標題: 邊度有得買交通安全隊制服? [打印本頁]

作者: dolbro    時間: 2014-7-7 16:07     標題: 邊度有得買交通安全隊制服?

邊度有得買交通安全隊制服,我想買埋條黃腰帶,昌記有冇?謝謝
作者: eczqwdxas    時間: 2014-7-7 18:12

制服維記有,腰帶要去總部買,我之前要負責老師簽紙報數先買得
作者: kennypong    時間: 2014-7-7 18:47

我有全套整配件
作者: uniformx    時間: 2014-7-7 19:34

引用:
原帖由 kennypong 於 2014-7-7 18:47 發表
5 [0 T$ V0 K/ |! ]我有全套整配件
7 J/ L  s# J/ h- U! a/ @5 k「齊」倉頡:卜難
  t& O( D* G  h: n; _! i8 D
0 u. G/ X+ N8 a/ h& D; A4 \! E2001年夏季的網上價高見$1500
$ ?1 g+ m% @" Y上網試搵啦1 b# |$ o# @" h/ g
其叔少年車,其叔女少年車,文安隊少年團; \: Z- Q1 N2 w, N7 B
少年令由團,海是青年團,航凶青年團
& R9 t) j6 e; l0 l$ v* r' b0 W仲難搵……
作者: dolbro    時間: 2014-7-7 20:11     標題: 回復 3# kennypong 的帖子

你係喺邊度買咖?定係跟學校買?
作者: TYRONE_0113    時間: 2014-7-7 23:12

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2014-7-7 18:12 發表   9 y1 l4 z5 t$ o/ {# N  _; p) w- {
制服維記有,腰帶要去總部買,我之前要負責老師簽紙報數先買得
) `; S6 _  n& x; y3 \8 s
7 y) |; o7 Y* X- ^7 a. ?9 s
即係你之前買過牙a.a?
作者: eczqwdxas    時間: 2014-7-7 23:26

我之前都有玩,D學會註冊日比人迫左入去,之後做埋隊長所以咪知1 R& [& e( Z  @! Q" `
我地一般開學9/10月問D隊員有冇需要買,如果量多既會集體訂,搵老師報數再比張單校工叫校工去買' x7 v% j' c3 n4 [) ]2 c
小人既就自己去,拎埋本隊員手冊去埋先得
作者: jacjac    時間: 2014-7-7 23:33

以前Y拍買過,9 K" ]% w/ N6 u4 O8 Y
唔記得幾錢,不過應該都係$500內,
$ s; ]0 S- m. `冬夏季連配件.
作者: TYRONE_0113    時間: 2014-7-7 23:47

引用:
原帖由 eczqwdxas 於 2014-7-7 23:26 發表   ) c# D7 \1 v& D4 j
我之前都有玩,D學會註冊日比人迫左入去,之後做埋隊長所以咪知
4 @6 g  X1 ]/ Z6 f6 w" C+ R1 H我地一般開學9/10月問D隊員有冇需要買,如果量多既會集體訂,搵老師報數再比張單校工叫校工去買
+ Q2 l9 ~1 D- _: s. T小人既就自己去,拎埋本隊員手冊去埋先得
/ T9 B- L- g2 n# c  M
3 P1 b- P5 H2 n4 T' d唉.....青蔥歲月過N世了!!!!
* S9 x( `8 ?& k# ^  M1 ]傻下傻下.....走過機會!!
. c  |! p+ }& i/ I& S/ G而家想回到舊時(而家有咩偏門可以買橫直帶-,-)
作者: dolbro    時間: 2014-7-8 10:01

今日打去昌記,佢話有制服賣,不過都係冇黃色橫直帶

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0