標題: 肉絲討論 [打印本頁]

作者: sasalady    時間: 2014-7-22 18:07     標題: 肉絲討論

我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
1 o4 ?* O) T+ H" B5 I1 M8 k( \3 Z姊妹妳哋點睇呢?
作者: jacjac    時間: 2014-7-22 18:14

肉絲同黑絲都鍾意
作者: sophia1234    時間: 2014-7-22 18:16

比較喜歡超薄的膚色絲襪
作者: 37879301    時間: 2014-7-22 18:32

比較喜歡膚絲
作者: yan-1995    時間: 2014-7-22 19:05

穿肉絲使對腳線條靚啲
作者: jamjam0000    時間: 2014-7-22 20:03

好鍾意肉色絲襪~~ 我成日著~~
作者: applebaby    時間: 2014-7-23 10:10

其實肉絲可以著得好靚,係女人無自信啫。
作者: england4ever    時間: 2014-7-23 22:06

diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚! ' L" ]# _3 t7 u% ]/ u* {/ K6 x

r+ u) s: x! f3 w- R0 w我個人認為, 如果兩對薄絲襪完全一樣, 只係顏色唔同, 一對肉色一對黑色既話, 肯定係肉色果對會靚d, 因為呢個先係自然膚色! 其實我好想搵條女試下著我果d靚絲襪, 睇下係咪真係著肉絲(比起黑絲)會更容易吸引人, 可惜我無女朋友...8 t1 w  {  p& w" E! r- B9 i
* x+ i: p$ n0 p" I0 I+ }1 i5 c
作者: iloveol    時間: 2021-4-8 16:12

i like skin c too!!!!
作者: heidiqueen    時間: 2021-4-9 21:57

肉絲同黑絲都鍾意; J1 L) K  |" i; ~
絲襪
作者: lskph    時間: 2021-4-11 14:10

真正靚腳既女人 著肉絲最誘人
作者: ffstocking    時間: 2021-5-7 20:19

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-7-23 22:06 發表   ! s* h" a7 L# ]; w7 p5 p9 E
diu! 係d香港女仔唔識買絲襪姐, 佢地只系識平平地買街邊貨或者旺中果d無牌大陸貨, 咪以為肉色絲襪即係阿婆絲襪等於"娘"lor. 佢地井底娃, 唔會知道一對歐洲名牌既肉色絲襪(尤其係閃既)係可以幾靚!
* {( F: ?2 o& Z6 k/ X
4 A/ O. Z9 x  g  v: b我個人認為, 如 ...
1 f3 {* Q2 B% d$ P' `. @' }5 `
7 e% O4 Q' y2 C1 E# }( H7 u
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但將左大6製就差晒!而日本品牌不及歐洲貨靓,只是價錢公道,但著上不及歐洲品牌舒服,我絕対120%同意,因我拎過晒來玩 * I- c9 [3 a1 w
至於大6貨GF就話質量吾靚,尤其著上後d色吾均
& Y5 V: U6 ~1 z. t* f云,尤其係黑絲!雖大6絲廠找冰冰,唐×等靚女做代言,但d絲襪質素同歐洲貨比输好多,唯一只是平,20~40左右已有交易。所以買絲襪送比女友或自用,吾好慳荷包,一定要買歐洲貨,著過就知魚翅同粉絲分別
) U7 _7 I# ^& G$ t6 i4 W2 ?2 z3 e, ]& S, C3 f' t- V; p
作者: ffstocking    時間: 2021-5-7 20:27

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   
4 ~! r5 r: u% e4 q, t& u& a我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲., _5 `3 h! H" _* b2 U0 ^/ y. U  ~" F
姊妹妳哋點睇呢?
7 C5 ]6 P# A8 k) B
這帖子好正!絲襪係最無敵發明,女人的第二皮膚;男人的致命武器!!!!8 d4 Z' B+ N! X- z
我至愛買絲襪比GF同摸佢絲腳,之後提升愛聞同著佢d返工後除下原味絲
5 O9 ?8 B8 P* r) ~
) W4 t' I  \7 T: g[attach]258409[/attach]- x: o# r% S' M5 f
- h) u4 r1 l& d+ J3 [

# E. e1 f2 t2 q& o, T) i[attach]258410[/attach]
0 y7 _+ n! R& M& K
4 ]& I8 D6 Y5 g
% c' b# I' A1 u! G. ?  E: D[attach]258411[/attach]
2 p: d6 E, m3 |$ z
' W, F9 k# M' Q% c
3 h1 L; G1 n& a9 z2 E[attach]258412[/attach]
/ w7 {4 F1 [$ U+ ]+ w0 U- ?1 l
. B% }# a! @' R% h  C' d8 ^! e[ 本帖最後由 ffstocking 於 2021-5-7 20:31 編輯 ]
作者: misslady    時間: 2021-5-8 10:09

引用:
原帖由 ffstocking 於 2021-5-7 20:19 發表   
9 a4 Q' \9 r# h/ x9 m* X+ l- d9 Z  S& Y0 v6 \( [- J2 }, k
$ a6 i* G+ s" {' T$ A
係呀,欧洲品牌絲襪的確係最正,当然吾駛一定要奥地利W牌或瑞士最高端,意大利同法國出絲襪巳好靓,再下一級又平d就到UK貨,我GF最愛意式同法式品牌,佢話以前馬莎的7d15d絲襪都好好,但 ...
: D3 s, l/ Q- t$ ?! b
0 v* t& {( p0 B) N- L自己玩,吾使咁靚,
: p5 K' p! Y8 T* l( k( ]: }cd著,要舒服,. B6 q) @, W  z
7 x( i' q/ e5 `% g& D" E1 `; A
當然,姊姊有GF 的,就無敵# ^( E9 X1 P0 Z* @4 Q

+ u, P4 g& C7 x1 m& J(o^^o)
作者: heidiqueen    時間: 2021-5-8 21:39

不錯!! 不錯!!
0 o* c' x( @6 S9 P" I% {1 `& s6 h絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!2 M9 {- ]8 H4 P5 e

作者: iloveol    時間: 2021-6-7 19:55

i love skin c too !!!
作者: Chamber    時間: 2021-6-7 21:58

最愛膚絲!最好同膚色!可以達到隱形的效果!
作者: joey221    時間: 2021-6-7 22:23

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   
0 Z& k/ L0 a1 r$ P& M2 Y4 R我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.% g+ R  C3 L; ^; g  H$ U; G; h
姊妹妳哋點睇呢?
9 I( t  I& Y! ^/ s2 i! x
( u; |; F  o$ |9 V1 K  R4 H我也是穿肉色絲襪多
作者: 009cad    時間: 2021-10-7 09:56

以前喜欢肉丝现在喜欢黑丝
作者: Zinger    時間: 2021-10-26 01:43

肉絲其實可以好正
作者: joey221    時間: 2021-11-17 15:34

引用:
原帖由 sasalady 於 2014-7-22 18:07 發表   + q: c  p7 x: L/ R" A
我發覺大部份鍾意CD o既,都鍾意肉絲,但係大部份o既女人,都唔鍾意肉絲.
- k# I8 e4 t. E姊妹妳哋點睇呢?
% M1 [* }' K* R* q+ {1 _$ _! k7 d/ Y1 W/ g; W
我亦是穿肉色的多

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0