標題: 直穿絲襪返工的一個大好處 [打印本頁]

作者: england4ever    時間: 2014-7-24 00:33     標題: 直穿絲襪返工的一個大好處

我最近諗到著(直穿)絲襪返工既其中一個好大既好處, 就係佢令你無咁易恰眼訓, 當你想訓既時候, 隔住條褲或褲袋甚至抽起褲管摸下對腳, 又或者伸縮下對腳, 本來放軟哂既JJ即刻扯返旗, 真係好舒服啊, 想唔精神都唔得!
; l7 Z3 ]5 n8 u7 V0 @9 Y: Y5 a/ F6 {7 _0 p/ [- L% Z1 Z/ j$ O
唔知大家有同唔同意呢?
作者: siuyan_7    時間: 2014-7-24 01:05

我都想試,但一定唔會專心工作
作者: 陳真    時間: 2014-7-24 09:49

引用:
原帖由 siuyan_7 於 2014-7-24 01:05 發表   
3 R6 k2 t& ~0 ]; t4 o* _我都想試,但一定唔會專心工作
6 n2 z+ }7 r! y

7 U5 `  H' h: c( d, p5 O; m, I習慣左就唔會架啦....(source : 我多年的經驗)
作者: samou    時間: 2014-7-24 10:15

如果走火點算?
作者: sophia1234    時間: 2014-7-24 12:57

穿久了感覺就不會這麼強烈,甚至會忘了它的存在
作者: lovable    時間: 2014-7-24 12:59

嗯, 說到底都是布一塊
作者: banana0525    時間: 2014-7-24 14:22

引用:
原帖由 samou 於 2014-7-24 10:15 發表   
3 N9 W$ j0 z( O8 l8 B如果走火點算?
5 ~0 Q/ V! T/ f我都想知點算
作者: 陳真    時間: 2014-7-24 15:32

我小學著到大都未試過走火....最多一回家入房打丁....
作者: xxj550    時間: 2014-7-24 20:39

沒試過耶~感覺卡卡的
作者: england4ever    時間: 2014-7-24 21:13     標題: 回復 4# samou 的帖子

我已經直穿絲襪好多年,只有極少情況會走火, 而且只在私人地方才會(在私人地方所以無顧忌咁玩,間中動作太大會走火),在街上一定唔會! {2 ?, w3 o5 z
$ `; J  U* A' w, I7 c8 m, h/ R5 j! ~
我完全知道我幾時會有高潮,控制到,唔會玩到咁興奮。
作者: tracy4    時間: 2014-7-24 22:33

我無咁易扯
作者: MANYAN    時間: 2014-7-25 00:30

著得多會習慣左
5 M, f, u2 a- T6 R& m$ m" c3 t同埋咁熱都唔會咁做
作者: applebaby    時間: 2014-7-25 16:22     標題: 回復 5# sophia1234 的帖子

著慣咗,無著就唔慣啦。
作者: fishball1342    時間: 2014-7-28 19:56

而家咁熱+ H. U" o+ x/ L2 R7 R
0 c* \/ |/ P# s: [) u2 u
出面仲要著多條褲
作者: willy    時間: 2014-7-28 20:40

自己曾經試過, 但係無什麼特別感覺......
作者: england4ever    時間: 2014-7-28 23:23     標題: 回復 14# fishball1342 的帖子

我返寫字樓工,冷氣好大,著又薄又滑既絲襪好舒服。每日除左等巴士外都唔會在室外,所以無問題。
作者: 陳真    時間: 2014-8-5 09:41     標題: 回復 16# england4ever 的帖子

你穿絲襪上班時,會否再穿一雙男裝襪在外?
8 Z; z# |8 r6 F/ _0 Q, a% F& c7 u- l2 x
建議不要穿,感受絲襪與鞋的絲滑摩擦感覺,而且又清涼,不錯的。
作者: england4ever    時間: 2014-8-7 22:35     標題: 回復 17# 陳真 的帖子

問得好! 呢樣野我係好堅持的! 你都知我直穿絲襪的, 我著絲襪就係要對腳百分百都要感受到果種舒服既滑滑感覺! 所以我係堅持唔會在外著棉襪的. 首先, 棉襪包住絲襪, 果個位已經完全感受唔到絲質既滑溜. 第二, 棉襪包住絲襪係好熱的, 會出汗! & u9 Z/ S+ D, [$ A) u

& h& B4 u* }' n& w" U2 y但為免被家人知, 我出門口時會著埋棉襪, 一落到街即刻除, 只要小心既話, 係好難會被人發現! 絲襪同皮鞋摩擦既感覺又滑又舒服, 你知我而家著開Platino cleancut, 質地超爆滑, 唔係講笑, 行路行快d都會"先"(絲襪腿在鞋內"先"), 而且又涼過著棉襪, 真係好正!
( D" W2 m  R1 z$ |% t/ C0 U6 p
" [* z( E' ?- [! N% _咁橋, 我今日都著左返工! 到而家成11:00pm都仲未捨得除, 真係好舒服, 完全唔想除啊!2 H7 k8 I7 H  e% z

; T* `; B2 Z( m* f3 c% x) Y9 d* O[ 本帖最後由 england4ever 於 2014-8-7 22:43 編輯 ]
作者: wahkaka    時間: 2015-6-18 18:14

我覺得好難控制,容易走火。
作者: may512    時間: 2015-6-18 18:34

引用:
原帖由 fishball1342 於 2014-7-28 19:56 發表   & n' d# f7 f- C% j& f' v% l1 E
而家咁熱
+ \1 v+ d3 E4 x  B9 ~! y8 v/ D
- F! i! g& Y# r0 E: p出面仲要著多條褲
" v7 L! l" x2 h. G, p
夏天著薄絲囉
作者: 1677    時間: 2015-6-22 10:10

引用:
原帖由 england4ever 於 2014-8-7 22:35 發表   
4 p0 c: s) w1 D4 ]問得好! 呢樣野我係好堅持的! 你都知我直穿絲襪的, 我著絲襪就係要對腳百分百都要感受到果種舒服既滑滑感覺! 所以我係堅持唔會在外著棉襪的. 首先, 棉襪包住絲襪, 果個位已經完全感受唔到絲質既滑溜. 第二, 棉襪包住 ...
4 o5 E6 U0 C* ~, L- r( [5 }4 s  \6 e
唔著棉襪就梗係感覺好D,不過都有缺點,: c) R$ e: ~2 M% l
就係對絲襪冇咁耐用,因為好易俾對皮鞋磨爛
作者: 12345qwert    時間: 2015-7-11 22:30

走火又5會既, 習慣左
作者: henrychan1969    時間: 2016-6-20 13:03

唔錯wor~~~~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0