u5 A' D# S我對CD都冇興趣
  `; ~  Q; V# d% n只係對女人既高跟鞋有興趣
; z5 Y* n& x" _- J2 ^6 K所以先有咁既請求...
作者: icandysweetie    時間: 2014-6-20 13:21

你呢個要求恐怕好難達到了.....
作者: penguin_wai    時間: 2014-6-20 13:54

其實我唔CD
. l/ e# l+ S$ i4 H( l但陪我既可以CD架
+ A5 s+ W6 Z9 k" f# a4 w) M; I冇問題架
) I/ g! g8 {( ^) A好似你地正常CD出街咁架炸
作者: 依婷    時間: 2014-6-20 14:33

要不你來台灣 我陪你
作者: ae111    時間: 2014-6-20 22:09     標題: 回復 1# penguin_wai 的帖子

你自己一個人試下囉!!!
作者: Sherman    時間: 2014-6-21 00:59

男裝但係著高踭鞋出街, 其實仲異樣過 CD 出街wo .........  
+ a7 @0 G. B- i" ]/ o
3 `% {& ]. Z, o不如你先考慮 CD 出街,  出到咁上下再挑戰男裝+ 高踭鞋吧 .......# V1 [) Y5 V# M5 \- `/ {% h3 g
老實說, 咁樣既Config , 無論幾pass 既 cd 一齊行都即穿......
作者: fanbellayuki    時間: 2014-6-21 01:59

男裝配高跟鞋…老實的說……好怪囉
作者: uniformx    時間: 2014-6-21 10:04

http://pinkheels.sportsoho.com/
; m$ D8 D) z( F' s" A8 ^0 E等多幾個月啦......
作者: penguin_wai    時間: 2014-6-21 15:15

好啦唔該哂你地既意見
  A% T  R  {! G/ |6 R  r我會好好咁諗下架啦
作者: js2307    時間: 2017-7-25 04:34

加我wechat joe2307 我同你一齊著出街
作者: js2307    時間: 2017-7-25 04:35     標題: 回復 1# penguin_wai 的帖子

作者: js23230707    時間: 2017-11-25 10:29     標題: 回復 1# penguin_wai 的帖子

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0