標題: 今日去左CWB買襪丫 [打印本頁]

作者: tsuick    時間: 2009-4-11 23:38     標題: 今日去左CWB買襪丫

唉,原本人地諗住去CWB渣甸坊買嫁嘛,點知去到又搵唔到襪襪地攤,只係搵到一間咋成個渣甸坊,佢仲關緊門添喎TT
( d. n! T! @8 d- r0 d/ {+ L8 I* ^最後去左雲裳買丫,個老闆娘係個婆婆黎,佢都惡惡地嫁,但對我又冇問題喎,話說呢有兩個妹妹係度睇襪,佢揀岩左款後就擅自扭斷條繩諗住攞個款襪黎比錢,最後就比婆婆渴住啦。& i& _; a8 F+ S* X+ J/ I/ U
跟住我再去旺角信和睇啦,點知冇岩款既,最後就係屋企附近買多對黑同桃紅咯,下次著既
作者: 心絲絲    時間: 2009-4-11 23:46

黑同桃紅how much ah
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-11 23:48

桃紅果對好似幾正咁喎,買左幾錢?
0 S( e$ O$ g  L; D試左未,舒唔舒服?
% n, I+ W2 B8 a+ ~  n同埋雲裳果度有無睇岩邊款呢
作者: tsuick    時間: 2009-4-11 23:54

黑色$42丫,超軟毛毛黎,但易起毛粒,好舒服嫁
. h( T4 _$ h7 H6 H4 n# B0 h桃紅係好似厚身既襪褲咁,硬硬地,唔算好滑,要拉下佢先得,買左$39
' t8 g) z8 V5 ~4 K, u, g雲裳我去度買佢問我係咪套公仔(時裝果D假人),我估真係好多stylist係度買,話曬我都睇過Fashion and Beauty同埋其他雜誌例如TVB見到model係佢D襪褲
$ r+ }6 r" e9 ?我唔入去睇啦,我知婆婆既皮氣嘛,但係呢,我買彩色襪褲佢真係有好多款,我問佢有冇其他款佢都話有,但我趕時間啦,下次再去睇,總知婆婆都好好人嫁,未拆比人地換既( ^7 Q( C% y  K/ I7 C
5 }: q& |3 u) R' T. j
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-12 00:02

咁其實都係禮多人不怪,
2 H  B0 x; g$ g' v* L7 R% t$ t如果要咩既同婆婆講聲唔好自己亂黎
( ^3 F9 N  r' S; r3 c咁佢都唔會點既,/ w7 o) S) M4 @: S5 W
可能佢係嫌人地自己黎反而整亂左佢D野啦
4 y8 r/ n! J* N  m6 I- {39蚊都OK喎!咁今日有無著埋襪褲出去架?
作者: tsuick    時間: 2009-4-12 01:04

冇丫,我溫書訓教先著嫁 ^^
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-12 01:14

收獲唔錯...多謝分享
作者: jg400hk    時間: 2009-4-12 03:16

110D o果隻襪褲我都有呢, 仲買過俾女友著啦
作者: angela_suet    時間: 2009-4-12 08:00

我都買左桃紅,,,隻色幾令令,,,不過隻襪太透,,,,,,無咁令
作者: ringo2ph    時間: 2009-4-12 10:19

呢檔我都有買過, 而且亦有去小販檔買, 不過而家都去左大間個D襪店囉....
, T* T* v0 o6 g5 O因為感覺上佢地兩間都貴....
作者: sghk_abcd    時間: 2009-4-12 15:20

這種絲襪也很好穿
作者: 楊乃武    時間: 2009-4-12 15:25

夏天比較透D會舒服D,無咁熱
作者: yingkit2008    時間: 2009-4-12 19:57     標題: 回復 1# 的帖子

作者: 798229151    時間: 2009-5-5 08:11

作者: ringo2ph    時間: 2009-6-23 20:00

引用:
原帖由 tsuick 於 11-4-2009 23:38 發表 4 d6 B0 f9 m8 z: ~# x
唉,原本人地諗住去CWB渣甸坊買嫁嘛,點知去到又搵唔到襪襪地攤,只係搵到一間咋成個渣甸坊,佢仲關緊門添喎TT2 p8 h  `5 q( R4 E  o" }
最後去左雲裳買丫,個老闆娘係個婆婆黎,佢都惡惡地嫁,但對我又冇問題喎,話說呢有兩個妹妹係度睇襪, ...
+ w9 c) Q+ y( G, \- j4 {+ I" h$ k9 [* T- N4 K
係呀, 你要咩同佢講, 再唔係指比佢睇, 千萬不要好似那兩個人女仔咁, 一定被佢鬧
作者: karen1    時間: 2009-6-24 00:01

look good wow, nice
作者: edmond86084    時間: 2009-6-27 11:09

去CWB都好多人下..有冇d地方少d人牙.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0