標題: 買絲襪 [打印本頁]

作者: benbenben140    時間: 2009-4-11 03:20     標題: 買絲襪

我本身係一個男仔,仲係學生,唔知道大家買絲襪時有冇比老闆睇住呢?# U, y/ C9 j4 y2 b# g* d
我買絲襪間店好彩係男老闆....
作者: ra001    時間: 2009-4-11 03:25

Can u tell me where u buy??
; d$ W2 R( z5 X; ?! Y! s2 }3 sTHX~!!
作者: dancouga    時間: 2009-4-11 08:38

反而鍾意d女sales,當買畀女朋友lo
作者: ringo2ph    時間: 2009-4-11 10:23

不要怕, 人地做生意o者, 佢問你, 你冇理由要答佢, 因為如果年齡小, 答錯可能會比人鬧, 因為香港人始終都未開放.
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-11 10:27

話買比女朋友仔返工返學著...
作者: KO_LAM    時間: 2009-4-11 12:31

我無經驗 校服就有
作者: ao6399    時間: 2009-4-11 12:40

作者: garfunkel    時間: 2009-4-11 12:54

用一個平常心去買就得架啦, 你又唔係做世界
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-11 13:55

有時都會有,不過多數都唔會理你,
5 j2 x. f5 T; S# c; L始終都係做生意啫,8 J6 c) O3 w9 y5 A8 P) K
何況佢睇咪由佢睇,
. Y* G- I4 k$ J! b  |9 U反而最尷尬係有女仔喺度買緊野
作者: benbenben140    時間: 2009-4-11 15:36

有冇住黃大仙呢?我買絲襪就去9龍城買,比較多種類同冇咁易撞到熟人
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-11 15:38

引用:
原帖由 ao6399 於 2009-4-11 12:40 發表
4 w& q+ y! g+ K  V) Q' q話買比女朋友.....
8 q' u1 W7 j* Q) \" _) f8 K或者家姐妹妹都可以
作者: 1677    時間: 2009-4-12 11:57

行得正,企得正,有乜好驚?* m, r/ x, f( |8 S) I. F7 [
動作同眼神唔好太生梗就得啦
作者: benbenben140    時間: 2009-4-12 18:13

明天我去買一對厚黑加一對厚白先
作者: BETTY    時間: 2009-4-13 02:14

當買一般家居物品咁咪得囉,問你就話睇下先 , 睇中就俾錢收貨 ! 攪掂 !
8 _1 w4 |; w  C1 ^  E唔明就問佢 , 找不到想要款式和顏色又問佢 , 有冇人(男/女)在旁都唔怕 , 最怕冇錢俾 !!
作者: benbenben140    時間: 2009-4-13 17:37

今日買左兩對厚絲@@正
作者: gila    時間: 2009-4-13 20:45

我都想知樓主起邊度買絲襪? 店員是男人? 留個短訊給我.
作者: benbenben140    時間: 2009-4-14 13:08

小弟係9龍城買,條街唔係好記得叫咩名,
/ x' E5 B  j8 x" V- N( f' `( ?  z
e到,我去買就一男一女,不過個女坐係到,唔理人
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-14 20:19

係咪即係獅子石道?* m9 t+ t) h* a9 x8 J
咁喺果頭買平咩?/ P& u) A' V, [
質量如何?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0