標題: 第一次上水買衫衫 [打印本頁]

作者: neolike    時間: 2014-7-28 22:09     標題: 第一次上水買衫衫

今日小妹第一次去鋪頭買衫,係上水廣場附近個街市搵左間夜冷鋪,一路揀都有幾個太太入黎,不過其實都無人理你,間野都幾多晚裝,都係一百上下有交易,各位姐妹可以去睇下。門口有胸圍同底底都係十幾蚊有交易,可惜既係,夜冷鋪無size,最後揀左兩條連身裙就算,因為小妹比較肥,好多想買都驚唔0岩著 ,如果有姐妹驚,可以試下埋單果時要收據,咁人地就會覺得你買返公司。
作者: MANYAN    時間: 2014-7-29 00:41

去大型連鎖店買衫無人理你
作者: lovable    時間: 2014-7-29 00:57

去夜冷鋪D人多數顧住執正野多數無人理你.
+ e* X+ t& t# e& `0 {3 F% C) A! w( U+ D( k" z9 ^. l: r7 E2 G
埋單時拎收據對驚既CD黎講係不錯既建議呢
作者: willy    時間: 2014-7-29 19:58

我最有興趣都係晚裝. 得閒去睇下有什麼SIZE先, 不過唔知價錢如何
作者: neolike    時間: 2014-7-30 22:16

我果日買一條白色花花吊帶長裙110,一條上身金色下身黑色連身裙170,其他晚裝都係150∼190左右
8 W  _2 `4 U2 P) M3 r% L" G5 Z1 _+ Q( A! I" s0 X8 N
作者: 快樂女    時間: 2014-7-30 22:33

引用:
原帖由 neolike 於 2014-7-30 22:16 發表   & v: ]# N  ^+ n2 }- C' }$ j% [5 ^
我果日買一條白色花花吊帶長裙110,一條上身金色下身黑色連身裙170,其他晚裝都係150∼190左右
+ v+ l$ `+ D2 R
有冇相可以睇下?0 z6 n  I' I8 S1 }
最好有埋地址
作者: kidnappedyvonne    時間: 2014-9-23 23:53

可唔可以比個詳細少少O既地址?
作者: 校服收藏者    時間: 2014-12-7 21:55

我估到係邊
  j9 e" F8 d6 C( W" _不過我唔肯定5 h4 ~. Z0 L' T, K) @$ T) M! @
因為我有成年幾冇行過

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0